21 interieurmissers en denkfouten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

21 interieurmissers en denkfouten

larapappers larapappers
Moderne slaapkamers van TIKA DESIGN Modern
Loading admin actions …

Je hebt zo je best gedaan en toch is het resultaat niet helemaal wat je voor ogen had. Wat heb je verkeerd gedaan? Wij hebben voor jou vandaag 21 veelvoorkomende fouten op een rij gezet. Van praktische missers tot denkfouten, lees het rijtje door, bekijk de foto's en wie weet heb je zo de juiste oplossing voor jouw probleem gevonden!

Chaotisch interieur

Jij weet niet waar je jouw spullen moet laten? Zorg dit voor chaos in jouw interieur? Ga dan voor een ruime muurkast met handige schuifdeuren.

Gebrek aan verlichting

Ziet jouw interieur er vaak somber uit? Dan is de kans groot dat jij niet de juiste verlichting in huis hebt. Laat overdag het daglicht naar binnen schijnen, en zorg 's avonds voor sfeervolle, warme verlichting.

Gebrek aan opbergruimte

Heb jij gebrek aan opbergruimte? Bekijk dan goed welke plekken jij onbenut laat. Zoals je ziet zorgen een paar planken in een hoek voor extra opbergruimte. Vind je dit een goed idee, maar ben je zelf niet zo handig? Raadpleeg dan gerust een professional.

Buitengevoel

Wil jij graag het buitengevoel naar binnen halen? Bekijk dan dit bijzondere ontwerp met een muurschildering van een huis. Ideaal voor de kinderkamer!

Sfeerloos

Heb jij behoefte aan een gezellige sfeer in de slaapkamer? Schaf dan kussens in verschillende kleuren en maten aan en leg ze op bed. Hang lijstjes aan de muur en je zult zien, het ziet er direct een stuk gezelliger uit.

Kunst

Heb jij een kleine woning en dus geen plek voor creatieve uitingen? Ook tussen twee banken in plaats je een klein tafeltje met een bijzonder kunstvoorwerp.

Kleine keuken

Een kleine keuken hoeft niet rommelig te zijn. Zorg voor voldoende opbergruimte en je zult zien dat het er opgeruimd en netjes uitziet.

Geen opbergruimte in de slaapkamer

Dat is met dit handige bed in een handomdraai opgelost. Leg al je dekens en extra kussens onder het bed, zonder dat het er rommelig uitziet.

Klein studioappartement

Een klein studioappartement kun je optimaal indelen door voor een duidelijke afbakening te zorgen. De keuken heeft duidelijk een andere kleur en zorgt daardoor voor een duidelijke onderscheiding.

Geen plek voor een bank

Dan ga je toch gewoon voor een heerlijke, bijzondere stoel? Ziet dit er niet comfortabel uit? Wij vinden van wel!

Saaie muren

Die fleur je op met bijzondere muurstickers. Ga voor kleur, of voor een strakke witte sticker indien jouw interieur al veel kleur heeft.

Schuindak

Ook van ruimtes met een schuin dak kun je iets bijzonders maken. Plaats jouw meubels zo dat je niet je hoofd stoot en ga voor een gezellige stijl.

Saaie keuken

Home staging Berlin Scandinavische van Cocolapine Design Scandinavisch
Cocolapine Design

Home staging Berlin

Cocolapine Design

Van een saaie keuken maak je een gezellige keuken door middel van een aantal plankjes aan de muur. Zet er lijstjes en plantjes op, en je zult zien, het ziet er direct gezellig uit.

Donkere woonkamer

Hangen er gordijnen voor de ramen? Zorg ervoor dat jouw ramen gordijnenvrij zijn zodat het daglicht optimaal de ruimte kan verlichten.

Sfeerloze slaapkamer

South London Apartment Moderne slaapkamers van Bhavin Taylor Design Modern
Bhavin Taylor Design

South London Apartment

Bhavin Taylor Design

Ook met een bijzonder dekbed zorg je voor sfeer in de slaapkamer. Ga voor zachte stoffen en opvallende kleuren.

Alles is van hout

Prima, maar het moet niet te overheersend zijn. Combineer het met een kleurrijk tapijt en plaats in dezelfde kleur verschillende accessoires.

Geen werkruimte

Dat los je op door een lade die je kunt uitschuiven. Erg handig ook als extra eethoek.

Een koel interieur?

Ga dan voor ware kleuren en stoffen. Beige, grijs, ecru. Je ziet, het ziet er direct uitnodigend en comfortabel uit.

Saaie zolder

Daar maak je iets moois van! Een extra slaapkamer, of een werkkamer. Laat deze ruimte niet onbenut.

Extra zitplek

Daar zorg je voor door middel van hockers. Deze dienen als voetenondersteuning maar zijn ook erg handig als er bezoek is.

Lelijke gordijnen

Klassieke woonkamers van homify Klassiek

Die vervang je door moderne rolgordijnen. Rolgordijnen zijn bovendien extra handig omdat je ze op de gewenste hoogte kunt uitrollen. 

Heb jij na het lezen van deze 21 tips behoefte aan meer inspiratie? Lees dan ook dit Ideabook over waarom een opgeruimde woning je leven doet veranderen.

Welke tip spreekt jou het meest aan?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!