9 inspirerende vrijstaande familiewoningen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

9 inspirerende vrijstaande familiewoningen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Landelijke huizen van Gülercan Mimarlık Landelijk
Loading admin actions …

Ben je met je gezin op zoek naar een iets grotere woning? Of heb je zin om je gewoon even te verlekkeren aan mooie huizen? In beide gevallen ben je met deze lijst dan aan het juiste adres. Want we hebben 9 inspirerende vrijstaande familiewoningen voor je op een rijtje gezet. Bij elke woning is wel iets rustieks of landelijks te vinden, maar steeds weer op een hele andere manier. Oordeel zelf maar welke woning jij het leukste vindt en geniet vooral van dit mooie overzicht dat is samengesteld uit de ontwerpen van experts van over de hele wereld.

1. Modern randje

We hadden je wat landelijke en rustieke huizen beloofd. En dat kun je ook zeker wel in het ontwerp van dit huis zien, maar het valt ook zeker niet te ontkennen dat er een duidelijk modern randje zichtbaar is. Dit is ook zeker een ruim huis. En dat is voor een gezin natuurlijk ideaal!

2. Een digitaal ontwerp

Ken je de Sims? In dit computerspel kun je zelf huizen bouwen en een gezin simuleren. Zo’n huis dat je hier zou kunnen bouwen zie je hier. Dit is dan ook een digitaal ontwerp van een vrijstaand huis. En het ideale is dat het in zo’n geval nog helemaal aan jouw wensen aangepast kan worden.

3. Typisch landelijk

Je ziet hier iets wat typisch landelijk is: een nieuw huis in oude stijl gebouwd. Het doet je denken aan een huis in de Verenigde Staten in de 20e eeuw. Een schitterend geheel om te zien en ook zeker iets waarin een klassiek randje niet te ontkennen valt.

4. Mediterraanse inspiratie

Als je het liever wat zonniger en zuidelijker ziet, dan kan deze prachtige Mediteraanse bungalow je ook de nodige inspiratie geven. Lekker in de zon op het terras genieten! En dan is het ook erg aangenaam dat het huis net een beetje boven de omgeving uitsteekt. Uiteraard ook ideaal als vakantiehuis.

5. Gezinswoning of hotel?

Als je het ontwerp van dit huis ziet ga je je bijna afvragen of dit een gezinswoning is of een hotel. De omvang en vooral alle stoelen bij het zwembad doen namelijk het laatste denken! In ieder geval ideaal als je een zwembadfeestje gaat organiseren! En verder is dit ook weer een huis om van te genieten.

6. Leuke bungalow

van homify Modern

Een leuke bungalow met zowel moderne als wat landelijke inspiratie kunnen we je in deze foto laten zien. Voor een klein gezin een prima plekje. Vooral de veranda is hier zo’n ontzettend leuke plek.

7. Natuursteen

De ultieme Mediterraanse en rustieke woning kun je hier zien omdat dit bouwwerk helemaal uit natuursteen is opgebouwd. En dat geeft hier een fantastisch resultaat. En de schitterend begroeide pergola maakt het met die kleurige roze bloemen natuurlijk helemaal compleet. Ook weer zo’n plek om heerlijk te genieten.

8. Houten huis

Bouwen in de Scandinavische stijl? Dat kan heel erg goed en dan krijg je zo’n mooi houten huis als dit. Lekker in het bos gelegen is dit ook weer een heerlijke plek om helemaal tot rust te kunnen komen. En als vakantiewoning zou ook dit huis zeer geschikt kunnen zijn.

9. Ronde vormen

Met dit huis waarin bijzondere ronde vormen het uitgangspunt zijn geweest van het ontwerp, sluiten we de lijst af. Ook dit is weer een leuke gezinswoning met als bonus natuurlijk het zwembad. Verder is hier gekozen voor een landelijk ontwerp. Aangezien het een schets is, kan de kleur natuurlijk nog worden aangepast, bruin is namelijk misschien een beetje somber. 

Heb je nog niet genoeg huizen op een rijtje gezien? Dit leuke overzicht is dan ook geknipt voor jou!

Welk huis is jouw favoriet? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!