Het Ontwerphuis: modern woonpaleis in Amsterdam Oud-Zuid | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het Ontwerphuis: modern woonpaleis in Amsterdam Oud-Zuid

Stoa. Stoa.
Modern interieur Amsterdam oud-zuid: modern  door Het Ontwerphuis, Modern
Loading admin actions …


Het Ontwerphuis is een prachtig Nederlands architectenbureau met een passie voor wonen. Al hun creatieve energie richten ze op nieuwbouw – en verbouwprojecten. Het bureau ontwerpt betaalbaar, maar excellente ontwerpen die geliefd zijn door het hele land. Het creatieve proces gaat altijd uit van een goed evenwicht tussen de klantwens, het beschikbare budget, de technische haalbaarheid en de architectonische uitwerking. Natuurlijk is het erg fijn om als klant van het begin af aan een goed beeld van het project te hebben. Het bureau voorziet in die behoeft door artist impressions en technische omschrijvingen, waardoor het project mooi gevisualiseerd wordt. De projecten van Het Ontwerphuis staan bekend om hun hoge kwaliteit en comfort, en sluiten zo nauw aan bij de hedendaagse wooneisen. De kracht van het architectenbureau is het bedenken van ´ruimtelijke oplossingen´, die aansluiten bij het karakter van je huis en jouw wensen! Vandaag gaan we je één van hun meest recente projecten laten zien, een schitterend modern woonpaleis in Amsterdam Oud-Zuid. Ze hebben werkelijk alles uit de kast getrokken en een prachtige woningen weten te realiseren. Kijk met ons mee!

Serre

Modern interieur Amsterdam oud-zuid: modern  door Het Ontwerphuis, Modern
Het Ontwerphuis

Modern interieur Amsterdam oud-zuid

Het Ontwerphuis

Het licht en de helderheid in deze kamer zijn werkelijk ongekend. De inrichting van deze serre is zeer modern en comfortabel. Het plafond heeft een prachtige vormgeving, waarbij je letterlijk denkt: the sky is the limit! Zowel van boven als van de zijkant overspoeld het daglicht deze kamer, waardoor je humeur natuurlijk direct goed is. De kleurrijke salontafel, waarvan het kleurenschema in de kussens van de grote sofa terugkomt, geeft deze kamer zijn eclectische feel. Ook de bijzondere staande lamp heeft een eclectische strakke vormgeving. Tegenover de sofa zien we een witte wand, die tot het toppunt van minimalisme genoemd mag worden. Let ook even op de combinatie tussen de witte wand, de salontafel en de parketvloer: bijzonder hoe zeer deze verschillende stijlen in een juiste combinatie tot een schitterend resultaat leiden! Het Ontwerphuis laat met deze kamer zien wat het aan design skills in huis heeft!

De keuken en eetkamer

Modern interieur Amsterdam oud-zuid: modern  door Het Ontwerphuis, Modern
Het Ontwerphuis

Modern interieur Amsterdam oud-zuid

Het Ontwerphuis

Bij een prachthuis hoort een al even mooie keuken. Deze ruimte sluit naadloos aan op de serre, zodat het licht tot in de keuken kan door dringen. De meubels in deze keuken zijn eclectisch met een bijzondere smaakvolle stijl, waardoor ze goed passen bij de sfeer van het huis. Het keukenmeubel kent een functionele vormgeving en is voorzien van veel opbergruimte. Natuur zijn de bewoners voorzien van alle moderne gemakken die de hedendaagse keukenapparatuur biedt, zodat gerechten snel en mooi op tafel gezet kunnen worden. Een keuken als deze wordt al snel de sociale hotspot van het huis. En geef de bewoners eens ongelijk!

Woonkamer

Modern interieur Amsterdam oud-zuid: modern  door Het Ontwerphuis, Modern
Het Ontwerphuis

Modern interieur Amsterdam oud-zuid

Het Ontwerphuis

Een comfortabele woonkamer heeft een mooi uitzicht op de omgeving, waardoor je als bewoner direct een band met de omgeving krijgt. Het interieur van de woonkamer is hoogwaardig van kwaliteit en past qua kleurstelling en vormgeving goed bij elkaar. De salontafel heeft een karakteristieke abstracte vorm die echt van deze tijd is. Dit monochrome witte meubel staat als een eiland van helderheid in de kamer. Het centrale punt in de kamer is de prachtige schouw, deze zorgt voor een romantische sfeer in huis. Het harmonische kleurenpalet in deze kamer is opvallend goed gekozen.  

Slaapkamer

Modern interieur Amsterdam oud-zuid: modern  door Het Ontwerphuis, Modern
Het Ontwerphuis

Modern interieur Amsterdam oud-zuid

Het Ontwerphuis

Een luxueus huis verdient een slaapkamer als deze. Bij binnenkomst merk je direct hoe ingetogen en rustig de sfeer is. De inrichting straalt een bepaalde rust uit die je verwacht in een slaapkamer. Vooral het prachtige kunstwerk aan het hoofdeinde is een unicum, door de blauwe en groene kleuren te combineren met de witte wanden, ontstaat er een rustgevende ambiance. Natuurlijk moet er ook de nodige warmte in de slaapkamer aanwezig zijn, daar zorgt de houten vloer voor, deze is de juiste ondergrond voor de zuiver witte meubels. 

Tot zover dit prachtige huis dat is ingericht door Het Ontwerphuis. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends! 

Ideeën voor de eetkamer vind je hier

Zoek je temperamentvol design? Klik hier

Een unieke bijzetafel vind je hier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!