Schoenenrekken voor kinderen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schoenenrekken voor kinderen

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
modern  door Mueblesymenaje, Modern
Loading admin actions …

Wanneer een kind een jaar of vijf, zes oud is zal het langzaam moeten wennen aan het opruimen van zijn eigen kamer. Ouders met ervaring weten dat dit niet altijd een gemakkelijke taak is, opruimen is nou eenmaal minder leuk dan het spelen van een spelletje op een tablet. Hoe kunnen we onze kinderen motiveren tot opruimen terwijl ze daar ook nog eens plezier aan beleven? Het is belangrijk om het kind het gevoel te geven dat hij of zij verantwoordelijk is voor zijn eigen kamer, en dat het meubilair en de inrichting daarvan onderdeel is van zijn of haar eigen persoonlijkheid. In dit artikel bekijken we een aantal opvallende schoenenrekken speciaal voor kinderen gemaakt.

Asymmetrie

Grote klassieke kasten zullen geen indruk maken op jonge kinderen. Kinderen zullen deze als saai ervaren en niet erg gewillig zijn om deze te gebruiken. De beste manier om kinderen te motiveren is door ze op een speelse manier om te leren gaan met nieuwe dingen. Deze swingende en kleurrijke asymmetrische opbergkast is daar een mooi voorbeeld van. 

Avontuurlijk

Het moet een genot zijn om meubilair voor kinderen te ontwerpen. Los van trends en ongeschreven regels kan er naar hartenlust en met de grootste creativiteit ontworpen worden. De Spaanse experts van Mueblesymenaje bedachten deze oranje opbergkast die naar boven toe in tweeën lijkt te scheuren. Kinderen zullen zich er over verbazen en verwonderen. 

Prinsessen en piraten

We zien hier een simpel maar praktisch ontwerp van een opbergkast. In de twee grote lades met de witte knoppen kunnen veel spullen opgeborgen worden. Met deze kast vangt u tevens twee vliegen in een klap. Niet alleen leert u uw kind om zijn of haar spullen op te ruimen maar wellicht stimuleert deze kast ook tot creatieve ingevingen. De kast kan met krijt versierd worden. Op de bovenste lade van deze kast wacht een kleine prinses, onder waakt een piraat. 

Schildering

Niet elke ouder heeft natuurlijk een onbeperkt budget. Voor de kinderen van deze ouders bestaan er echter ook voldoende mogelijkheden. Zelfs de meest banale kast kan met een opvallende sticker of schildering versierd worden. Bijvoorbeeld met het lievelingsdier van uw kind, zoals deze schattige puppy die we hier op de foto kunnen zien.

Handig én mooi

Schoenenrekjes voor kinderen: modern  door La Vie de Marie, Modern
La Vie de Marie

Schoenenrekjes voor kinderen

La Vie de Marie

Het Nederlandse bedrijf La Vie de Marie is gespecialiseerd in opruimen en biedt dit handige schoenenrek voor kinderen aan. Het schoenenrek wordt in meerdere kleuren en variaties aangeboden. Hier zien we de grijs-zwarte variant. Het rek wordt ook in roze, blauw en groen geleverd, voor elk wat wils dus. Het rek biedt plaats aan vier paar schoenen en de verschillende plateaus zijn in hoogte verstelbaar. Functionaliteit en esthetiek worden hier op fraaie wijze gecombineerd en het zal uw kind op speelse wijze leren om zijn schoenen op te bergen. De andere varianten zijn op het profiel van La Vie de Marie te zien. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!