Onze top 10 met de mooiste asymmetrische huizen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Onze top 10 met de mooiste asymmetrische huizen!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne huizen van m67 architekten Modern
Loading admin actions …

Ben je een fan van de moderne architectuur? Kijk dan zeker even mee naar de schitterende asymmetrische voorbeelden die we vandaag voor je verzameld hebben! Een asymmetrisch huis is alleen al een lust voor het oog vanwege zijn prachtige vormen. Daarnaast zien we grote glazen puien waardoor veel van deze huizen bijna op een glazen kubus lijken. Zeker anders dan anders en zeer de moeite waard. Kijk je even mee naar onze top 10 met de mooiste asymmetrische huizen ooit?  Ze staan garant voor een flinke dosis inspiratie!

​1. Een bijzondere vorm

Een woning met een absoluut unieke vorm en met glazen wanden van de vloer tot aan het plafond, met aan de zijkant een garage, terras en unieke design-elementen. Los van de zeer fraaie vorm is ook het materiaalgebruik met de donkere betonnen delen en de houten gevelbekleding hier zeer smaakvol.

2. Met aandacht voor de omgeving

Deze unieke modulaire woning overtreft al onze verwachtingen van huizen van dit type. Buitengewoon luxe dankzij de ongebruikelijke vorm met een volledig privé uitzicht vanuit de leefruimtes en panoramische ramen in de woon- en eetkamer. Let ook hier op de zeer originele geveldecoratie met natuurlijk hout. Wij willen graag verhuizen!

3. Een frambozen paradijs

Een ander zeer positief en interessant project, geschilderd in scharlaken kleur dat vrolijk toont in de natuur. Gebouwd met grote panoramische ramen en een woning die zeker kan concurreren met andere internationale projecten wanneer het gaat om originaliteit. 

​4. Een geweldig huis voor een groot gezin

Het volgende project valt op vanwege de niet-standaard decoratie van de gevel in zwart-wit in een ongebruikelijke lay-out. Ook de vormen van deze woning zijn zeer fraai en anders dan anders en zelfs de tuin heeft een bijpassend ontwerp.

5. Een huis met futuristisch karakter

Het volgende project heeft alles ingezet op het minimalisme. De stenen gevel, de glazen schermen voor het balkon, een Japanse vijver met stenen aan de voorzijde van de woonkamer – het is duidelijk da de architect een nieuw soort woning wilde ontwerpen met krachtige compacte vormen en een rustgevende sfeer. Een zeer geslaagd project!

6. Een unieke glazen doos

Het volgende zeer stijlvolle design is meer dan de moeite waard. Een open en modulair interieur met panoramische ramen en een onverwacht transparante en open voorgevel. Hou je van veel glas? Bekijk dan ook even deze 11 sensationele huizen met veel glas.

7. Een traditioneel huis met een vleugje chalet

Moderne huizen van homify Modern Hout Hout

Dit unieke project werd gebouwd in Tokio. Een aparte brede vorm waarin we verschillende aspecten van een chalet terugzien. Warm en eigentijds!

8. Een Amerikaans model

Dit luxe huis is in een meer traditionele stijl gebouwd en we zien hier een charmante combinatie van de Amerikaanse en Franse stijl. Luxueus en klassiek!

9 Een villa in minimalistische stijl

Prachtig deze luxueuze transparante woning vol modern comfort! Van zo'n huis kun je alleen maar dromen… Zeer fraai is hier het deel dat naar voren uitsteekt met de woonkamer en dakterras erboven met fenomenaal uitzicht op de omgeving. 

10. Dromen komen uit!

En als je dan aan het dromen bent dan zien we hier dat dromen soms ook echt uitkomen! Prachtig deze villa met zwembad op een warme plaats… wat is er nu aantrekkelijker om te kopen? Dit project verdient zeker de term magisch!

Wonen in een glazen kubus.. prachtig!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!