Compact appartement met slimme indeling | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Compact appartement met slimme indeling

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

In de grote stad heb je niet altijd veel woonruimte tot je beschikking. Je moet roeien met de riemen die je hebt. Het appartement dat we vandaag aan je laten zien is ontworpen door SO • IN Sosin Interieurs, een bedrijf dat sterk klantgericht is, graag dromen uit laat komen en hiervoor een totaal concept heeft ontwikkelt. Vanaf het interieurontwerp tot en met de realisering houden ze nauw context met de klant, zodat schakelen in het proces een fluitje van een cent is. Ze renoveren, richten in en bouwen gebouwen: een bundeling van disciplines en creatieve kracht dus! Het appartement dat je gaat zien is speciaal gebouwd voor een zeeman die het slechts een paar maanden per jaar gebruikt. Het moest functioneel, praktisch en sprekend zijn. Het meubilair in het appartement valt te omschrijven als koloniaal, door de warme kleuren roepen ze een ontspannen en huiselijke sfeer op. De inrichting van het appartement is volledig op de gebruiksbehoeften van de klant afgesteld, zodat deze zeeman hier volledig kan genieten als hij aanmeert in zijn thuishaven. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan met ons mee!

Sofa

Koloniale woonkamers van homify Koloniaal

Een modern appartement moet een heerlijke sofa hebben. Er is niets heerlijke dan na een lange reis thuis te komen en te kunnen genieten van het comfort van perfecte bank. In de kamer is veel aandacht besteed aan de inrichting. De houten vloer en de tafeltjes geven een natuurlijke warmte aan de kamer, terwijl de wanden een koel ingetogen kleurenschema hebben. De indeling van de kamer is slim gedaan, zodat er veel bewegingsruimte is, de meeste meubels staan strak tegen de wand en hun aantal is gering. Alleen het hoognodige staat in deze kamer, maar wel op een stijlvolle manier.

Lezen

Koloniale woonkamers van homify Koloniaal

Na een lange reis is het fijn om te kunnen ontspannen. Dit kun je doen op de sofa voor de tv, maar je kunt het ook over een ander boeg gooien, door bijvoorbeeld een boek te lezen, of je belevenissen van de reis op te schrijven. De gele stoel met daarboven de industriële leeslamp maakt deze literatuuroefening mogelijk. De stoel is zo vormgeven dat hij je helemaal omsluit! Een heerlijke sensatie.

Kunst

Koloniale woonkamers van homify Koloniaal

In dit appartement zien we bijzonder kunst. De foto aan de wand stelt een elektriciteitsmast voor, geen ongewone verschijning in het Nederlandse landschap. Het bijzondere is dat deze foto een visuele connectie heeft met de de foto in het glasobject dat in de bar rust. Zo creëer je en bijzondere dynamiek in je interieur.

Ander hoek

Koloniale woonkamers van homify Koloniaal

Hier zien we het kunstwerk vanuit een andere hoek. Het is een bijzondere verschijning in de kamer en een uniek concept. We hebben nu ook mooi zicht op de ruimte in de wand, dit geeft een gevoel van geborgenheid. We omschrijven dit interieur als modern, met rustieke of Scandinavische trekken, het eerste vanwege het gebruik van glas en strakke meubels, het tweede vanwege het natuurlijke hout.

De slaapkamer

Moderne slaapkamers van homify Modern

Na een ontspannen avond in het appartement wordt het tijd om te gaan slapen. Deze modieus ingericht slaapkamer is daar de ideale plek voor. Het bed is groot, comfortabel en heeft een prachtige vorm. Let ook op het leer op de muur aan het hoofdeinde, super luxe! De hanglampen zorgen voor een strakke moderne look en doen ons denken aan de fabriek of schip, plekken waar lampen met een dergelijke vormgeving niet ongewoon zijn. Wil je voor het slapen gaan nog even tv kijken? De flatscreen is in de wand ingebouwd!

Tot zover het prachtig ontworpen interieur door SO • IN Sosin Interieurs. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van het nieuwste design. 

Zoek je ideeën voor je garage en schuur? Klik dan hier!

Prachtige huizen zien door Vale Garden Houses? Hier moet je zijn!

Goede ideeën zijn goud waard: zie hier de 6 beste ideeën voor de kleine badkamer!

Is jouw appartement of huis slim ingedeeld? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!