Droomvilla aan de Vecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Droomvilla aan de Vecht

Johan van Dijk Johan van Dijk
Woning te Vreeland Moderne huizen van ScanaBouw BV Modern
Loading admin actions …

De meeste huizen zijn voorzien van een dak met dakpannen. Een enkele keer zie je dakleer of riet op een woning als dakbedekking. Bij dit mooie project van de professionals van ScanaBouw zien we een huis waar het dak van zink is gemaakt. Een mooie en duurzame oplossing die bovendien iets heel unieks en bijzonders aan een woning geeft. De locatie helpt ook zeker mee. Prachtig gelegen in Vreeland aan de mooie Hollandse Vecht tussen Utrecht en Amsterdam. Een mooie rustige plek midden in de Randstad! Kijk maar mee hoe mooi dit huis er van binnen en buiten uitziet.

Mooie combinatie van materialen

Woning te Vreeland Moderne huizen van ScanaBouw BV Modern
ScanaBouw BV

Woning te Vreeland

ScanaBouw BV

Er moet zeker toegegeven worden dat de blauwe lucht deze woning extra mooi laat zien. Maar het is en blijft Nederland, er zullen ook vaak grijze luchten rond dit huis te zien zijn. Ook dan blijft het een plaatje om te zien. Mooie witte gepleisterde muren, wat houten elementen en natuurlijk het bijzondere zinken dak. Dit huis heeft een prachtige uitstraling en wekt zeker interesse. De grote dakkapel geeft extra elan aan de woning. De omgeving is op deze afbeelding niet zo goed zichtbaar, maar wacht maar tot je ziet hoe mooi dit huis gelegen is!

Aan de Hollandse Vecht

Woning te Vreeland Moderne huizen van ScanaBouw BV Modern
ScanaBouw BV

Woning te Vreeland

ScanaBouw BV

De Hollandse Vecht is al eeuwenlang een plek waar rijke Amsterdamse handelaren prachtige buitenplaatsen hebben laten bouwen. Dit huis is daarop een moderne variant: gelegen aan de oevers van de kleine rivier is dit een prachtige oase van rust midden in één van de meest bevolkte gedeeltes van Nederland. Het terras is schitterend aan het water gelegen en het uitzicht op de molen met de prachtige wolkenluchten daarboven maakt het Hollandse plaatje helemaal af. Hoe heerlijk kun je hier na een dagje varen weer aanmeren om vervolgens op je eigen terras aan het water van een heerlijk drankje te kunnen genieten.

Perfecte schakel tussen binnen en buiten

Woning te Vreeland Moderne eetkamers van ScanaBouw BV Modern
ScanaBouw BV

Woning te Vreeland

ScanaBouw BV

De openslaande deuren naar het terras zijn de directe schakel tussen het terras en de eetkamer met de open keuken. Buiten en binnen lopen hier soepel in elkaar over en tijdens het koken kun je heerlijk naar buiten kijken. Er is hier voor gezorgd dat de overgang van het huis naar het terras nog mooier is door middel van de tegels: die zijn op het terras hetzelfde als in het huis! De mooie open haard is hier ook goed in beeld gebracht, bij kouder weer zorgt deze voor een hele huiselijke sfeer in de moderne inrichting.

Koken in het licht

Woning te Vreeland Moderne keukens van ScanaBouw BV Modern
ScanaBouw BV

Woning te Vreeland

ScanaBouw BV

Deze foto zoomt nog meer in op de keuken. Wat een werkruimte hebben de bewoners hier! Je kunt hier wel met het hele gezin gaan koken. Leuk om met kinderen aan de slag te gaan, maar ook voor alleen kan iemand zich hier helemaal culinair uitleven. Extra bijzonder is de lichtinval van boven: dit stukje van het dak is van glas gemaakt zodat je een mooie inval van het daglicht hebt. En als het donker wordt kijk je vanuit de keuken rechtstreeks naar de sterrenhemel.

Stijlvolle badkamer

Woning te Vreeland Moderne badkamers van ScanaBouw BV Modern
ScanaBouw BV

Woning te Vreeland

ScanaBouw BV

Er zijn meerdere plekjes in dit huis die de moeite van het bekijken zeker waard zijn. De badkamer is een van die plekken. Een modern vormgegeven ruimte met een bijzonder raam. Ook in het donker is deze ruimte prachtig verlicht door de mooie moderne lampen. Onder de wastafel is meer dan voldoende kastruimte, dus de bewoners kunnen hier met gemak heel wat handdoeken en persoonlijke verzorgingsartikelen kwijt. Een heerlijke omgeving om de dag te beginnen of om even lekker te kunnen ontspannen na een lange en hectische dag.

Zorgt dit huis er voor dat je meer wilt zien? Uiteraard biedt homify je nog veel meer inspiratie, zoals hier.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!