Voor & Na: Van donker naar licht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: Van donker naar licht

Stoa. Stoa.
van raum² - wir machen wohnen
Loading admin actions …

Een transformatie van een interieur is een van de leukste dingen die je kunt laten zien aan fans van huizen.Vandaag is het weer zover: we laten je een interieur zien dat van donker naar licht gegaan is. Het lijkt wel magie, zo enorm is de verandering van de sfeer in het huis. Als je niet beter wist zou je denken dat het om een andere woning gaat. Toch is het echt hetzelfde huis dat ons inspireert. Het wordt duidelijk dat je met eenvoudige middelen een nieuwe inrichting kunt realiseren en zo je woonplezier met 1000% kunt vergroten. Soms zit je er qua wooncomfort een beetje doorheen, dan verlang je er soms na om lekker te verhuizen naar een nieuwe woning. Dit project laat ons zien dat ook een herinrichting van het interieur een hele goede optie is, misschien wel de beste optie. We houden van ons huis en willen er toch niet graag uit weg. Kijk hieronder met ons mee naar de geweldige resultaten van de transformatie en laat je inspireren!

Muf

Als er een woord is dat dit interieur samenvat is het wel het woord ´muf´. Let op de banken, gordijnen, vitrage, schilderij rechts, donkere kast links en de oude salontafel op het oubollige kleed in het midden van de kamer. De kroonluchter maakt de sfeer er niet beter op. Het is een donker interieur waar al decennialang niets aan gebeurd is. De tijd lijkt hier wel stil te hebben gestaan, of hij is haastig aan deze woning voorbij gegaan. Bedroevend is de ambiance hier! Tijd voor een nieuwe start en nieuwe kansen! Kijk snel met ons mee naar de resultaten van de transformatie. Laat je inspireren door een expert bij het opnieuw inrichten van je woning.  

Nieuwe stijl

Een nieuwe stijl, een nieuwe woning. De bewoners voelen zich helemaal thuis in dit interieur. Ze hebben echt het gevoel in een totaal nieuw huis te zijn beland. Niet voor niets is er zoveel effort gestoken in de metamorfose, omdat de experts weten hoe belangrijk het is dat alle details kloppen. De witte sofa links is de ideale plek om ´s avonds neer te ploffen om te genieten van de vrije tijd, terwijl de hanglampen zorgen voor een gezellige sfeer waarin de bewoners graag verblijven. Erg leuk zijn de houten salontafels in de vorm van een kubus. Het kleed onder deze tafeltjes zorgt voor extra sfeer. Samen met een architect bouw je aan je droomwoning. 

Flashback

Nog even een blik in het verleden! Dit interieur is zeker 50 jaar oud, de nieuwe tv steekt er een beetje wonderlijk bij af. Typisch een traditioneel interieur dat de bewoners maar niet van de hand wilden doen, nostalgische gevoelens namen telkens de overhand bij hen. Tot het moment dat ze in een catalogus een licht interieur zagen dat hen aansprak. 

Zelfde hoek, ander leven

Ja, dat ziet er wel even anders uit. We zien de kamer nu vanuit een andere hoek. Het verschil is onmiskenbaar. De ladder in de hoek heeft een decoratieve functie en kunstwerken boven de bank zorgen voor een mooie conceptuele sfeer. 

Oude slaapkamer

Wat zijn wij blij dat deze stijl achter ons ligt. De icoon is wel prachtig, maar komt niet mooi uit de verf in deze ronduit lelijke kamer. Het is tijd om de zaak hier eens goed onder handen te nemen!

Hip

Even een song schrijven en lekker inspiratie opdoen in de ligstoel met een koptelefoon op. De slaapkamer ziet er hip uit en de inrichting heeft alles voor een comfortabel genieten. 

Rommelig

Het is niet te filmen hoe achterhaald dit interieur was. De geur van zwaar hout hing in het vertrek, dat riep een antieke sfeer op. Niet helemaal wat de bewoners van de woning voor ogen hadden. Kijk snel mee naar de nieuwe look.

Eetkamer

Het verschil kon niet groter! Nu is het een kamer waarin je lekker samen kunt eten. Het daglicht brengt het interieur tot leven! Let eens op de mooie gordijnen en het kleed onder de tafel dat lekker voelt aan de voeten. Een lichte verschijning is de hanglamp boven de eettafel, een populair design dat heel goed past in een Scandinavisch interieur als van deze woning. Met deze laatste foto nemen we afscheid van deze reeks, maar we komen bij je terug met meer mooie woontrends

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!