Een indrukwekkende moderne uitbreiding

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een indrukwekkende moderne uitbreiding

Johan van Dijk Johan van Dijk
OPEN EYE IN THE GARDEN:  Woonkamer door ZOOM.INDUSTRIES, Modern
Loading admin actions …

Architecten uit het Verenigd Koninkrijk lijken de grootste creatievelingen te zijn als het gaat om het bedenken en ontwerpen van bijzondere uitbreidingen van bestaande huizen. Op homify zijn daar heel wat voorbeelden van te vinden. En misschien verwacht je dat bij dit project ook een Brit aan de slag is geweest, maar niets is minder waar! Deze indrukwekkende moderne uitbreiding is namelijk tot stand gekomen dankzij de architecten van Zoom.Industries uit Maastricht. En het resultaat van hun werk is om van te smullen. Zowel binnen als buiten heerst een unieke sfeer en daar willen we je graag wat van laten proeven.

Een gelaagd bouwwerk in de tuin

OPEN EYE IN THE GARDEN:  Terras door ZOOM.INDUSTRIES, Industrieel IJzer / Staal
ZOOM.INDUSTRIES

OPEN EYE IN THE GARDEN

ZOOM.INDUSTRIES

Vaak zie je dat de uitbreiding van een huis een nieuw aangebouwde keuken of woonkamer betreft. Alleen de begane grond wordt dan uitgebreid. Hier is het een beetje anders, want hier is namelijk een prachtig gelaagd bouwwerk in de tuin ontstaan. Twee verdiepingen vol met nieuwe woonruimte! En die gelaagdheid is ook nog weer eens afwijkend van het originele huis en de tuin, doordat het nieuwe gedeelte wat verdiept is aangelegd. Maar wat is het een plaatje zo: boven is een balkon ontstaan en via de zeer bijzondere trap daal je af naar de tuin. Een grote terras vind je op de verdiepte benedenverdieping. Door middel van het balkon dat er boven zit, is dat terras een soort van veranda geworden. Leuke en creatieve oplossingen om te zien. Nu eens kijken hoe het er binnen uit is komen te zien.

Eclectische charme

OPEN EYE IN THE GARDEN:  Woonkamer door ZOOM.INDUSTRIES, Modern Hout Hout
ZOOM.INDUSTRIES

OPEN EYE IN THE GARDEN

ZOOM.INDUSTRIES

Op de bovenverdieping van de uitbouw is een heerlijk ruime nieuwe woonkamer te vinden. En de eclectische charme die je daarin vindt springt misschien wel het meest in het oog. Ongeverfd beton zorgt voor een industrieel gevoel, de houten wand zorgt voor een retro effect met een kleine verwijzing naar de rustieke stijl en we kunnen daar ook nog eens wat moderne inspiratie aan toevoegen. Erg mooi is hier ook de heerlijke lichtinval door middel van het dakraam.

Unieke elementen

OPEN EYE IN THE GARDEN:  Terras door ZOOM.INDUSTRIES, Modern Beton
ZOOM.INDUSTRIES

OPEN EYE IN THE GARDEN

ZOOM.INDUSTRIES

Dit geheel is geen geval van dertien in een dozijn. Het tegendeel is waar: je vindt hier veel unieke elementen. Neem nou dit bijzondere venster. Het lijkt wel een soort van luxaflexuitvoering van een raam! En daar trek je natuurlijk de aandacht mee. Praktisch gezien is het ook nog eens een heerlijke manier om lekker te kunnen ventileren. Let verder vanaf dit plekje ook even op het mooie uitzicht dat je hebt over de tuin. Wat een heerlijke inspirerende groene omgeving!

Kunst

OPEN EYE IN THE GARDEN:  Woonkamer door ZOOM.INDUSTRIES, Modern
ZOOM.INDUSTRIES

OPEN EYE IN THE GARDEN

ZOOM.INDUSTRIES

Je zag net al op meerdere plekken diverse kunstwerken in dit huis staan. Bij de inrichting is er dan ook extra rekening mee gehouden dat al deze artistieke voorwerpen een mooi plekje kunnen krijgen. De bijzondere kasten die je hier naast de trapopgang ziet zijn daar een prachtig voorbeeld van. Ideaal om boeken in te plaatsen of bijzondere spulletjes in uit te stallen. En dat strakke zwarte design past bij de moderne en industriële entourage. Vanaf deze plek kun je ook weer zo goed het stoere effect van de kale beton zien.

Bijzondere trap

OPEN EYE IN THE GARDEN:  Gang en hal door ZOOM.INDUSTRIES, Modern IJzer / Staal
ZOOM.INDUSTRIES

OPEN EYE IN THE GARDEN

ZOOM.INDUSTRIES

De trap die van boven naar beneden gaat is uiteraard ook weer een bijzonder exemplaar. En dat viel ook wel een beetje te verwachten! Een andere verrassing die je hier wacht is de mooie houten vloer. Die zorgt gelijk voor een meer rustiek gevoel dan je misschien wel had verwacht. En die verrassingen gelden eigenlijk voor dit hele project: je komt overal wel iets leuks of opvallends tegen. Wat ons betreft is het geheel daardoor zeer geslaagd te noemen.

Wil je nog meer unieke wooninspiratie op doen? Dit interessante huis zal je dan ook zeker aanspreken!

Wat vind jij het mooiste van dit project? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!