Schitterende droomwoning met rieten dak

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Schitterende droomwoning met rieten dak

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Woning Hanse:  Huizen door Vermeer Architecten b.v.
Loading admin actions …

Vandaag blijven we in eigen land, waar de experts van Architecten Vermeer B.V. een absoluut fantastische woning hebben gerealiseerd. Je ziet direct dat hier de traditionele landelijke stijl op een elegante manier werd toegepast, maar dan wel rekeninghoudend met de eisen van het moderne leven. Daardoor heeft de woning haar ouderwetse charme behouden. 

Kijk je ogen uit!

Vooraanzicht

Het is direct duidelijk dat we te maken hebben met een echte droomhuis. Het pand heeft traditionele eigenschappen, met de luiken en het rieten dak. Moderne elementen zijn ook geïntegreerd. Dit zien we bijvoorbeeld aan het glas boven de entree, die de overgang tussen de twee delen van het huis mooi accentueert. Een ruime oprit naar de garage aan de achterzijde en een goed onderhouden tuin geeft het gebouw een mooie omlijsting.

De tuin

De achterkant van de woning is duidelijk frisser dan je zou verwachten. Maar zelfs hier, zien we een groot oppervlakte met beglazing. Hierdoor straalt de gevel moderniteit uit en biedt het tegelijkertijd een prachtige, met licht gevulde ruimte. Vanaf het terras kijken we uit op een mooi gazon en aan de zijkant van de garage vinden we nog een extra terras dat overdekt is, waardoor de bewoners bijna het hele jaar buiten kunnen zitten. 

Woonkamer

Een blik naar binnen toont aan dat ook hier de nadruk ligt op een moderne stijl en comfort. Het werd uiteindelijk een split-level systeem, waarbij de verschillende zones duidelijk van elkaar gescheiden zijn, zodat de keuken een paar treden hoger ligt dan bijvoorbeeld de woonkamer. Het decor is eenvoudig en helder, door de warme kleuren, maar ook gezellig en tijdloos.

Hoge plafonds

Op deze foto kun je zien dat men niet alleen gewerkt heeft met een in de split-level systeem, maar ook met verschillende plafondhoogtes. Dit geeft het interieur een bijzondere dynamiek en laat binnenkomend daglicht beter door. Het resultaat is een mooie galerij op de bovenste verdieping. Leuk detail zijn ook de houten balken, die een warme kleurtoon hebben die weer doorloopt in opgenomen door de houten trap.

Zie jij jezelf al hier wonen? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!