10 kleine maar moderne en spectaculaire badkamers

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 kleine maar moderne en spectaculaire badkamers

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Badkamer door STUDIO [D] TALE,
Loading admin actions …

Kleine badkamers hoeven grootse ideeën niet in de weg te staan. Anders gezegd: je kunt nog steeds geweldige dingen doen met een kleine badkamer. In dit Ideabook geven we je 10 van dat soort voorbeelden. Kleine badkamers die ieder op hun eigen manier toch groots en spectaculair zijn.

Verschillende texturen

Voor een spectaculair effect is het een idee om verschillende texturen te gebruiken in de badkamer. Dat wordt hier prachtig gedaan met de gladde natuurstenen tegels en het houten wastafelmeubel met een totaal andere textuur.

Hangende meubels

Voetjes van de vloer. Hangende meubels creëren een luchtig geheel waardoor de badkamer groter en strakker oogt.

Eclectisch

 Badkamer door STUDIO [D] TALE,
STUDIO [D] TALE

Peponi House

STUDIO [D] TALE

Een mix van stijlen doet de badkamer in veel gevallen goed. Dat is hier zeker het geval. Maar er moet wel degelijk sprake zijn van enige harmonie, een onsamenhangend geheel slaat de plank volledig mis.

Symmetrie

 Badkamer door WN Interiors,

Een symmetrische badkamer oogt strak en daarmee aangenaam. Uiteraard hoeft niet alles letterlijk symmetrisch of gelijk te zijn, maar ga op zoek naar de juiste balans.

Hout

 Badkamer door Grand Design London Ltd,
Grand Design London Ltd

Calbourne Road, SW12

Grand Design London Ltd

Hout is een materiaal dat eigenlijk altijd en overal kan, dus ook in de badkamer. Het geeft een warm en huiselijk gevoel, het is duurzaam en het ziet er gewoon goed uit.

Spiegels

 Badkamer door homify,

Niet werkt natuurlijk zo goed voor het optisch vergroten van een kleine badkamer als spiegels. Spiegels zorgen voor diepte en daardoor voor een, op het oog, grotere badkamer.

Planten

Planten doen het in elke kamer goed, en zeker ook in de badkamer. Het zorgt voor een natuurlijke look en voor de nodige kleur.

Details

In deze badkamer is gekozen voor één in het oog springend item, en dat is de volledig verlichte wasbak. Redelijk spectaculair, vind je niet?

Eyecatcher

 Badkamer door A1 Lofts and Extensions,
A1 Lofts and Extensions

Richmond Full House Refurbishment

A1 Lofts and Extensions

Een andere manier om je badkamer spectaculair te laten ogen, is een bijzondere muurversiering, zoals deze. Met mozaïektegels is hier een waar kunstwerk gecreëerd.

Contrast

Contrast werken natuurlijk ook altijd goed, en wat contrasteert beter dan zwart en wit. Op deze manier wordt de badkamer prachtig verdeeld, en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Meer fantastische badkamers kun je hier bekijken. Heb je hulp nodig bij jouw badkamer, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En meer tips voor de badkamer lees je in dit Ideabook.

Welke badkamer kan jou het meest bekoren? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!