Bio-villa met een fantastische moderne stijl

Stoa. Stoa.
​Moderne biobased villa te Driemond, NarrativA architecten NarrativA architecten Moderne huizen
Loading admin actions …

We presenteren je een geweldige biovilla met een schitterende look. Het is een futuristisch bouwwerk geworden dat helemaal klaar is voor de 21e eeuw. De gevel heeft de houten look die we verwachten bij een bio-villa. Op het dak zien we de hoogwaardige zonnepanelen, daarmee wordt op een ecologische manier energie voor het huis opgewekt. Een huis waar je echt enthousiast van wordt! Wil jij het huis met een stijl van de toekomst zien? Kijk met ons mee naar het schitterende huis.

Natuurlijke look

Je wordt toch blij verrast door de natuurlijke look van deze villa. Het hekwerk rond het perceel brengt ons direct in de juiste stemming. We staan hier bij een bio-villa die de toon voor de toekomst zet! Wij vinden de houten geveldelen fantastisch! De ramen doen het goed in het ontwerp: binnen is er door deze vensters een schitterende lichtval. Licht is een van de belangrijkste factoren in je interieur, dat is in deze mooie bio-villa sterk naar voren gekomen. Het is niet moeilijk te bevatten waarom de bewoners met zoveel plezier in deze villa wonen! Laat je inspireren door een expert, je woning zal zeker geweldig uit de verf komen! 

Openheid

Geloven in deze woning is niet moeilijk. Daglicht speelt zoals gezegd een grote rol in het interieur, niet alleen als het gaat om de lichtsfeer, maar ook om de verwarming van de woning. De grote ramen laten veel zonlicht binnen en de warmte blijf in de woning hangen door de dikke ramen. Het kleurenschema ziet er fantastisch uit: grijze kozijnen, witte gevel en houten dak met zonnepanelen. Dit schema staat geweldig bij het gazon. In deze wijk staan geweldige woning, maar dit is toch wel een van de mooiste! 

Strakke keuken met vide

In deze keuken zien we een prachtige vide. Deze vide garandeert veel daglicht in de eetkamer en keuken. Eetkamer en keuken horen bij elkaar als het strand en de zee. Het kleurenpalet heeft een natuurlijke tint en daardoor voelen de bewoners zich optimaal. Aan de keukentafel geniet de familie elke ochtend van een lekker ontbijt. In de keuken kun je culinair lekker uit de voeten. Moet je die grote afzuigkap zien! Een keuken waarin elke amateur chef-kok goed uit de voeten kan. Heb jij ook zin in een cocktail als het weekeinde aangebroken is? Laat je dan inspireren door deze prachtige bar! Als je een dergelijke bar in de keuken hebt staan weet je zeker dat je vrienden langskomen. Het is tevens een keukeneiland, dat schept veel ruimte en je kunt makkelijk met meerdere koks aan je lekkere gerechten werken. 

Binnen en buiten

Binnen en buiten zijn nauw met elkaar verbonden door verschillende ramen in het huis. Je hebt echt een fantastisch uitzicht op de tuin en omgeving als je binnen zit. Het hout loopt van buiten naar binnen, dat zorgt voor een bijzondere ervaring in het interieur. Typisch een gezellige gezinswoning voor onze tijd. Wij zijn fan! Zoek inspiratie bij de experts van dit moment. 

Totaal andere look

Hier zien we een verrassende aanblik! Aan de andere zijde had de woning een natuurlijke houtkleur, maar hier is de toon die van het minimalisme! Zwarte kozijnen naast een zuiver witte muur. Dat zorgt voor een sterk contrast dat direct tot de verbeelding spreekt. Wat een manier om karakter aan je woning te geven! Wat erg bijzonder is, is het terras net naast het gazon. Door de eenvoud en zuiverheid is dit een uniek ontwerp. De houtenlijst langs het dak oogt prachtig in deze setting. We sluiten de tour door deze prachtige bio-villa af. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

homify is een platform om je steeds te inspireren met actuele woontrends en supermooi design! 

Wat vind je van deze villa? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine