Designed by David: klassieke keukens

Stoa. Stoa.
Klassieke Keukens, Designed By David Designed By David Klassieke keukens
Loading admin actions …

De Nederlandse topontwerpstudio Designed by David realiseert interieurs op maat, waarbij je wensen centraal centraal. De studio maakt vooral vaste meubels voor diverse ruimtes in huis zoals: keukens, kledingkasten, boekenkasten, badkamermeubels en nog veel meer. Ze ontwerpen en leveren ook voor winkels-, kantoren- of horecaruimtes. De stijl van het ontwerp wordt aangepast aan het type pand, de omgeving en natuurlijk je eigen creatieve ideeën. Het grote voordeel van maatwerk is dat de ruimte altijd optimaal benut wordt en dat praktisch alle wensen uitvoerbaar zijn. Desgewenst kan DBD ook zorg dragen bij praktische zaken,  zoals het regelen van een stukadoor of vaklieden voor het leiding-, schilder- en tegelwerk. Designed by David werkt alleen met vakmensen, waardoor het uiteindelijke resultaat altijd van een hoogwaardige kwaliteit is. Vandaag zetten we een aantal prachtige onderwerpen voor jou op een rijtje. Gewoon om je te inspireren bij het creëren van een prachtige keuken. Laat je inspireren door deze excellente Nederlandse topdesigners!

Klassiek

Oude tijden herleven in een klassieke keuken. Designed by David raakt de juiste snaar met dit excellente ontwerp. Een ouderwetse charme wordt hier gekoppeld aan een hedendaagse strakheid, met als resultaat een sfeervolle symbiose. Boven de stoof zien we rustieke elementen, een prachtige schouw die helemaal past in het plaatje. Het lijkt wel alsof we in de negentiende eeuw zijn beland. Maar schijn bedriegt let maar eens op de moderne oven, daarin maak je zo je beste gerechten! De lichte ambiance en ruimtelijkheid in dit vertrek zijn mooi en verleidelijk. 

Close-up

Hier zien we het fornuis van dichtbij. Door zijn riante grootte maak je eenvoudig verschillende gerechten tegelijkertijd. De gezellige accessoires op het keukenblad en op de planken naast de schouw geven deze rustieke keuken zijn huiselijke en authentieke sfeer. Natuurlijk mag moderne keukenapparatuur niet ontbreken, die zien staan op het einde van het aanrechtblad. Let ook even op de prachtige tegels op de wand, die zorgen voor een schitterende sfeer! Echt een prachtig ontwerp door Designed by David!

Klassiek en strak

De keuken die we zojuist zagen was qua stijl nogal rustiek. Deze klassieke keuken omschrijven we eerder als modern en strak. Het ontwerp heeft een temperamentvolle sfeer die direct overtuigt. Een maaltijd bereiden in deze luxe kamer is gewoon ontspannend en fijn, want luxe heeft een ontspannende werking op ons gemoed. De plavuizen zijn eenvoudig schoon te houden waardoor je keuken altijd hygiënisch is. De sfeervolle verlichting ziet er vooral in de avond geweldig mooi en gezellig uit. Plaats een tafel in deze keuken en je hebt een fijne plek om met het hele gezin te genieten van de heerlijkste maaltijden. Designed by David weet met dit ontwerp echt iets bijzonders neer te zetten!

Natuursteen

We hebben zojuist een rustieke (of landelijke) en een modern keuken gezien. Deze keuken lijkt een combinatie tussen de twee. Enerzijds zien we de natuurstenen keukenbladen, anderzijds zien we de strakke landelijke houten kasten eronder. Let ook even op de schitterende tegelwand en de houten balk er boven, deze combinatie oogt prachtig authentiek en stijlvol. Opvallend is ook het ingetogen kleurenschema dat gebruikt is voor het plafond en de wanden, dit is echt de perfecte achtergrond voor de mooie houten elementen en de verschillende decoraties die in de keuken te vinden zijn. Dit design door Designed by David past perfect bij een hedendaagse woning, waarin een landelijke rustiek en modern design hand in hand gaan.  

Tot zover deze prachtige klassieke keukenideeën. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgens, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Meer mooie keukenideeën vind je hier!

Wil je weten hoe mooi een Duinvilla kan zijn? In Monster heeft Kodde Architecten een modern woonpaleis gerealiseerd.  

Leonardus Interieurarchitectuur is een specialist op het gebied van turn key-projecten. Neem voor een mooi overzicht van de ontwerpen een kijkje op hun profiel!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine