Als het eindelijk weekend is: een stijlvolle bungalow! | homify

Als het eindelijk weekend is: een stijlvolle bungalow!

Stoa. Stoa.
homify Moderne huizen Rood
Loading admin actions …

Deze woning is gebouwd voor een jong gezin om eens even helemaal eruit te kunnen na een week van noeste arbeid. Voor de kinderen biedt het veel kansen om te genieten van de vrije natuur, want het is een bosrijk gebied. In deze bungalow gaan we je allerlei mooie designopties laten zien die iedereen wel kunnen inspireren: de bad-, eet- en woonkamer komen voorbij. Deze woning is eigenlijk geschikt voor alle leeftijdsgroepen, zowel jeugdigen als senioren kunnen er in terecht. Dat komt door het gelijkvloerse design en het ontbreken van drempels. Kijk snel met ons mee!

Aankomst

Een bungalow is de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van het buitenleven. We willen allemaal wel eens de grote stad (of de niet zo grote stad) ontvluchten, niet waar? In deze bungalow liggen alle mogelijkheden voor je open om te genieten van een periodiek teruggetrokken bestaan. Het is een woning die gelijkvloers is, zodat dit ook de ideale woning is voor mensen die wat minder ter been zijn. De stijl is vrij traditioneel, gewoon zoals we ons een bungalow voorstellen. Het ontwerp ziet er uitnodigend uit! Een woning die op een harmonieuze wijze past bij de omgeving waarin de bungalow gebouwd is. Een expert helpt je met de bouw van je droombungalow!

Achterzijde

Aan de achterzijde van de woning zien we mooie symmetrische lay-out met grote ramen die de omgeving met het daglicht naar binnen laten stromen. De natuur wordt als het ware geïntegreerd in het woonconcept, een kenmerk van eigentijdse architectuur. Let op de prachtige aanlegsteiger en de vijver waarin prachtige vissen zwemmen. Een idyllische plek om te genieten! Bouw je droomhuis

Luxe

Deze hal heeft geen ramen, maar daar merk je niets van. De perfecte witte tint zorgt voor een lichte en zuivere look. Je voelt je hier optimaal en de ruimte oogt groot. Elegante deuren maken het geraffineerde interieur helemaal compleet. De belichting heeft een groot aandeel in de sfeer die we hier ervaren. Het lijkt hier wel een luxe hotel! 

Gave keuken

De open keuken scoort met dit design! Functie en comfort staan hier op nummer 1. Er is zelfs een bar gemaakt waaraan je lekker kunt ontbijten. De glanzende afwerking zorgt voor een prachtige luxe look. We zijn enthousiast over de lage drempels, die het mogelijk maken om ook goed met een rolstoel in woning te verplaatsen. Wij vinden de lichtsfeer hier erg mooi: de grote ramen en de mooie verlichtingen zorgen voor een mooi ambiance waarin het heel erg fijn wordt om hier met vrienden of vriendinnen te koken. Je kunt hier ook rustig een cocktail drinken in de avond. Een echte thuisbar!

Eetkamer

Deze stijlvolle eettafel grenst aan de keuken, waarin we een massieve houten tafel zien, zwart lederen stoelen en een open haard, die in prachtige harmonie is met de rest van de ruimte. We ervaren in deze ruimte een natuurlijke, intieme en gezellige sfeer. Deze kamer biedt veel ruimte aan alle gezinsleden om gezellig samen te eten. De ideale ruimte voor de feestdagen of een familiedag.

Badkamer

Tot slot deze gave badkamer. Het is net een wellness-oase bij je thuis. Veel ruimte, luxe voorzieningen en een fijne ambiance zorgen voor de ideale plek in huis om te ontstressen. De bewoners van de bungalow zijn blij met het bad, de douche, de vele opbergruimte en de hoogwaardige bouwmaterialen. Het grote raam zorgt voor veel natuurlijk licht en samen met de excellente inrichting maakt dat deze badkamer erg bijzonder.

We sluiten af met deze mooie foto. Hopelijk ben je geïnspireerd en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie ontwerpen en woontrends. 

Deze woning ziet er geweldig uit!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!