Prachtige gezinswoning in Baars | homify

Prachtige gezinswoning in Baars

Stoa. Stoa.
Woning Baars Vermeer Architecten bv Moderne huizen
Loading admin actions …

Deze gezinswoning te Baars heeft ons zeer verrast. De openheid, de woonruimte en het lichte design spreken ons aan en beloven een inspirerende wandeling in en om het huis. Het is een woning die ideaal is voor een gezin met opgroeiende kinderen. Er is veel woonruimte en het gazon is de ideale speelplek voor de jongste bewoners van de gezinswoning. Ons huis is steeds vaker de plek waar we genieten van entertainment, daarbij is de badkamer steeds vaker een thuis-spa om te genieten. Het is dus erg belangrijk dat de inrichting en de details van je woning kloppen! Dat zit in deze woning helemaal goed. Kijk snel met ons mee naar deze schitterende familiewoning en laat je inspireren!

Oprit

Bij aankomst hebben we al direct een goed gevoel bij deze woning. De gevel is open, maar je hebt toch privacy in de woning! Het gazon rond het huis ziet er fantastisch uit! Fijn om te weten dat de garage een plek biedt aan je bolide, die wordt dan niet blootgesteld aan de invloeden van het weer. Het kleurenschema van de gevel, zwart-wit, zorgt voor een krachtige uitstraling die eveneens erg goed past in de natuurlijke omgeving. Een schitterende moderne woning in een natuurlijke setting waarin je kunt genieten. Laat je inspireren door een architect bij de bouw van je huis. We gaan de woning aan de achterzijde bekijken. 

Achterzijde

Houd je van een lekker barbecue in de zomer? Dan is deze plek ideaal om te genieten in de zomer! De vaste buitengrill, ingebouwd in de schouw, is het centrale punt op het terras. Daar zet je dan ook bij voorkeur je tuintafel neer. Het duurt nog een tijdje, maar wees gerust: de zomer is weer in aantocht! Wij vinden het hoogteverschil tussen uitbouw en woonhuis erg mooi. Een plek om heerlijk te genieten van de mooiste momenten met vrienden en familie! Laten we even binnen gaan kijken. Een interieurexpert helpt je de woning van je dromen in te richten. 

Interieur

Deze woning past helemaal bij de moderne stijl van de woning. Een comfortabele bank is het centrum van de kamer, vanaf deze plek heb je mooi uitzicht op de televisie. Wij vinden het dressoir ook erg mooi, de tv hangt er net boven. De kast recht voor ons is erg handig vanwege de opbergruimte die je door deze kast hebt. Het is tevens een plek waar je een persoonlijke twist aan je huiskamer kunt geven. Decoraties en accessoires in de kast zetten is een prima manier om het hier gezellig te maken. Het is een vrij diepe kamer met een prachtige verlichting. Achterin de kamer zien we het daglicht de woning binnenstromen, een lichtsfeer waar we van onder de indruk zijn! In deze kamer voelen de bewoners zich op en top, en zeg nou zelf, dat kan toch ook niet anders! En dan hebben we het mooiste nog niet eens gehad… . 

Eetkamer

Tot slot nemen we een kijkje in de eetkamer. Wat ziet de kamer er geweldig uit! Een van de grote eyecatchers in deze eetkamer is natuurlijk de fantastische eettafel. Het lijkt wel een doorsnede van een boomstam, dat is ook zo! De zwarte stalen onderkant geeft aan het geheel een industriële look. Ook de gietvloer draagt bij aan deze moderne sfeer. Wij vinden de hanglampen boven de tafel erg mooi. Een van de gaafste aspecten van deze eetkamer is natuurlijk het fabuleuze uitzicht. De grote raampartijen met zwarte kozijnen passen perfect bij de eigentijdse setting. 

Met deze laatste foto nemen we afscheid van het mooie familiehuis te Baars. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en interieurtrends. We nemen je graag mee naar een andere schitterende woning waarin je je ogen kunt uitkijken!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!