Transformatie van een oude rijtjeswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Transformatie van een oude rijtjeswoning

Stoa. Stoa.
van homify Minimalistisch
Loading admin actions …

Verhuizen of verbouwen is vaak de keuze die je hebt als je woning niet meer voldoet aan je wooneisen. Het is niet verwonderlijk dat mensen graag in hun huis blijven wonen, je maakt er immers zoveel dingen mee. Je woning is een stukje van je identiteit geworden dat je niet zomaar los laat. Dat hoeft dus ook niet, maar een nieuw interieur inrichten is dan wel belangrijk, want je wooncomfort moet op orde zijn. Hieronder laten we je een woning zien waarbij dat alles zeker gelukt op z´n pootjes terecht gekomen is. Het verschil tussen vroeger en nu is bijzonder groot, dat is dan ook direct een van de redenen dat we dit project aan je laten zien, gewoon om je te inspireren! Kijk snel met ons mee en laat je verbazen!

Gevel

van homify Minimalistisch

We staan hier bij de oude woning en zien direct waarom de renovatie van de woning zo hard nodig was. De gevel ziet er niet uit en schreeuwt om een update. Je kunt zien dat het pand al jarenlang geen onderhoud gehad heeft, dat is jammer, want het is wel een woning met het nodige potentieel. Gelukkig hadden de bewoners de middelen om de zaak grondig op te knappen.

Bedompt

van homify Minimalistisch

Je kunt je nauwelijks voorstellen dat in deze kamer mensen naar tevredenheid gewoond hebben. Wat een bedompte sfeer hangt er hier. Het behang is ook niet om over naar huis te schrijven. Natuurlijk is het een beetje oneerlijk om over de vloer bedekking te beginnen, omdat we weten dat het huis een tijdje leeggestaan heeft, maar wat is die vloerbedekking oerlelijk! Echt de hoogste tijd om je de mooie resultaten van de renovatie te laten zien!

Trendy en authentiek

van homify Minimalistisch

Je herkent de woning niet meer: de bedompte sfeer heeft plaats gemaakt voor een open en lichte sfeer, voor een kamer ingericht met trendy design. Daar worden wij enthousiast van! Het eerste dat hier opvalt is de authentieke balk, die is tijdens de renovatie bewaard gebleven. Dat ziet er supermooi uit, niet waar! Het oude hout past precies bij de zuivere, frisse eigentijdse stijl. Samen met een expert ontwerp je snel een droomwoning.

Eetkamer

van homify Minimalistisch

Echt een eetkamer voor een jong gezin dit! Gezellige fotolijstjes aan de muur, veel daglicht in de kamer door de raampartijen en een grote eettafel om samen aan te genieten van het ontbijt of een smaakvol diner. Om een extra fijne sfeer binnen te creëren plaats je bij voorkeur een plant in huis. Hier staat er een mooie bij het raam. 

Kleuren

van homify Minimalistisch

Rood en groen in combinatie met wit staan erg mooi in een modern interieur. Het is niet voor niets dat deze kleuren dit jaar prominent aanwezig zullen zijn in de binnenhuisarchitectuur. Een interieur kiezen is een keuze voor langere tijd, maar met deze vrolijke kleuren zullen jullie je zeker niet vervelen. Laat je adviseren door een expert bij het bouwen van je huis.

Laatste kiekje

van homify Minimalistisch

Tot slot laten we je nog even een mooi kiekje zien. We begonnen dit ideabook met een shot van de oude gevel die behoorlijk aan een flinke renovatie toe was. Nu de gevel die broodnodige onderhoudsbeurt heeft gehad, willen we hem toch nog even graag aan je laten zien! De tint is zuiver blauw! Wat een heldere en zuiver kleur! En wat een verschil met de oude staat. Ook het vieze balkon, met de vervallen look, is aangepakt: het is verwijderd en in de plaats daarvan zijn er twee nieuwe ramen geplaatst met een hekje voor de veiligheid. Een andere opvallende verandering zijn de horizontale planken die de gevel bekleden, een prima manier om een moderne sfeer aan je woning te geven! Wij sluiten onze tour in en om het huis af. Hopelijk ben je enthousiast en geïnspireerd. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!