Bijzondere verlichtingsideeën voor thuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bijzondere verlichtingsideeën voor thuis

Stoa. Stoa.
bell collectie van Celine van Raamt Scandinavisch
Loading admin actions …

Het is fijn om zo nu en dan een paar goede ideeën toegeschoven te krijgen. Gewoon even voor de inspiratie, en wellicht een creatieve boost. Daarom zetten we vandaag voor jou een aantal goede ideeën op een rijtje waar je echt wat aan kan hebben. Deze bijzondere lampen passen bij verschillende interieurs en hebben stuk voor stuk een geheel eigen uitstraling in je interieur. Het kiezen van een lamp is een persoonlijke zaak, waarbij smaak en voorkeur een grote rol spelen. Dit laatste kun je op je gemak doen, dus kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden van deze Nederlandse designlampen. 

Zigzag

Zig-zag van blikvanger Industrieel
blikvanger

Zig-zag

blikvanger

Het is niet moeilijk om te raden waarom deze lamp zigzag heet. De schaduw op de wand heeft een prachtig patroon dat ons interieur versiert. Wie de maker van dit werk is? Dat is de Nederlandse kunstenaar Blikvanger. Zijn sculpturale werken gooien hoge ogen en zijn geliefd bij alle lagen van de bevolking, dit laatste vanwege het toegankelijk ontwerp en de prachtige visuele uitwerking in het interieur. De lamp past goed in diverse interieurs. Een modern interieur is gebaad bij een lamp als deze!

Nest

Deze lamp is gemaakt door Studio TOIMII, een ontwerpstudio met een geheel eigen stijl. Bij TOIMII (Fins voor 'het werkt') creëren ze prachtig design voor een moderne context, namelijk het hedendaagse interieur.  Het ontwerpersduo Gerben Hoogenboom en Peet de Vries startten de studio en brengen sindsdien hun werk onder het vaandel van Studio TOIMII uit. Oorspronkelijkheid en praktisch nut zijn kernwoorden bij het werk van de studio. Het eindproduct moet een geheel eigen vorm en aura hebben, maar naast esthetisch ook praktisch ingezet kunnen worden. TOIMII  werkt in opdracht, maar ontwerpt ook autonoom. Het design is bedoeld voor het moderne interieur, dat zowel voor particuliere als voor zakelijke of algemeen nuttige doeleinden gebruikt kan worden. Deze speelse lamp hangt hier in een slaapkamer en is geïnspireerd op een nest, de link is snel gelegd. Deze bijzondere lamp is gemaakt van gerecycled materiaal dat ooit dienst deed als productverpakking. De lamp zorgt voor een prachtige sfeer in je kamer, mede door de bijzondere schaduwpatronen die op de muur vallen als je de lamp in de avond aan doet. Deze lamp staat symbool voor hergebruik en vooruitgang. Een mooi design gekoppeld aan een hoopvol idee. Studio TOIMII zorgt dat de toekomst wel gaat werken!

Simple maar effectief

Garage Loft Industriële badkamers van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

Deze eenvoudige industriële lampen zijn gecreëerd door BRICKS Amsterdam. Het interieur straalt vakmanschap en liefde voor design uit. Deze industriële badkamer is een verzamelplaats vol stijlen en sferen, we omschrijven deze badkamer als eclectisch. Boven het bad zie je simpele lampen, ze doen ons denken aan de lampen in een fabriek. Op het rustieke badkamermeubel, een oude werkbank compleet met bankschroef, staat een moderne strakke lamp. Deze verschillende contrasterende objecten en lampen maakt de badkamer eclectisch.

Mooi

Deze mooie lamp neemt ons mee naar het Parijs van de negentiende eeuw. We denken aan de Moulin Rouge en de danseressen met de rokken. Deze lamp heeft een klein wolvilten kapje met een neoroze stiksel, waardoor het perfect geschikt is voor een vrouwen- of meisjeskamer. Het materiaal is vrij stijf, waardoor de lamp zijn mooie vorm houdt. Als je de lamp in de avond aanzet, word je betoverd door het warme licht dat door het vilt heen schijnt. Dit type lampenkamp is lang niet populair geweest, maar nu is het helemaal terug. 

Tot zover deze prachtige Nederlandse designlampen. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen, zodat je telkens op de hoogte bent van het nieuwste design. 

Gouden eetkamer ideeën vind je hier!

Studio Roderick Vos heeft temperamentvol design dat je interieur een luxe uitstraling geeft. 

Blom & Blom maakt industrieel design van oude lampen uit voormalig Oost-Duitse fabrieken. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!