16 leuke manieren om je badkamer op te fleuren

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

16 leuke manieren om je badkamer op te fleuren

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Badkamer door von Mann Architektur GmbH
Loading admin actions …

De badkamer is een plek om heerlijk tot je zelf te kunnen komen en lekker op te frissen. Maar dan moet die omgeving natuurlijk wel een beetje mee werken. Een kleine verandering kan gelukkig een groot effect hebben. Daarom laten we je de meest leuke en inspirerende manieren zien om je badkamer op te fleuren. Kijk mee naar het werk van creatieve experts!

1. Bloemen

Een bosje bloemen kan een ruimte heel veel extra sfeer geven. Bovendien zorgt het ook gelijk voor een heerlijke geur in je badkamer!

2. Kaarsen

Als je lekker in bad gaat, zoals in dit fantastische exemplaar, dan kunnen een paar kaarsen heel veel teweeg brengen. Ook een leuk idee voor in de wc!

3. Foto’s

 Badkamer door Deeco

Goedkoop, creatief en simpel: met foto’s maak je van elke ruimte iets leuks. Ideaal voor de wc! Kan ook prima in de badkamer, maar zorg wel dat de foto’s op een droge plek hangen.

4. Een nieuwe douchekop

Qua decoratie zal een nieuwe douchekop niet zo heel veel verschil maken, maar waar het gaat om comfort tijdens het douchen wel! Je maakt je badkamerbezoek op die manier een stuk aangenamer.

5. Nieuw douchegordijn

Soms is een nieuw douchegordijn al voldoende. Al moeten we heel eerlijk zeggen dat we deze badkamer het liefst in z’n geheel even op zouden gaan knappen…

6. Hout op de vloer

Hout op de vloer in de vorm van soort van vlonder, kan je oude badkamervloer een flinke boost geven. En dat ziet er erg charmant uit.

7. Een plant

 Tuin door homify
homify

Lady Palm (Rhapis excelsa)

homify

Naast bloemen, zijn planten een meer permanente oplossing. Ook erg fraai en lekker natuurlijk.

8. Een spiegel voor extra ruimte

Met de juiste spiegel kun je het ruimtelijke effect in je badkamer een flinke impuls geven. En zelfs met een kleine spiegel, zoals hier, kan dat!

9. Een goede badmat

 Badkamer door Drummonds Bathrooms
Drummonds Bathrooms

Drummonds Case Study: European Retreat, Denmark

Drummonds Bathrooms

Een goede en leuke badmat kan je badkamer ook net dat beetje extra geven. En op dat gebied valt er heel veel te ontdekken!

10. Kunst aan de muur

Naast foto’s kun je ook voor andere vormen van kunst aan de muur kiezen. Een mooi schilderij of een ander artistiek object maakt het gelijk een stuk leuker.

11. Creatieve bergruimte

Op een creatieve manier met bergruimte om gaan. Met een mandje, een bakje of iets anders kan dat. Kijk maar even goed naar deze foto!

12. Laat het lekker ruiken!

 Huishouden door homify
homify

Scented Pillar Candles

homify

Met bloemen zagen we al dat je een subtiel geurtje kunt aanbrengen in de ruimte, maar met geurkaarsen kan dat nog beter. Je slaat daarmee gelijk twee vliegen in één klap: een lekkere geur en verhoging van de sfeer.

13. Even goed boenen

Met antikalkmiddel of een ander schoonmaakproduct kun je een badkamer weer als nieuw laten lijken. Neem de wastafel, het bad, de wc, de tegels en de douche maar even goed onder handen.

14. Verlichting

Over verlichting hebben we het nog niet gehad. Maar daar valt of staat sfeer natuurlijk ook mee! Kijk dus maar even goed hoe dat in jouw badkamer zit. Heb je hier wat twijfels over? Schroom dan ook zeker niet om advies te vragen bij een expert.

15. Een nieuwe wc-bril

 Badkamer door Baltic Design Shop
Baltic Design Shop

Skandinavisch Einrichten in einem alten Holzhaus in Tallinn

Baltic Design Shop

Een nieuwe wc-bril kan soms ook net dat kleine beetje verschil maken. En het is bovendien ook lekker fris.

16. Een laatste schoonmaak

  door homify

Nog even een laatste grondige schoonmaak en jouw badkamer kan er weer helemaal tegenaan. 

Heb je wat gehad aan deze tips en ben je lekker geïnspireerd geraakt door alle mooie badkamers? Voor nog meer inspiratie, als dat nog nodig is, kun je dit leuke overzicht ook nog even bekijken.

Welke tip spreekt jou het meeste aan? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!