Een perfect modern huis voor een familie | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een perfect modern huis voor een familie

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van wukowojac architekten Modern
Loading admin actions …

Historische huizen en traditionele panden hebben ongetwijfeld hun eigen charme, maar vaak zijn dergelijke woningen niet meer in overeenstemming met onze verwachtingen of instaat om de moderne leefstijl te faciliteren. Gesloten kleine ruimtes, kleine ramen, weinige ruimte- het zijn zomaar een aantal eigenschappen die we tegenwoordig liever niet meer zien. Er is natuurlijk een oplossing… . kies voor nieuwbouw of een renovatie! 

Deze residentie werd in de schilderachtige Duitse stad Mellrichstadt gebouw. Het bouwjaar van het huis is 1947, maar de woning is daarna gerenoveerd. Het oude gebouw werd behouden terwijl er ruimte was voor moderne accenten en trendy materialen. De bewoners ervaren in deze ruimte hun lievelingsstijl: de minimalistische bouwstijl. Het huis met zijn glooiende dak en uitgestrekte terras ziet er aan de buitenkant traditioneel en futuristisch uit. Binnen gaan we een strakke inrichting zien: een klassieke mix van hout en witte tinten, meer futuristische ontwerpen en verrassend levendig design. Deze woning is een serene en charmante wereld om in te wonen. Zin in de nodige inspiratie? Kom dan snel met ons mee op tour!

Liefde voor buiten

Het enorme, uitgestrekte terras biedt de bewoners veel plezier in de zomer. Het huis straalt door zijn bijzondere stijl. De wit en grijs tinten van het pand passen in de natuurlijke omgeving. Het bijzondere van deze buitenruimte is dat het terras met een hoek doorloopt in de overkapping. Architectuur uit een stuk! Laat je inspireren door slimme ideeën op het gebied van design. 

Droomhuis

Vanuit dit gezichtspunt ziet het huis eruit als of het ingekapseld is in een hoekig omhulsel. Dat is dus maar ten dele waar. De blokken beton houden het huis in hun greep en bieden veel privacy. Het grijze dak heeft een slanke schoonsteen, dat zorgt voor een bijzondere combinatie met de rest van het huis. Omgeven door het grote gazon ziet het huis eruit als een eiland van ingetogen tinten. Typisch zo'n woning waarin je helemaal tot jezelf komt. Een architect helpt je met het bouwen van je droomhuis. 

Woonkamer

Stijlvolle en donkere meubels zorgen voor een mooi contrast met de witte wand en het palet van warm hout. Let op de nis waarin de persoonlijke prullaria en kunstobjecten gezet kunnen worden. De open haard links is ook echt een meesterlijke toevoeging aan dit interieur. Vanaf de bank voel je de behaaglijke warmte.  

Open lay-out

De open lay-out van dit huis maar dat de leefruimte overstroomt raakt met daglicht. Je voelt je hier als bewoner zo vrij als een vogel. Bij het raam staat de eettafel waaraan je heerlijk kunt ontbijten of dineren. De houtvloer zorgt voor een prachtige basic waarop de rest van het interieur gerealiseerd is. Links achterin de ruimte zien we de leuke keuken. De bar met krukken is de plek om met familie en vrienden wat te drinken.

Bad-/ slaapkamer

We kijken hier naar iets heel bijzonders, namelijk een combinatie van een bad- en slaapkamer. Een glazenwand “scheidt” de twee ruimtes, maar de transparante wand zorgt voor veel ruimtelijkheid. Het vrijstaande bad is echt monumentaal te noemen. In deze lichte ruimte waarin het daglicht aan weerszijden van het bad de kamer binnenstroomt, voel je je als bewoner de koning te rijk.

Hal met power

De bewoners zijn echt muziekliefhebbers. Dat laatste willen ze benadrukken door deze schitterende Marshall versterker plus twee prachtige gitaren in de hal te zetten. Je moet dan ook niet raar op staan te kijken wanneer ze je, als je langskomt, begroeten met een paar stevige powerakkoorden. Het is echt een statement zo’n versterker in je gang. Een andere bijzonderheid in deze hal is natuurlijk de trap hier rechts. Vooral de kabels die naar beneden hangen geven er een conceptuele look aan.

Dit was onze tour door het huis. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën!

Wat vind je de mooiste kamer van het huis? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!