10 prachtige houten huizen op een rij | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 prachtige houten huizen op een rij

Stoa. Stoa.
Rustieke huizen van Роял Вуд Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Zie je het al voor je, dat je na een vermoeiende werkdag thuiskomt in een sfeervol houten huis? We laten je hieronder 10 natuurlijke houten huizen zien die echt in het oog springen. Woonpaleisjes om lekker in uit te rusten. Een woning die in tune is met de natuurlijke omgeving. Kijk snel naar de voorbeelden die we voor je in de aanbiedingen hebben. The future is made of wood!

1. Huizen met pilaren

Hout is een geweldig materiaal om een huis mee te bouwen. Horizontaal gemonteerde planken zorgen voor een esthetische look. De woning is door de steunpilaren zeer sterk. Het hout zelf is slijtvast. Bovendien is de woning zeer ecologisch, want erg succesvol op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Het makkelijkst van alles is nog wel dat je deze woning niet hoeft te schilderen. Dit houten huis bescherm je tegen de elementen met een speciale coating. Laat je inspireren door een expert.

2. Boomstamhuis

Een van de belangrijkste voordelen van het maken van houten huizen is dat ze pijlsnel te realiseren zijn. Het design van een blokhut, zoals op deze foto te zien is, is zeer aantrekkelijk. Zoals bij alle huizen moet de vloer van een houten woning erg stevig zijn, omdat het huis erop zal steunen. Boomstammen vormen dan het onderstel van de vloer. Het is belangrijk om de boomstammen in de droge periode te verwerken tot bouwmaterialen, dan behouden ze hun solide kwaliteiten. Vind de mooiste ideeën

3. Onderhoud

Het onderhouden van houten huizen is essentieel, want uiteindelijke zullen organisme zich te goed doen aan het hout. Mineraal olie kan voldoende zijn om het materiaal goed te houden. Eens in de twee of drie jaar gebruiken is afdoende in een koud klimaat, terwijl in een tropisch of subtropisch klimaat eens per jaar nodig is. Het interieur van een houten huis als deze zou eens in de vijf tot zes jaar een up-date moeten krijgen, want om de zoveel tijd komt er weer een stijl in the picture waar je dol op bent!

4. Combi van stijlen

We zien niet vaak een houten huis als deze voorbij komen! We zien hier de combinatie van een strakke en meer rustieke stijl. Boven is minimalistisch, beneden is traditioneel. Wie zegt dat dit niet mag? Het terras is uniek, zeker met de verlichting.

5. Helemaal perfect

Deze woning is het perfecte monumentale pand, zo’n eentje die je normaal alleen van steen en beton ziet. Toch is dit huis van hout gemaakt! Een wonderlijk gezicht, op z’n minst. De woning heeft alle details die een “reguliere” woning ook heeft. In tegenstelling tot de vorige woningen is dit houten huis op een betonnen fundering gebouwd. Alles ecologisch verantwoord. Het huis heeft zelfs een schoorsteen, een beetje en vreemd idee voor een houten huis misschien, maar alles rond de haard en schouw is vuurwerend.

6. Mix van materiaal

Dit houten huis drijft in zijn details en ornamenten. De houten panelen zijn zowel in een horizontale als verticale richting geplaatst. Houten kozijnen en grote ramen geven het huis een moderne uitstraling. De metalen railing geeft een extra twist aan de woning. Wat een gave look!

7. Country style

Eenvoudig en praktisch: dit is de fundamentele sfeer die van de woning uitgaat. Het huis heeft een eenvoudige look en de uitlijning doet denken aan de gebouwen uit het wilde westen van rond de 19e eeuw. Het woonvolume is schitterend!

8. Chalet

Deze prachtige woning heeft uitzicht op zee en is gebouwd op een heuvel. Hout en glas vormen er in een harmonisch geheel. Er is zelfs een zwembad! Dat zorgt voor extra woonplezier! Een privé paradijsje. 

9. Technische aspecten

Houten prefab woningen, zoals we hierboven gezien hebben, worden grotendeels in de fabriek al gemaakt. Balken, pilaren en verbindingen komen als puzzelstukje op de bouwsite aan en worden rap in elkaar gezet. Uiteindelijk krijg je een droomhuis als dit! 

10. Modern beauty

We zijn helemaal weg van deze woning. Het terras voor ons steunt op massief hout. Kijk eens naar de gevel, die lijst met de grote ramen: wat een spektakel. En dat licht! Moderne architectuur van de hoogte graad! Blijf ons volgen voor meer gave woonideeën. 

Wat vind je van de woningen? Laat het weten met een comment
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!