Top 5 van de week: mooie huizen voor een klein prijsje en meer.. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: mooie huizen voor een klein prijsje en meer..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Camp Hammer Moderne huizen van Uptic Studios Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Bekijk bijvoorbeeld ons populairste artikel 9 kleine, maar betaalbare huizen, en kijk meteen of er iets voor je bij zit. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, lees bijvoorbeeld onze geniale opruim- en schoonmaaktips!       

Waar wacht je nog op? Check them out!

1. Mooie huizen voor een kleine prijs

Een mooi huis voor een kleine prijs. Wie wil dat nou niet? Oké, je moet rekening houden met de kosten zoals we die in Nederland hebben, maar alle projecten die we je laten zien hebben in hun eigen land maar iets meer dan € 100.000,- gekost. Zoiets moet je toch in Nederland eigenlijk ook voor elkaar zien te krijgen? Stuk voor stuk zijn dit mooie vrijstaande huizen die schitterend vormgegeven zijn door diverse architecten. Ben je net zo benieuwd als wij? Laten we dan snel gaan kijken!

2. Het schoonste huis ooit!

HOTEL CAL REIET – GUEST HOUSES Mediterrane woonkamers van Bloomint design Mediterraan
Bloomint design

HOTEL CAL REIET – GUEST HOUSES

Bloomint design

Het is natuurlijk fantastisch om altijd een stralend en schoon huis te hebben. Maar, dit is, zoals je weet uiteraard niet realistisch, want in een huis moet geleefd worden! 

Toch zullen deze tips je op weg helpen naar een stralend interieur, omdat ze er voor zorgen dat het schoonmaken iets minder vervelend wordt en omdat ze veel tijd zullen besparen. En, misschien wel het meest belangrijke: je hoeft geen geld te verspillen aan dure schoonmaakmiddelen! Waar wacht je nog op .?

3. Een prefab huis voor 83.000 euro

Je wilt toch eigenlijk niet anders, niet waar? Een woning in een frisse groene setting, met veel ruimte rond je huis, waarin je lekker kunt chillen. Het mooie van deze woning is dat je buren hebt die niet direct aan je woning grenzen; er zit veel ruimte tussen de huizen, zo is er de nodige gezelligheid en privacy. De bewoners van deze woning zijn echt natuurliefhebbers, dat is een van de redenen dat ze deze woning betrokken hebben. 

 Laat je inspireren door de schitterende voorbeelden en gebruik de leukste ideeën voor je eigen woningontwerp. Kom snel met ons mee!

4. De verbouwing van een jaren vijftig woning

De huidige bewoners van de woning hebben nu de beschikking over meer woonruimte met een unieke sfeer waar ook de kinderen zich goed kunnen vermaken. Het is een huis geworden dat bestaat uit twee delen en dat voorzien is van een opvallend kleurenpalet. De experts van Kleurinkleur Interieur & Architectuur hebben een hedendaags woonpaleisje weten te creëren met een jasje uit de jaren vijftig. 

Kijk met ons mee en doe de nodige inspiratie op!

5. De perfecte woning voor je sterrenbeeld

Camp Hammer Moderne huizen van Uptic Studios Modern
Uptic Studios

Camp Hammer

Uptic Studios

Astrologie is een fascinerend gebied; voor sommigen een fantasie en voor anderen werkelijkheid. Of je er nu in gelooft of niet, waarschijnlijk herken je in de karaktereigenschappen van jouw sterrenbeeld een deel van jezelf. 

Wij hebben daarom vandaag een interessant Ideabook voor jou samengesteld; herken jezelf namelijk in het ontwerp van een woning! Bekijk de volgende 12 woningen en ontdek of jouw woning bij jouw sterrenbeeld past!

Welk artikel spreekt jou het meeste aan? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!