17 overdekte terrassen die je echt moet zien!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

17 overdekte terrassen die je echt moet zien!

larapappers larapappers
Blokhutten:  Tuinhuis door NuBuiten.nl,
Loading admin actions …

Wie denkt dat een terras alleen iets is voor in de zomer, heeft het mis. Tegenwoordig zijn er moderne pergola's die ervoor zorgen dat je ook in de winter van jouw winterterras kunt genieten. Ben jij benieuwd? Wij hebben de meest bijzondere pergola's voor jou op een rijtje gezet.

9. Bijzonder motief

Houd jij van een bijzondere vormgeven? Bekijk dan dit overdekt terras goed. De horizontale balken zorgen ervoor dat dit terras er extra stijlvol uitziet.

2. Met gordijnen

Mag het voor jou iets romantischer zijn? Wat zeg je van een overdekt terras in de tuin met sierlijke gordijnen? Het ziet er niet alleen romantisch uit, maar het is ook nog eens ontzettend gezellig!

3. Voor een klein budget

Je hoeft groots uit te pakken voor een sierlijk terras. Bij dit overdekt terras zit je heerlijk bedekt en geniet je toch van een mooi uitzicht over de tuin.

4. Kleed het aan

 Balkon, veranda & terras door bopalett,

Natuurlijk is een overdekt terras niet voldoende. Kleed het sierlijk aan met bijzondere gordijnen en elegant tuinmeubilair. Je ziet, het resultaat is schitterend!

5. Voor in de stad

Heb jij een kleine tuin met weinig groen? Geen probleem. Ook in een stadse tuin kun je een overdekt terras aanleggen. Je geniet nog steeds op een gezellige plek van de frisse buitenlucht.

6. Voor de kinderen

Een overdekt terras is natuurlijk ideaal voor kinderen. De kinderen kunnen aan de groene tafel hier fijn spelen. Als het regent zitten ze overdekt.

7. De juiste verlichting

In de avonduren wil jij natuurlijk ook optimaal genieten van jouw overdekt terras. Schaf daarom de juiste verlichting aan. Je ziet, meerdere lichtbronnen zorgen voor een gezellige uitstraling.

8. Onder een schuin dak

Heeft jouw woning een veranda? Maak daar gretig gebruik van! Kleed het aan met mooi tuinmeubilair en sierlijke kussens. Je zult zien, je hebt er een ruimte bij!

9. Met glas

 Tuin door homify,

De glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat je zowel in de zomer als in de winter gebruik kunt maken van dit bijzondere terras. Hier geniet je van een prachtig uitzicht. Let ook op de afwerking; de bijzondere houten palen zorgen voor een rustiek gevoel.

10. Doe het zelf

Je hebt niet veel nodig voor een overdekt terras. Op deze foto zie je namelijk dat je het plafond aan een bestaande muur kunt bevestigen. Ideaal!

11. Zeg het met groen

 Tuin door maispaisagem,

Je kunt ook voor een overkapping zorgen door middel van planten. Laat klimplanten langs een muur groeien en je zult zien, in een mum van tijd zit je in de schaduw.

12. Extra groot

 Tuin door homify,

Natuurlijk kun je ook groots uitpakken. Dit overdekt terras heeft daarnaast een bijzonder design, haast Aziatisch.

13. Met schuifdeuren

Zie jij hier het terras? Achter de glazen schuifdeuren bevindt zich een ruimte. Open je de schuifdeuren, dan hoort de ruimte bij de tuin. Ideaal!

14. Verlenging van een bestaande muur

 Tuin door homify,

Je hoeft niet in nieuwe structuren te denken. Zoals je op deze foto ziet is de overkapping het verlengde van een bestaande constructie.

15. Open

 Tuin door homify,

Jij hoeft niet per se overdekt te zitten? Maar je zit er wel graag stijlvol bij? Dan is dit het ideale design.

16. Een dak van stro

 Tuin door homify,

Jij houdt van de rustieke stijl? Bekijk dan dit dak goed. In de overkapping van het terras is namelijk een natuurlijk materiaal aangebracht waardoor het ontwerp er extra harmonisch uit komt te zien.

17. Tussen muur en huis

 Balkon, veranda & terras door homify,

Ook tussen bestaande muren kun je een overdekt terras aanleggen. Ben jij overtuigd, maar je weet niet goed hoe je het aan moet pakken? Raadpleeg dan gerust een professional.

Heb jij behoefte aan meer inspiratie? Lees dan ook dit Ideabook over de moderne tuin.

Welke tuin spreekt jou het meest aan?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!