17 verschillende huizen die je echt even moet zien voor je de jouwe bouwt! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

17 verschillende huizen die je echt even moet zien voor je de jouwe bouwt!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne musea van Berga&Gonzalez - arquitectura y render Modern
Loading admin actions …

Voordat je naar een architect gaat om te praten over het bouwen van een nieuw huis. Stop dan even! Lees dan echt eerst even dit artikel. We hebben een geweldige selectie gevonden met huizen in alle stijlen die je zeker zullen inspireren en je ook meer zullen laten nadenken over je toekomstige huis. Heb je namelijk al eens gedacht aan een eco villa? Of een villa met maar een verdieping? Of modulaire bouw? Wanneer je je droomhuis aan het plannen bent dan wil je graag alle opties kennen dus kijk even mee naar deze verbazingwekkende stijlen om te kijken welke jou aanspreekt. En ook wanneer je geen huis gaat bouwen, het kan nooit kwaad om even een momentje weg te dromen…

1. Traditioneel

Moderne huizen van homify Modern Beton

Een slaapkamer voor iedereen plus een garage voor de auto. Traditionele woningen hebben een grote aantrekkingskracht en aannemers zijn zeer ervaren in het bouwen ervan!

2. Super modern

Een simpele woning kan zoveel mooier worden door toevoeging van wat moderne touches zoals een groot huisnummer! Waarschijnlijk heb je niet zo'n grote tuin bij je moderne woning dus deze is ideaal voor de fans van onderhoudsarm!

3. Modulair

Perfect voor diegenen onder jullie die denken dat je in de toekomst misschien graag een uitbreiding wilt. Modulaire huizen bieden een prachtige verzameling aan individuele ruimtes die zijn samengevoegd tot een geheel.

4. Met gevel uit twee delen

Huizen met scherpe hoeken en een interessante vorm zijn geweldig wanneer je een groter stuk grond hebt; vooral wanneer er veel verschillende uitzichten zijn om van te genieten!

5. Met een geintegreerd terras

Scandinavische huizen van G-render Scandinavisch

Vergeet nooit om direct vanaf het begin die dingen toe te voegen die echt belangrijk zijn! Hou je ervan om buiten te zijn, concentreer je woning dan om een geïntegreerd terras voor samenhang.

6. Modern en bijzonder

Wil je een echt dramatisch statement maken? Kies dan voor een ongebruikelijk modern design. Denk daarbij ook na over het gebruik van contrasterende materialen zodat niemand je huis kan negeren!

7. Rustiek

Wonen op het platteland is voor veel mensen een droom en dus is het altijd geweldig om meer traditionele landelijke huizen te zien verschijnen. Overweeg voor een rustiek tintje eens het gebruik van witte pleister, dakpannen van klei en een grote tuin.

8. Ecologisch

Architectural rendering Arvo Part Centre Moderne musea van Berga&Gonzalez - arquitectura y render Modern
Berga&Gonzalez – arquitectura y render

Architectural rendering Arvo Part Centre

Berga&Gonzalez - arquitectura y render

Wanneer je toch een nieuw huis gaat bouwen, dan kun je dat net zo goed direct ecologisch maken maar hoe kun je de aandacht trekken met een prachtige façade? Probeer eens een unieke en totaal andere vorm!

9. In neutrale tinten

Minimalistische huizen van homify Minimalistisch

Wie heeft er na het zien van deze woning nog felle kleuren nodig in huis? Wanneer kalmerende neutrale tinten je favoriet zijn om je interieur mee in te richten, aarzel dan niet langer en gebruik ze ook voor de buitenkant!

10. Een aparte tuin

Niet voor iedereen een prioriteit maar een tuin kan je perceel maken of breken dus wanneer je graag een mooie buitenruimte wilt inrichten, stem deze dan bij voorkeur af op de stijl van je huis. En misschien kun je op zijn minst ook wat verlichting toevoegen!

11. Afgewerkt met hout

Bij een houten huis denken we al lang niet meer alleen aan een houten hut in het bos. Veel hedendaagse huizen zijn tegenwoordig uitgevoerd in hout als toevoeging om de buitenzijde te verzachten. Een buitengewoon goed idee!

12. Industrieel chique

Wanneer het uitsluitend gaat om strakke lijnen en vierkante vormen dan is ononderbroken beton meer dan voldoende om een industrieel huis te bouwen. Kijk eens naar kantoorgebouwen en winkels voor inspiratie!

13. Mysterieus

Woningen die zijn omringd door lange uitgestrekte muren hebben een mysterieuze sfeer, dus wanneer privacy belangrijk is voor je, zorg er dan voor dat deze muren er spannend en bijzonder uitzien!

14. Een eenvoudige bungalow

Goedkoop om te bouwen en eenvoudig te ontwerpen: dit ontwerp brengt je echt terug op het punt van minimalisme. Bungalows zijn een perfecte optie voor starters. Of je kunt natuurlijk eerst een kleinere woning bouwen en deze later uitbreiden!

15. Geintegreerd in het landschap

Grote onpraktische stukken terrein kunnen soms om een zeer slim design vragen en we denken dat deze woning daarbij alle inspiratie brengt die nodig is voor een ondergronds bijgebouw. Prachtig ook dat contrast tussen oud en nieuw!

16. Enigmatisch

Simpele ontwerpen die worden voorzien van een schitterend schouwspel aan licht zorgen voor een totaal nieuwe look & feel. Een bijna verleidelijke verschijning; een perfect verlicht maar simpel huis zal altijd meer opvallen dan een donker landhuis!

Prachtig die ecologische huizen.. volledig geïntegreerd in de natuur en toch modern!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!