Top 5: de allermooiste landelijke woningen op Hollandse bodem | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5: de allermooiste landelijke woningen op Hollandse bodem

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Landelijke architectuur in Fleringen Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Loading admin actions …

De landelijke woningen winnen het bij homify vaak aan populariteit. Dat is niet zo gek, want wie kan de schoonheid van een prachtige, vaak voormalige, boerderij nou weerstaan? 

Vandaag brengen we je de allermooiste, tenminste, dat vinden wij! Geniet er van!

1. Landelijke woning met flair

Wooncomfort heeft gradaties, maar in deze woning is een geheel nieuw level toevoegt aan de bestaande. Woonruimte, stijl en sfeer komen samen in een woning die geheel naar de smaak van de bewoners is gebouw. Ga met ons mee op een wandeling door de woning die je zeker als inspireren om je woning op een gave manier in te richten. Ook mensen die op korte termijn een huis willen laten bouwen moeten nu even opletten, dit is een woning die je mooie aanwijzingen geeft hoe je je woning mooi kunt maken.

2. Schitterende woning met rieten dak

De experts van Architecten Vermeer B.V. hebben een absoluut fantastische woning gerealiseerd. Je ziet direct dat hier de traditionele landelijke stijl op een elegante manier werd toegepast, maar dan wel rekeninghoudend met de eisen van het moderne leven. Daardoor heeft de woning haar ouderwetse charme behouden. 

Kijk je ogen uit!

3. Woning in Soest

Landelijk wonen in Soest 003 Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Landelijk wonen in Soest 003

Building Design Architectuur

Dit huis in Soest, is voorzien van een moderne façade die tot de verbeelding spreekt. Het rieten dak neemt ons mee naar de sfeer van de oude boerderijen die ons land rijk is, de dagdromen over het landelijke boerenleven vullen onze verbeelding. Het is een supermooi vrijstaand huis dat alle mogelijkheden van het vrijstaand wonen heeft. De strakke vormgeving en stijlvolle afwerking overtuigen direct, terwijl de omgeving door zijn design een erg goede indruk maakt. Een bespreking voor een netwerkgesprek of zakelijk lunch kun je heel goed in dit huis organiseren, want je klanten of collega's zullen direct onder de indruk zijn. Het is een prachtig modern huis dat de komende decennia de woonstee van de familie is. 

Kijk met ons mee naar de schitterende vormgeving.

4. Moderne woning in klassiek jasje

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Lab32 architecten

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa

Lab32 architecten

Een wolf in schaapskleren: dat betekent meestal niet iets goeds. Maar laten we aan deze oude uitspraak nou eens een positieve draai geven. Dat kun je zeker doen met het huis dat we gaan bekijken. Want dat is een typisch voorbeeld van een wolf in schaapskleren, alleen dan wel een met een wow-effect! Een moderne woning die aan de buitenkant een min of meer klassiek uiterlijk heeft gekregen. De buitenkant is erg mooi, maar vooral het interieur is een verwennerij voor liefhebbers van moderne inrichtingen. De experts van Lab32 Architecten zijn verantwoordelijk voor dit project.

5. Landelijke villa

Linkerzijde woning met inwoning in landelijke architectuur Landelijke huizen van Building Design Architectuur Landelijk
Building Design Architectuur

Linkerzijde woning met inwoning in landelijke architectuur

Building Design Architectuur

Deze onder landelijke architectuur gebouwde woning staat in Fleringen en is opgetrokken uit hergebruikte stenen en dakpannen, geïmporteerd uit België . Voor het trasraam is het natuurproduct Bentheimer zandsteen gebruikt.

Meer foto's. 

Welk huis is jouw favoriet? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!