Een eclectisch pareltje als gezinswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een eclectisch pareltje als gezinswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne eetkamers van Architektur Jansen Modern
Loading admin actions …

Een eclectisch pareltje: soms kom je huizen tegen die op zo’n mooie wijze met verschillende stijlen zijn ontworpen, dat je gerust mag spreken van een pareltje. Deze Duitse woning is daar zo’n typisch voorbeeld van. Modern en landschappelijk komen vooral aan de buitenkant namelijk op werkelijk schitterende wijze bij elkaar. En die combinatie laten we je natuurlijk erg graag zien. Deze gezinswoning heeft overigens ook een erg inspirerend interieur. Genoeg redenen dus om via de digitale weg met ons mee te reizen en een kijkje te nemen bij dit leuke project dat is vormgegeven door de experts van Architektur Jansen.

Schitterend vrijstaand huis

Wat zien we hier een schitterend vrijstaand huis! Lekker landelijk gelegen in een prachtige groene omgeving. Het huis zelf daarentegen laat gelijk heel goed het eclectische zien waar we het in de inleiding al over hadden. De vormen en materialen zijn aan de ene kant namelijk best wel traditioneel te noemen, maar de uitvoering is op een hele frisse en moderne manier gedaan. Snap je een beetje wat we daar mee bedoelen?

Ruim terras

Het ruime terras en het grote gazon laten nog duidelijker zien hoe heerlijk de vrijstaande ligging van dit huis is. En de moderne en bijna minimalistische kant van de woning komt hier wel erg sterk naar voren. Een redelijk sober ontwerp, maar daardoor zeker niet minder karakteristiek. De tuin is verder een hele leuke ruimte voor kinderen om onbezorgd te kunnen spelen. En als volwassenen kun je hier met veel plezier een feestje organiseren!

Inspirerende keuken

Deze inspirerende keuken met eetkamer laat gelijk zien hoe leuk de stijl binnenshuis vorm heeft gekregen. De vloer zorgt overduidelijk voor het rustieke en landelijke randje, terwijl de keuken weer zo’n mooi voorbeeld van een mengeling van minimalisme en moderne stijl is. Een prachtige lichtinval door meerdere ramen zorgt dat het hier prettig en behaaglijk voelt. En zodra de schemering invalt, zorgen mooie ingebouwde spotjes voor een fraai verlichte ruimte. Een prachtige accessoire die we je aan kunnen bevelen, is de mooie vaas met bloemen. Wat een leuk element in deze kamer.

De gang

De gang is wederom een ruimte waar je de inspiratie tegemoet komt. De piano die hier is opgesteld past goed op deze plek en vormt een bijzonder contrast met de fraaie trap. En juist die trap is natuurlijk de grootste blikvanger. Een stoer en modern betonnen exemplaar dat voor een licht industrieel randje zorgt. En voeg daar dan ook nog eens ingebouwde verlichting aan toe, in combinatie met de glazen wand en je eclectische plaatje is helemaal compleet.

Nog een keer de trap

We zagen de trap net vanuit het perspectief van de benedenverdieping, maar eigenlijk is het nog mooier als je naar boven gaat kijken. Kijk maar naar het prachtige doorkijkje dat je naar het plafond hebt! Vooral de manier waarop het lichtplan van het huis hier zichtbaar is, is zo ontzettend de moeite waard. Een heerlijk stukje moderne interieurarchitectuur waar ons het water van in de mond loopt!

Eclectische afsluiter

Met een eclectische afsluiter richten we een laatste blik op dit interessante huis. In de wc is de combinatie tussen modern en landelijk namelijk ook weer mooi zichtbaar. Hout, natuursteen en moderne vormen gaan ook hier weer hand in hand. En op die manier kun je dus heel goed een huis op zeer aangename wijze inrichten. Voor de bewoners staan jarenlang eigentijds woonplezier hier op hun te wachten. En jij hebt weer extra inspiratie gekregen om te gebruiken voor je eigen huis!

Wil je nog zo’n leuk project zien? Deze woning kan je dan ook zeker de nodige eclectische inspiratie geven.

Wat vind jij van dit huis? We zijn benieuwd naar je reactie!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!