Moderne bungalow waar je van het leven kunt genieten! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne bungalow waar je van het leven kunt genieten!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van 로움 건축과 디자인 Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een woning in Zuid-Korea die bestaat uit een verdieping die is opgedeeld in twee delen. De bijnaam van de woning is “box house”, natuurlijk vanwege de vorm. Het huis mag dan een verdieping hebben, het ontbreekt de bewoners aan niets: een speelplaats voor de kinderen, voldoende woonruimte en faciliteiten, zoals slaapkamers, keuken, woon- en een badkamer. Om nog maar te zwijgen over de minimalistische looks van de gevel en het interieur waardoor je direct in een rustige stemming bent. Kijk snel met ons mee naar deze schitterende woning en laat je inspireren door het geweldige design. 

Kennismaking

We komen aan bij de woning in Zuid-Korea en zijn direct onder de indruk van de minimalistische looks. Natuurlijk is het een stijl die we vaker in het Verre Oosten tegenkomen, maar deze woning heeft iets unieks. Het gaat bij deze woning zowel om de strakke, ingetogen lijnen, maar zeker ook om de robuuste stenen, iets dat niet altijd opgemerkt wordt binnen de minimalistische stijl, maar er wel degelijk deel van uitmaakt. Voor we de woning binnengaan valt onze blik op de boom in de hoek, die zal later de buitenruimte laten bloeien. Laat je inspireren door een interieurarchitect.

Andere kant

Vanuit deze positie in de buitenruimte krijgen we een voortreffelijk zich op de verschillende ruimtes van de woning. De ingang zit precies in het midden onder het afdak. Links zien we een ruimte en rechts daarvan ook. De woning is laag en het dak is modern bekleed met een grijs dak. Er bijzonder hoe de kleur van het zand past bij de minimalistische architectuur. Dat laatste komt door de eenvoudige lijnen en tinten. Rechts zien we een witte pilaar die steun biedt aan het dak.

Ingang

Hier staan we dicht bij de ingang van het huis. We zijn onder de indruk van de architectuur. Links gaat de houten vlonder over in een plavuizen vloer die ons naar de ingang van de woning leidt. Rechts zien we de opening in de overkapping. Zo houd is de ingang mooi licht, ook binnen hebben de bewoners daar voordeel bij. 

Achtergevel

Een ander karakteristiek element van de woning is de achtergevel, daar zien we de toepassing van betonnen pilaren met een witte tint en ruwe textuur. Samen met de bakstenen krijgt het geheel hier een eigenzinnige look. Wonderlijk hoe anders een woning er vanuit verschillende kanten uit kan zien! Samen met een architect ontwerp je al snel je droomwoning!

Ideale speelplaats

Vanuit deze positie zien we het achterterras nogmaals. Nu zien we ook goed dat de omgeving vrij grond is. Het zand net voor de vlonder is natuurlijk de ideale speelplaats voor die kleintjes. Het huis voorziet de bewoners, groot en klein, voor de groots mogelijk luxe, ondanks het relatief beperkte woonoppervlak. Voor de ouders is het erg prettig dat de kinderen dichtbij huis kunnen spelen. Ze kunnen ze vanaf het terras mooi in de gaten houden. 

Digitale werkelijkheid

Voordat de bewoners hun woning in de fysieke wereld konden bekijken, kregen ze van het architectenbureau een schitterende digitale visualisatie te zien. Zo was het mogelijk om de woning in zijn omgeving nog voor de daadwerkelijke bouw te kunnen bewonderen. Tevens konden de bewoners een wandeling in de woning maken. Deze techniek maakt het erg makkelijk om te ervaren hoe de woning worden zal. Op dit gebied zal er de komende jaren nog veel aan ontwikkeling plaatsvinden, zeker als we denken aan VR (virtual reality), omdat deze techniek steeds goedkoper wordt en steeds meer ontwikkelaars zich ermee bezig houden. De toekomst belooft mooie dingen en wij van homify zijn erbij!

We sluiten met deze mooie foto onze tour langs het huis af. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends. Kijk met ons mee naar een ander fantastisch huis!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!