Een modern natuurlijk huis in de warmte | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern natuurlijk huis in de warmte

Johan van Dijk Johan van Dijk
Tropische huizen van T&T architecture Tropisch
Loading admin actions …

Moderne huizen zijn vaak ook opgebouwd met moderne materialen: beton en staal bepalen vaak het beeld. Maar een modern huis kan natuurlijk (what’s in a name!) ook met natuurlijke materialen opgebouwd worden. Wat te denken van een moderne woning die grotendeels uit hout bestaat? We kunnen je zo’n mooi huis laten zien. En we gaan daarvoor ver van huis, namelijk naar het Franse eiland Réunion in de Indische Oceaan. De experts van T&T Architecture hebben daar namelijk een schitterend huis ontworpen. Reis via de digitale weg met ons mee naar een tropische omgeving!

Een mooi geheel

Is het geen mooi geheel? Twee prachtige houten bouwvolumes die met elkaar verbonden worden door middel van een laag middendeel. Als je hier na een lange reis je koffers uit mag pakken, dan wordt je direct vrolijk! Kijk maar naar de prachtige palmbomen die het huis omgeven. Als je de kou en regen zat bent, een heerlijk toevluchtsoord. En zoals gezegd is het vooral de vorm die opvalt: als dit geheel in beton of steen zou worden uitgevoerd dan heb je een beeld van een moderne woning, maar het is nu vooral een tropisch rustiek plaatje wat je ziet.

Uitzicht op zee

Als we de blik op het huis richten, dan kun je niet zien hoe adembenemend het uitzicht vanaf deze plek is. Gelukkig kan dat op deze foto wel. Wat hoger gelegen is dit namelijk de ideale plek om te genieten van een panoramisch uitzicht op zee. Stel je toch eens voor dat je met dit uitzicht wakker kunt worden…

Buitenleven

Met deze foto is het buitenleven heerlijk in beeld gebracht. Een aangename veranda biedt plaats om van het mooie weer te genieten. En als de zon je toch iets te fel wordt, dan is er een afdakje waar je lekker onder kunt zitten. Ook een ideale plek om plaats te nemen als een tropische regenbui het eiland heeft bereikt.

Ontspannen minimalisme

Een paar kiekjes van het interieur willen we je uiteraard ook niet onthouden. We beginnen met het ontspannen minimalisme van de keuken. Een relatief simpel geheel met een hele leuke en frisse uitstraling. Het past heel goed bij het karakter van dit huis: niet teveel poespas. Het uitzicht dat je hebt is ook al mooi genoeg. Want ook tijdens het koken blijf je de zee zien. Erg leuk is ook dat er door middel van een opvallende roodtint wat met kleur is gespeeld.

Veranda en woonkamer

We hadden het eerder al even over de veranda en hier zie je die plek van dichtbij. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer direct te bereiken. Zo loop je dus altijd naar buiten als je dat wilt! De keuken hadden we net al gezien, maar van de woonkamer kunnen we nu ook een glimp opvangen. Ook dit is weer zo’n ontspannen ruimte. Het grote oppervlakte zorgt dat de bewoners zich ook binnenshuis prima kunnen vermaken. Al komt dat misschien niet zo vaak voor, het is fijn dat die mogelijkheid er is.

Natuurlijke badkamer

We sluiten deze rondleiding af in de badkamer. Een ruimte met een duidelijk natuurlijk tintje! Wat een ontzettend leuk idee om planten op deze manier in het ontwerp te verwerken. Een kleine binnentuin is namelijk op deze manier ontstaan. De rustieke badkamer heeft ook een modern randje gekregen en is de ideale plek om het zout even lekker van je af te spoelen. Heerlijk ontspannen en stijlvol, precies zoals het bij de rest van het huis past.

Ben je nog niet uitgekeken op deze prachtige zonnige bestemming? Deze plek is dan ook zeer geschikt voor jou!

Zou dit jouw ideale vakantiewoning kunnen zijn? We zijn benieuwd naar je reactie!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!