Unieke woning op het platteland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Unieke woning op het platteland

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een woning van 150 vierkante meter die gelegen is op een groot perceel in een rustige omgeving. Het is een idyllische verschijning en zal je dan ook zeker inspireren. De woning past uitstekend bij de landelijke omgeving en het traditionele dak weerspiegelt de oude architectuur die hier al eeuwen in de streek te zien is. Het is een woning waarvan de gevel uit badksteen bestaat, een materiaal waarmee al eeuwenlang lustig gebouwd wordt. Natuurlijk hebben deze stenen een moderne look gekregen. Maar dat is nog niet alles, want de looks van deze woning wijken sterk af van de traditionele woningen in deze streek, juist vanwege het gebruik van moderne materialen, zoals glas en staal. De combiantie die er in het ontwerp van deze woning gemaakt is, blijkt een gouden greep en een inspirerende bovendien! Kijk snel met ons mee naar de schitterende ideeën die we hieronder voor je op een rijtje gezet hebben.

Sfeervol

Gekroonde Haeringh Moderne huizen van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

De eerste indruk is altijd het meest belangrijk, niet waar? Bij aankomst hadden we direct een goed gevoel bij het huis, hoewel we er nog niets van wisten en het ons nog een beetje geheimzinnig toescheen. Het pad naar de ingang is versierd met schitterende vegetatie, echt een prachtige ontvangst voor de gasten. Het huis ziet er geweldig uit in zijn avondkleuren, precies hetgeen waar de bewoners in de ontwerpfase al voor gevallen zijn. Dit huis zorgt voor een positieve vibe in de omgeving. Laat je adviseren door een architect bij het ontwerpen van je droomhuis.

Open

Gekroonde Haeringh Moderne huizen van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

Hier zien we de woning in het daglicht en een close-up van de authentieke bakstenen muur om precies te zijn. De openheid van de gevel valt direct op, binnen en buiten lopen in elkaar over, namelijk over het terras. Je moet wel even je schuifdeur openzetten om de zomerwind binnen te laten komen. Het zonlicht en de mooie uitkijk op de omgeving komen altijd naar binnen! Een interieurexpert helpt je met het uitzoeken van een uniek interieur.

Bijzondere vormgeving

Gekroonde Haeringh Moderne huizen van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

Echt een bijzonder huis voor op het platteland, vinden wij! De boog ziet er erg artistiek uit. De horizontaal lopende houtdelen op de gevel passen echt in het plaatje van de eigentijdse architectuur, waar dit huis natuurlijk een schitterend voorbeeld van is. Ook hier weer hebben de bewoners de beschikking over een ritante raampartij met schuifdeur, waardoor het kinderlijk eenvoudig is om lekker de tuin in te lopen. Kinderen weten de weg naar buiten erg goed te vinden hier! Laat je verbazen door de mooiste tuinontwerpen!

Interieur

Gekroonde Haeringh Moderne keukens van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

Eenmaal binnen in het interieur zijn we verbaasd door de eenvoudig en de zuivere lijnen. Dit is wat je noemt minimalisme met een hoofdletter. Daarbij is er een mooi evenwicht te bespeuren tussen koel en warm, de vloer en de industriele keukenapparatuur zijn vrij koel, terwijl het hout zorgt voor de nodige warmte. Een van de mooiste aspecten van deze keuken is de lichtval en het is geen verrassing hoe dat kan! De immense raampartij hier links is daarvoor verantwoordelijk. Wat een geweldig uitzicht en wat een bijzonder gevoel van vrijheid heb je hier.

Hybride stijl

Gekroonde Haeringh Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

We zien hier een hybride stijl: het is duidelijk dat er tegengesteldheden gebruikt worden, maar op een of andere manier passen ze goed naast elkaar. Het moderne glas, het staal en de authentieke bakstenen; ze vinden samen een weg. Dat is de kracht van deze mooie woning!

Uitzicht van uit de woonkamer

Gekroonde Haeringh Moderne woonkamers van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

Met een uitzicht als dit heb je echt geen televisie meer nodig, want je hebt hier een ver uitzicht op de mooie omgeving waarin het huis gebouwd is. Vanaf de comfortabele sofa kijk je uit op je tuin en geniet je van de natuurlijke setting. De lichtval is hier schitterend, dat kan ook niet anders met zoveel ramen. In de bakstenen muur is een televisie gemaakt, waardoor je kunt genieten van home entertainment. Een geweldige woonkamer die helemaal past bij een unieke woning. 

Afscheid

Gekroonde Haeringh Moderne huizen van homify Modern
homify

Gekroonde Haeringh

homify

Nog een keer kijken we samen naar het huis in zijn avondkleuren. Het is al wat later en de lichten brengen een sfeervolle gloed in de omgeving. Echt een huis waar je vrolijk van wordt als je er te gast bent of wanneer je het in de avond passeert. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!