Top 5 van de week: betaalbare huizen, trendkleuren en meer…

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Camp Hammer, Uptic Studios Uptic Studios Moderne huizen
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Bekijk bijvoorbeeld ons populairste artikel over 9 mooie huizen voor een kleine prijs, en check meteen of er eentje voor je tussenzit. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, lees bijvoorbeeld over de trendkleuren voor je muren in 2017, of bekijk de beste interieuradviezen ooit!        

Waar wacht je nog op? Check them out!

1. Mooie huizen voor een kleine prijs

Een mooi huis voor een kleine prijs. Wie wil dat nou niet? Oké, je moet rekening houden met de kosten die we in Nederland hebben, maar alle projecten die we je laten zien hebben in hun eigen land maar iets meer dan € 100.000,- gekost. Zoiets moet je toch in Nederland eigenlijk ook voor elkaar zien te krijgen? Stuk voor stuk zijn dit mooie vrijstaande huizen die schitterend vormgegeven zijn door diverse architecten. Ben je net zo benieuwd als wij? Laten we dan snel gaan kijken!

2. Trendkleuren voor je muren in 2017!

Je wilt de ruimtes in je huis graag een frisse nieuwe look geven, maar twijfelt over de kleur? Wacht dan niet langer en kijk even mee naar de prachtige trendkleuren voor 2017. En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien waardoor je direct kunt genieten van het effect in een woon- of slaapkamer! Elk jaar zijn er natuurlijk weer nieuwe modekleuren en zo ook voor 2017. Dit jaar zijn de kleuren wel erg fraai! 

Laat je dus alvast inspireren en kijk even mee…

3. De beste interieuradviezen ooit

Blader je wel eens door interieur design bladen heen of kijk je op prachtige inspirerende websites en bemerk je dan dat er soms tegenstrijdige adviezen zijn? Wij weten dat dit voorkomt en hebben daarom vandaag de 45 beste interieuradviezen aller tijden voor je verzameld om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Dit is deel 1. We kunnen niet ontkennen dat het fantastisch is om alleen al te kijken naar al deze projecten van zeer getalenteerde interieur designers. 

Lees verder als je graag geïnspireerd wilt worden en ook graag de beste adviezen krijgt. En vergeet niet om ook deel twee en drie te lezen die we ook publiceerden! Deel 1.

4. Trucs voor een lagere energierekening

Nu het wat kouder is buiten verlangen we nog meer naar die heerlijke warmte binnenshuis. Maar met de stijging van de gas- en stroomtarieven moeten we opletten dat we niet voor plotselinge verrassingen komen te staan. Het is altijd weer zo'n teleurstellend moment wanneer je de jaarnota ontvangt en een flink bedrag moet bijbetalen. Daarom hebben we zes minder bekende tips voor je verzameld die niet alleen maar gericht zijn op je verwarming maar ook op het vasthouden van warmte in je huis. 

Laten we eens kijken naar deze 6 trucs om zo deze koude dagen wat beter en voordeliger door te komen.

5. Een woning naar aanleiding van je sterrenbeeld

Astrologie is een fascinerend gebied; voor sommigen een fantasie en voor anderen werkelijkheid. Of je er nu in gelooft of niet, waarschijnlijk herken je in de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld een deel van jezelf. 

Wij hebben daarom een interessant artikel voor je samengesteld; herken jezelf in het ontwerp van een woning! Bekijk de volgende 12 woningen en ontdek of jouw woning bij jouw sterrenbeeld past!

Zou jij zelf een eigen huis willen bouwen? 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!