Bijzondere zitmeubels: comfort voor thuis

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Bijzondere zitmeubels: comfort voor thuis

Stoa. Stoa.
Exclusieve tuinmeubelen van Gardeluxe:   door Gardeluxe,
Loading admin actions …

De lente is gelukkig weer aangebroken en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van het mooie weer. Veel mensen grijpen dit seizoen van vernieuwing aan om hun interieur- en tuinmeubilair een update te geven. Vandaag gaan we je een handje helpen, we zetten een aantal prachtige voorbeelden op een rijtje, juist om je te inspireren! De zitmeubels die je gaat zien geven je woning en tuin direct een luxe, moderne sfeer en natuurlijk veel comfort. Kijk met ons mee naar de bijzondere zitmeubels!

Bijzonder concept

 Eetkamer door homify,

Vierdejaars studenten Kleur- en Interieuradviseur van Nimeto Utrecht laten zich voor dit prachtige kleurrijke design inspireren door vrolijke popmuziek, het interieurconcept past helemaal bij de sfeer van het liedje. Een dergelijk concept is echt een aanrader in de lente! Tijdens het project, dat een afstudeeropdracht voor de studenten was, zijn de vloer- wand en plafondafwerkingen op creatieve wijze vormgegeven. Alles wat je op de afbeelding ziet wordt door deze jonge ontwerpers zelf ontworpen en gerealiseerd. De ontwerpers werken graag in teamverband, waardoor ze elkaar sterk inspireren bij de realisatie van de ontwerpen. Deze prachtig unit, een zitmeubel met bijpassende tafel, is een goede designoplossing voor zowel binnen en buiten. Genieten leek nog nooit zo vanzelfsprekend met deze schitterende units! 

Paul Salet

stoel SOURIS:  Eetkamer door paul salet,
paul salet

stoel SOURIS

paul salet

Deze stoel van Paul Salet is een waar kunstwerk. Zelden zie je zo'n mooie vormgeving. De stoel heeft een eclectische uitstraling en is verre van alledaags. Je kunt er trouwens gewoon heerlijk op zitten, daar is hij immers voor ontworpen. Het ontwerp is dynamisch en heeft een oersterke présence in je woonkamer. Als je houdt van een gewaagd design dan is deze stoel genaamd SOURIS, echt iets voor jou.

Hu-made fire

Hu-made fire, Teide / grey:  Kantoren & winkels door Humade,
Humade

Hu-made fire, Teide / grey

Humade

De prachtige zetel van Humade is gemaakt van oude brandweerslangen. Het materiaal heeft een prachtige textuur en is onverwoestbaar, hoogwaardig en tegelijkertijd zeer comfortabel, precies goed voor moderne zitmeubelen. De zetels zijn verkrijgbaar in de originele kleuren van de oude slangen:  rood, groen, blauw, grijs en geel. Het zitvlak wordt gedragen door poten van staal, maar zijn ook ingepakt met oud brandweerslang materiaal, wat deze poten een strakke en uitnodigende uitstraling geeft. Als je een prachtig meubel van Humade aanschaft weet je zeker dat het met de hand in Nederland vervaardigd is, waardoor je nationale ontwerpers steunt. Ook is het mogelijk om meubels op maat te laten maken, dan kun je jouw eigen meubels helemaal personaliseren. Helemaal top!

Chique

Klassiek genieten:  Tuin door Gardeluxe,
Gardeluxe

Klassiek genieten

Gardeluxe

Een chique tuin is een goed begin van het lenteseizoen. De tuinstoelen Gardeluxe zorgen ervoor dat je tuin een excellente uitstraling heeft. Met namen als Zeus, Hocker en Castor, moet dit geen enkel probleem zijn. De stoelen zijn beschikbaar in klassiek groen, dit is natuurlijk een klassiek thema waarvan je zeker gaat genieten. Deze stoelen zitten comfortabel en de tafel biedt je de ruimte om je kopje thee op te zetten. Een schitterende tuinset die zeker niet alledaags is. Gardeluxe weet waar het tuincomfort in schuilt. Een prachtig ontwerp!

Genieten in stilte

Stilletjes genieten:  Tuin door Gardeluxe,
Gardeluxe

Stilletjes genieten

Gardeluxe

Zojuist zagen we al de excellente tuinset van Gardeluxe, maar een prachtige tuinbank als deze mag natuurlijk niet ontbreken. Artemis, de naam past precies in het rijtje van zojuist, is verkrijgbaar in karakteristieke Gardeluxe kleur, namelijk klassiek groen, die perfect past bij de begroeiing in de tuin. Ook is er zo een visuele relatie te leggen tussen de tuinset van zojuist en deze heerlijke tuinbank. Even zitten in de zon en een krantje of boek lezen zorgt voor een vakantiegevoel in je eigen achtertuin! 

Tot zover de prachtige zitmeubels voor in en rond het huis. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan houden we je op de hoogte van de nieuwste trends. 

Badkamer ideeën vind je hier

Bijzondere kleurideeën voor de woonkamer zijn goud waard!

Dylan & van Laatum creëren geweldige interieurontwerpen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!