9 prachtige huizen tot 150m2 | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

9 prachtige huizen tot 150m2

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Moderne huizen van PlanBar Architektur Modern
Loading admin actions …

De omvang van een huis is een lastige zaak. Wat voor de een klein lijkt is voor de andere een waar paleis. In dit Ideabook hebben we een aantal woningen voor je verzameld die niet groter zijn dan 150 m2 en variëren in vorm, uitstraling en materiaalkeuze. Stuk voor stuk prachtige huizen die pas tot leven komen door de mensen die erin wonen. Kijk maar eens hoe verschillend de woonkamers zijn in dit Ideabook.

1. In moderne stil

Dit huis heeft een breedte van ongeveer 6 meter. Het heeft een woonkamer en een keuken met uitzicht op de straat en de achtertuin. Op de bovenste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Het huis heeft een eenvoudige en helder ontwerp. Midden in het huis is de hal en de trap naar boven.

Met een breedte van 6 meter en een lengte vanaf 8 meter, is het woonoppervlak van dit huis ongeveer 80 vierkante meter.

2. Woning met zwembad

Op het eerste gezicht lijkt dit huis maar een verdieping te hebben, maar schijn bedriegt. Op de achtergrond zie je het tweede niveau van het huis. Het huis heeft een master-bedroom met een kleedkamer en een badkamer van 40 vierkante meter. De begane grond beslaat een oppervlakte van 60 vierkante meter.

3. In scandinavische stijl

Dit prachtige huis kan worden gebouwd met een totale oppervlakte van 80-160 vierkante meter en een oppervlakte van 40-80 vierkante meter. De grote gevels van glas zijn beeldbepalend voor dit huis en zorgen voor een prachtig uitzicht op de omliggende omgeving.

4. Italiaans huis

Dit huis met een mooi klein balkon en overhangend dak doet ons denken aan een Toscaanse villa. Zonder de veranda heeft het huis een oppervlakte van 70 vierkante meter. Dat is 35m2 meter op elke verdieping. Het huis heeft twee slaapkamers en twee badkamers.

5. Klassiek penthouse

Moderne huizen van homify Modern

Dit unieke huis is fascinerend en staat te koop voor 15.521 euro (zonder verwarming en isolatie) en maximaal 31.042 euro (met verwarming en isolatie voor het hele jaar door). De oppervlakte is 70 vierkante meter.

6. Klassiek cottage huis

Dit huis lijkt een klassieke uitstraling en heeft opvallende blokken op de hoeken van de woning. Spreekt dit huis je aan, vraag aan een van onze professionals wat de mogelijkheden voor jou zijn.

7. Stijlvolle bungalow

Deze stijlvolle bungalow ligt in een buitenwijk van Istanboel en valt op door de grote ramen en de verschillende materialen. De warme uitstraling van het hout vormt een mooi contrast met de lichte kleur van de andere geveldelen.

8. Woning aan het water

Eigentijdse woning Den-Haag Moderne huizen van Bongers Architecten Modern
Bongers Architecten

Eigentijdse woning Den-Haag

Bongers Architecten

Dit prachtige Nederlandse huis van 130 vierkante meter ligt aan het water en heeft een speelse uitstraling. De gevel van het huis bestaat uit hout en metselwerk. Het dak is gemaakt van vlakke keramische dakpannen. Om zo veel mogelijk daglicht toe te laten zijn 4 dakramen geplaatst.

9. Gevel van glas

Het huis is bekleed met verschillende materialen die op een mooie manier met elkaar combineren. De onderste verdieping is bijna helemaal van glas waardoor het huis een lichte en luchtige uitstraling krijgt.

Welk huis spreekt jou het meeste aan? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!