Een huis met prachtige neutrale kleuren | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een huis met prachtige neutrale kleuren

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische woonkamers van MAMESTUDIO Minimalistisch
Loading admin actions …

Kleur maken zonder kleur? Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is heel goed mogelijk. We hebben namelijk een huis gevonden waarin prachtige neutrale kleuren voor een ontzettend sfeervol interieur zorgen. En op die manier maak je dus eigenlijk kleur zonder dat er felle kleuren gebruikt worden. En afgezien van de kleuren is het ook op andere gebieden een prachtige woning om te zien. Meer dan genoeg redenen dus om van start te gaan met een rondleiding door dit huis dat is ontworpen door de Italiaanse architecten van Mamestudio uit Rome.

Kijkje in de keuken

We beginnen met een kijkje in de keuken. En dat daar weinig kleur is gebruikt, wordt je direct al duidelijk. Maar sfeervol is het wel! Dat effect is voor een groot deel te danken aan het contrast tussen de witte en de donkergrijze keukenkastjes. Eigenlijk zou zoiets vaker gebruikt moeten worden in de keuken, want het ziet er erg leuk uit. De lamp die aan het plafond hangt is trouwens ook een erg leuk exemplaar. Het maakt deze ruimte nog leuker.

Zitje in de keuken

We blijven nog even in de keuken hangen. Want wat je net niet kon zien, hebben we nu wel even voor je in beeld gebracht. En dat is dit leuke zitje. Dat maakt de ruimte nog aantrekkelijker om te zien. Maar er valt nog meer te zien in het huis. Laten we snel even verder gaan kijken.

Inspirerende woonkamer

De keuken was een leuk voorproefje, maar voor de een echt inspirerende ruimte moet je in de woonkamer zijn. Vooral het prachtige plafond is hier de moeite meer dan waard. Het verlaagde middengedeelte is door de donkergrijze kleur een opvallend element en zorgt bovendien op verschillende manieren voor een prachtige verlichting. Maar ook het smalle bureau is heel erg leuk om te zien. Bijzonder is verder de uitgesproken rustieke vloer in deze verder zo moderne ruimte. Wat een prachtige eclectische sfeer.

Nog een keer de woonkamer

We laten je de woonkamer, die ook als eetkamer dienst doet, nog een keer zien, alleen nu vanaf de andere kant. De eettafel is trouwens ook een leuk rustiek elementje. Zelfs wij krijgen nog weer allemaal nieuwe ideeën als we hier rondkijken.

Ontspannen slaapkamer

In de slaapkamer is ook weer op subtiele wijze met zachte kleuren gewerkt. Een ontspannen geheel is daardoor ontstaan. Wat wij ons wel afvragen is of de boeken nu zijn om gelezen te worden of dat ze voornamelijk als accessoire dienst doen. Een combinatie is natuurlijk ook erg goed mogelijk!

Eerste badkamer

De eerste badkamer die je in het huis tegenkomt is een stijlvol exemplaar waarin grijstinten de pilaren onder het ontwerp zijn. En hier zie je goed hoe veel kleuren grijs er kunnen zijn! Een ruime douche en een toilet vullen deze ruimte. Qua stijl is het een fraaie eclectische combinatie van modern en rustiek geworden. Dat hebben we in de woonkamer ook al duidelijk gezien. En ook hier wordt weer bewezen dat je een kleurrijk geheel kunt krijgen zonder echte kleuren te gebruiken!

Tweede badkamer

Als er een eerste badkamer is, dan is er ook een tweede! En dat is qua kleurstelling eigenlijk het tegenovergestelde van de andere badkamer. De kleuren zijn hier juist een stuk lichter. Ook een fraai geheel. En zo kun je altijd nog de keuze maken welke badkamer het beste bij je stemming past. We hopen in ieder geval dat we je hebben kunnen laten zien hoe je een kleurrijk geheel kunt maken met neutrale kleuren.

Wil je nog zo’n soortgelijk leuk huis bekijken? Dit project laten we je dan ook graag zien!

Wat is voor jou het meest inspirerende in deze woning? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!