10 kleine maar moderne en spectaculaire badkamers | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 kleine maar moderne en spectaculaire badkamers

TILL BEHNE TILL BEHNE
Peponi House - Back Door to Africa Tropische badkamers van STUDIO [D] TALE Tropisch
Loading admin actions …

Kleine badkamers hoeven grootse ideeën niet in de weg te staan. Anders gezegd: je kunt nog steeds geweldige dingen doen met een kleine badkamer. In dit Ideabook geven we je 10 van dat soort voorbeelden. Kleine badkamers die ieder op hun eigen manier toch groots en spectaculair zijn.

Verschillende texturen

Voor een spectaculair effect is het een idee om verschillende texturen te gebruiken in de badkamer. Dat wordt hier prachtig gedaan met de gladde natuurstenen tegels en het houten wastafelmeubel met een totaal andere textuur.

Hangende meubels

Voetjes van de vloer. Hangende meubels creëren een luchtig geheel waardoor de badkamer groter en strakker oogt.

Eclectisch

Peponi House Tropische badkamers van STUDIO [D] TALE Tropisch
STUDIO [D] TALE

Peponi House

STUDIO [D] TALE

Een mix van stijlen doet de badkamer in veel gevallen goed. Dat is hier zeker het geval. Maar er moet wel degelijk sprake zijn van enige harmonie, een onsamenhangend geheel slaat de plank volledig mis.

Symmetrie

Bathroom Moderne badkamers van WN Interiors Modern

Een symmetrische badkamer oogt strak en daarmee aangenaam. Uiteraard hoeft niet alles letterlijk symmetrisch of gelijk te zijn, maar ga op zoek naar de juiste balans.

Hout

Calbourne Road, SW12 Moderne badkamers van Grand Design London Ltd Modern
Grand Design London Ltd

Calbourne Road, SW12

Grand Design London Ltd

Hout is een materiaal dat eigenlijk altijd en overal kan, dus ook in de badkamer. Het geeft een warm en huiselijk gevoel, het is duurzaam en het ziet er gewoon goed uit.

Spiegels

Moderne badkamers van homify Modern

Niet werkt natuurlijk zo goed voor het optisch vergroten van een kleine badkamer als spiegels. Spiegels zorgen voor diepte en daardoor voor een, op het oog, grotere badkamer.

Planten

Planten doen het in elke kamer goed, en zeker ook in de badkamer. Het zorgt voor een natuurlijke look en voor de nodige kleur.

Details

In deze badkamer is gekozen voor één in het oog springend item, en dat is de volledig verlichte wasbak. Redelijk spectaculair, vind je niet?

Eyecatcher

Richmond Full House Refurbishment Moderne badkamers van A1 Lofts and Extensions Modern
A1 Lofts and Extensions

Richmond Full House Refurbishment

A1 Lofts and Extensions

Een andere manier om je badkamer spectaculair te laten ogen, is een bijzondere muurversiering, zoals deze. Met mozaïektegels is hier een waar kunstwerk gecreëerd.

Contrast

Contrast werken natuurlijk ook altijd goed, en wat contrasteert beter dan zwart en wit. Op deze manier wordt de badkamer prachtig verdeeld, en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Meer fantastische badkamers kun je hier bekijken. Heb je hulp nodig bij jouw badkamer, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En meer tips voor de badkamer lees je in dit Ideabook.

Welke badkamer kan jou het meest bekoren? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!