9 dingen in huis die je dit jaar echt moet aanpakken!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

9 dingen in huis die je dit jaar echt moet aanpakken!

Stoa. Stoa.
 Gang en hal door Studio Hooton
Loading admin actions …

Vandaag hebben we geweldige voorbeelden voor je in petto. De trends voor 2018 zijn bekend en daarom willen we je graag laten zien welke designtrends je echt moet veranderen. We doelen op de trends van vorige jaar en de jaren daarvoor. Soms is een interieur een beetje te veel van het goede. Het is niet gemakkelijk om precies vast te stellen om welke soort interieurs het gaat. Dat gaan we je hieronder laten zien.

Iets wijzigen in je huis is je woning een nieuwe look geven en een nieuwe vibe! Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

1. Te veel metaal

 Woonkamer door Bronx

Ja we weten het: metaal is een gave tint in huis, maar to much is not enough. Een interieur als dit kan anno 2018 echt niet meer. Je ziet door de metallic bomen het bos niet meer. 

2. Bed zonder frame

Een bed heeft gewoon een frame nodig. Zodat je van de grond af ligt en het bed stevigheid heeft. Een bed als dit ziet er romantisch uit, voor een tijdje, maar daarna is het tijd om een goed frame er omheen te maken. Laat je inspireren door een expert

3. Richt minimaal in

 Woonkamer door homify

In dit interieur kun je door de accessoires de woonkamer niet meer zien. Het is erg gaaf om je woning een persoonlijke touch te geven, maar in dit geval mag het best wat minder. Voor 2018 luidt de tip: richt minimaal in zodat je woning ruimtelijk en strak blijft. Laat je inspireren door een expert

4. Tiny living

Het is superschattig een klein huis, maar meestal wonen de bewoners er niet zo lang in. Vaak is het een tijdelijke bevlieging, die overigens heel nuttig is, want de ecologische voetstap reduceren is steeds belangrijker aan het worden. Toch is een klein huis als dit in vele gevallen geen goede investering. Veel beter is het om te investeren in hoogwaardige woningbouw, die kan overigens ook heel ecologisch gerealiseerd worden. 

5. Expressieve muren

 Woonkamer door ERC
ERC
ERC

Vergeet de dramatische muren met veel bakstenen en stukken staal. Het ziet er allemaal tof uit, maar de trends voor 2018 wijzen naar een andere richtig. Deze muren hebben een expressieve look. Let op het kunstwerk, de kleur van de muren (verschillende tinten) en de lijstjes met kleine waterverf schilderijen. Een kamer die helemaal klaar is voor 2018.

6. Textuur

Weet je het nog van vroeger, dat de mensen behang op de muur hadden met textuur? Dat behang kunt nu weer helemaal terug. In deze luxe uitgeruste kamer zien we het lichte design met de uitgesproken meubels. Een plek om te genieten van een rustig avondje genieten met vrienden en familie. 

7. Cottage look

Je denk dat het in elk huis wel leuk zou kunnen staan, maar niets is minder waar. Deze cottage look past leuk in kleine huizen. Pas je het in een groot huis toe dan ziet het er al snel overdone uit. Een trend die we in 2018 vooral niet voort moeten zetten. 

8. Gebruik niet te veel kleur

We hebben het al een aantal keer gezegd, maar herhaling is goed: gebruik nooit te veel kleuren. Kies twee of drie kleuren en combineer deze op verschillende manieren. Dit interieur heeft is op dit vlak al gewaagd, want een element verkeerd gekozen en het hele interieur is uit balans. Keep it simple!

9. Hanglampen

 Gang en hal door Studio Hooton
Studio Hooton

Entrance Hall

Studio Hooton

We zijn stiekem een beetje verliefd op de hanglamp. Het is zo moeilijk om deze vaarwel te zeggen voor 2018, maar er zijn nieuwere trends in omloop die een net even wat moderne look aan je interieur geven. In deze ruimte staat die hanglamp trouwens wel geweldig. Een goed idee om je eens te laten informeren door een expert. Met dit laatste voorbeeld nemen we afscheid van deze reeks mooie lampen, maar we nemen je zeker meer naar een ander mooi project. Blijf ons volgen voor de nieuwste designtrends en woonideeën.

Dit zijn de allerbeste tips voor het indelen van je huis.  

Welk idee vind je het beste? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!