Simpel en elegant: een inspirerende moderne woning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Simpel en elegant: een inspirerende moderne woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Huizen door WSM ARCHITEKTEN,
Loading admin actions …

Moderne woningen kunnen allerlei vormen aannemen. Van klein tot groot en van uitbundig tot heel simpel. Onder die laatste categorie valt ons reisdoel van vandaag. Maar toch is dit in alle, bijna minimalistische, eenvoud een elegante woning. En dat geldt zeker voor het interieur! Alles bij elkaar een prachtig inspirerend project waar de experts van WSM Architekten verantwoordelijk voor zijn geweest. Laat vooral de beelden maar spreken en we horen na afloop uiteraard graag wat jij van dit mooie huis vindt.

Een strak ontwerp

 Huizen door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Het eerste wat opvalt aan het ontwerp van de woning, is hoe strak en simpel het is uitgevoerd. Rechte vormen en een eenvoudig kleurenpatroon in een buurt waar oudere nieuwbouwhuizen het beeld over het algemeen bepalen. Bijzonder is wel dat er een leuke twist in de voorgevel te vinden is. We bedoelen daar de overstekende bovenverdieping mee. Ook erg handig als je in de regen naar de voordeur moet lopen!

Beschutte tuin

 Huizen door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Het elegante van het huis komt eigenlijk nog beter naar voren als je in de beschutte tuin staat. De bomen en het andere groen zorgen voor een heerlijke groene oase van rust. En op het fraaie terras is dan ook alles gericht op heerlijk ontspannen. Aan deze kant van het huis is de benedenverdieping juist iets verder uitgebouwd. Eigenlijk het omgekeerde van de voorkant! Binnenshuis zorgt dat voor extra ruimte. De hoogste tijd om daar ook te gaan kijken.

Eclectische woonkamer

 Woonkamer door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Het eerste wat we van het interieur kunnen laten zien, is de eclectische woonkamer. Modern met een vleugje oosters bepaalt hier de sfeer. De aardse kleuren voegen ook een leuk rustiek randje toe. Een aangename omgeving om ook weer heerlijk te kunnen ontspannen.

Leeshoekje

 Woonkamer door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Heerlijk in het licht vind je dit leuke leeshoekje. Als jij zo’n lichte plek in je huis hebt en je hebt ook nog een beetje ruimte over, dan kunnen we zo’n hoekje zeker aanbevelen. En je mag daar natuurlijk ook stiekem even een dutje doen, de stoel is daar erg geschikt voor!

Koken en eten

 Eetkamer door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Op de voorgrond zie je de leuke eethoek en achter is de fraaie keuken zichtbaar. Door een lijst aan te brengen in de muur tussen de twee ruimtes, krijg je het gevoel dat ze echt los van elkaar staan. Beide ruimtes hebben daarom ook hun eigen sfeer, maar vormen tegelijk ook een mooie eenheid. De heerlijke lichtinval bij de tafel maakt dit trouwens ook de ideale plek om te werken of te studeren.

Inspirerend trappenhuis

 Gang en hal door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Het trappenhuis is eigenlijk ook heel eenvoudig gehouden, maar is toch super inspirerend. Dat heeft vooral met de vorm te maken. De ingebouwde verlichting langs de treden doet daar nog eens een schepje bovenop. En het mooie kunstwerk aan de muur maakt het natuurlijk helemaal compleet.

Eenvoudig en ontspannen slapen

 Slaapkamer door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

De slaapkamer valt ook weer op door eenvoud en simpelheid. Maar toch is ook dit wel weer een heel ontspannen plek geworden. Het is niet te geordend en dat maakt het nog meer ontspannen. Het enige wat wij nog missen, zijn de gordijnen. Of zou er een rolluik aan de buitenkant te vinden zijn?

Ruim douchen

 Badkamer door WSM ARCHITEKTEN,
WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

WSM ARCHITEKTEN

Het mag geen verrassing zijn dat de badkamer ook relatief eenvoudig is uitgevoerd. Maar op het gebied van comfort heeft dat geen invloed. Je kunt hier namelijk heerlijk ruim douchen onder de grote stortdouche. Je wordt toch gelijk ontspannen als je dit ziet? Zie die badkamer nu nog maar weer eens uit te komen!

Heb je een beetje een goed beeld van dit huis kunnen krijgen? Voor een vergelijkbaar project, willen we je ook even naar deze woning verwijzen.

Ben je aangenaam verrast door deze woning? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!