Met deze tuinen komt u geheid tot rust! | homify

Met deze tuinen komt u geheid tot rust!

Stoa. Stoa.
Vlondertuin nabij water Van Dijk Tuinen Groningen Moderne tuinen
Loading admin actions …

De tuin is de plek bij uitstek om te genieten van het lente en zomerweer. Het is onze eigen buitenruimte waarin we kunnen genieten van een heerlijke maaltijd met de familie en een goed glas wijn of bier op z'n tijd. Booiman van Dijk Tuinen weet als geen ander hoe belangrijk de tuin is, en heeft zicht daarom toegelegd op het aanleggen en inrichten van excellente tuinen. Of je nu een gloednieuwe tuin wilt of je oude wilt late renoveren: deze tuinarchitecten weten precies wat nodig is om je wensen te verwezenlijken. Vandaag zetten we een aantal prachtige ontwerpen van deze ontwerpers voor je op een rijtje, gewoon om je te inspireren! Kijk met ons mee naar deze schitterende tuinen!

Haven van rust

Vlonder en beschoeiing gerealiseerd in tuin met theehuis Van Dijk Tuinen Groningen Landelijke tuinen
Van Dijk Tuinen Groningen

Vlonder en beschoeiing gerealiseerd in tuin met theehuis

Van Dijk Tuinen Groningen

Je eigen tuin wordt met deze zitvlonder boven het water een haven van rust, waar je bij wijze van spreken heerlijk kunt aanmeren om te genieten van een weldadige ontspanning. Deze vlonder maakt deel uit van een theetuin, een fenomeen dat in Japan en Engeland al eeuwen bekend is, maar in onze tijd ook in Nederland en België steeds populairder wordt. Echter, alleen een vlonder maakt nog geen theetuin, daarom werd er ook prachtig begroeiing geplant, waardoor een echte tuin ontstond. Nu kun je gerust zeggen dat je de trotse eigenaar bent van een theetuin. Nodig vrienden en/of vriendinnen uit voor een high tea.

Binnenstedelijke tuin

Stadsbinnentuin met jacussi Van Dijk Tuinen Groningen Rustieke tuinen
Van Dijk Tuinen Groningen

Stadsbinnentuin met jacussi

Van Dijk Tuinen Groningen

Een tuin in de binnenstad is een luxe op zich. Veel mensen die in de stad wonen dromen ervan om in de avond lekker buiten te kunnen zitten. Mensen die geen tuin hebben kunnen dan wel naar het park gaan, maar daar heb je toch minder privacy. Deze binnentuin heeft alle privacy van de wereld, want hij is door Booiman en van Dijk Tuinen prachtig gerenoveerd. De moderne bamboebank is gemaakt van oudgebakken klinkers. Het geheel wordt gecompleteerd door een constructie van cortenstaal. De renovatie had als doel een hedendaagse tuin te creëren die vele jaren mee kan, maar het authentieke karakter van de tuin moest gewaarborgd blijven. Dat is geluk en het resultaat is fantastisch!

Ruime vlondertuin

In deze vlondertuin heerst een schitterend ruimtelijk gevoel. Daarnaast is de sfeer in de tuin erg aangenaam, vooral vanwege het water dat nabij is. De tuin is voor het grootste gedeelte opgebouwd uit kunststof planken die gemakkelijk in het onderhoud zijn en supermooi ogen. Het meubilair is op en top modern door zijn minimalistische vormgeving en antraciet grijze kleur. De glasplaat op de tafel is ook een schitterende moderne uiting die helemaal past bij deze voortreffelijke tuin. De tuin biedt voldoende ruimte om een gezellig buurtfeest te houden. Daarnaast is er gelegenheid om je een bootje aan te meren, waarna je even lekker een eind kan varen. Let ook even op de schitterende trap die ons langs het groen naar het huis brengt, een prachtig design door Booiman en van Dijk Tuinen!

24/7 buiten zitten

In de lente en zomer regent het natuurlijk ook wel eens, maar dat maakt in deze tuin geen verschil. Je gaat gewoon heerlijk onder de overkapping zitten. De indeling van de tuin is prachtig, zo is er een mooi gazon, een vlondervloer en een sfeervolle grote plantenbak. Eigenlijk heeft deze tuin alles wat je maar wensen kan, en het mooiste van alles is dat hij zo eenvoudig te onderhouden is. Qua kleur past de tuin ook perfect bij het huis, waardoor een mooi eenheid ontstaat die rust en harmonie uitstraalt. Deze tuin staat garant voor een fantastische lente en zomer! 

Tot zover de prachtige ontwerpen door Booiman en van Dijk Tuinen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van design en architectuur. 

Dol op jachten en jets? Hier vind je luxe ideeën om bij weg te dromen! 

Mobiel wonen kan duurzaam! Lees hier alles over het zelfvoorzienende mobiele huis! 

Kodde Architecten in Amsterdam creëren uitzonderlijk mooie bouwkunst! Hier vind je hun profiel!

homify 360°: Modern landhuis in Engeland
Arrow navigation 3b3136b1
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!