Nieuw interieur met een geheim | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Nieuw interieur met een geheim

Stoa. Stoa.
van Boite Maison
Loading admin actions …

Het team van Boite Maison brengt ons vandaag een indrukwekkend voorbeeld van home staging. Een geslaagde nieuwe look voor je huis kan helpen bij de verkoop ervan of zorgen dat je opnieuw verliefd wordt op je huis. Ze hebben een schat aan ervaring op het gebied van communicatie en marketing, de twee vrouwen achter het bureau hebben een verfijnde smaak als het gaat om de combinatie van kleuren en objecten. Ze combineren een kennis met een passie voor het nieuwe, zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste trends. Een goede manier om creatief inzicht te krijgen op het gebied van design is het lezen van artikelen over stijl, home en design. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe look voor je huis, dan is het vandaag de hoogste tijd om je door ons te laten inspireren! Kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden!

Geen persoonlijkheid

De woning heeft een goede basis, maar het ontbreekt hier aan sfeervol meubilair, kleur of – eigenlijk- een persoonlijkheid. Het vrij moeilijk om voor te stellen dat er graag iemand in deze woning zou worden, gezien de huidige staat. Daar moet nodig wat aan gedaan worden! Neem de ruimte in je op, laat je fantasie de vrije loop en laat je inspireren door een expert

Nieuwe touch

Er is niet veel voor nodig geweest om de woning een volledig nieuwe spin te geven. Bij binnenkomst zijn de bewoners verrast door de nieuw look. Het verschil is verbazingwekkend. Een sterk punt van de ruimte is de rode tint, die valt lekker om en brengt de nodige levendigheid in de kamer. Het is een excentrieke hal geworden met die moderne kunst aan de wand. Ook het tijgerprintje op de stoel rechts is lekker gewaagd. Samen aan je huis bouwen met een architect zorgt voor excellente resultaten. 

De woonkamer

Deze mooie vloer is echt een plaatje! Zoals je ziet mist er toch wat, namelijk meubels en een huiselijk gevoel. Het gaat niet om de kamer, maar des te meer om wat je er in zet. Of je kamer nu groot of klein is, de inrichting bepaalt de sfeer en persoonlijkheid van de kamer. We gaan deze kamer eens even helemaal mooi maken.

Kleurrijk

Wat een een beetje kleuren en sfeervol design al niet kan doen. Deze kamer is niet vol gezet met meubels, maar bewoning van de kamer vraagt om om wat meer meubels. De sfeer hier is onmiskenbaar Frans! De warme vloer (visgraatmotief) en kleurrijke ramen brengen de vrolijke sfeer van Montmartre naar voren. Een geweldige plek om te genieten van een glaasje wijn of een café.

Kale ruimte

Het lijkt wel alsof het bad nog nooit een schoonmaakbeurt gehad heeft. De sfeer is vrij bleek en de kamer oogt kaal. Alsof je in een verlaten pand staat. Toch is deze badkamer geen hopeloze verschijning, want met de juiste ideeën heb je zo een make-over te pakken! Kunnen we dat niet een beetje beter doen? Check it hieronder!

Fresh

Een goede schoonmaakbeurt, de plaatsing van een stoel en een paar sfeervolle kaarsen geven de badkamer een compleet nieuw leven. Deze woning heeft ons een geheim geleerd, namelijk dat je veel kunt doen met weinig middelen die nauwelijks iets hoeven te kosten. Slimme en innovatieve ideeën, gecombineerd met een goed ruimtelijk inzicht, maken het mogelijk om een woning een totaal nieuwe stijl te geven. Een nieuw leven zou je kunnen zeggen! Hopelijk heeft deze tour door de woning een set nieuwe ideeën opgeleverd. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën en woontrend!

Wat vind je een mooie tip? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!