Een inspirerende modulaire woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een inspirerende modulaire woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
van BIO - architectural Bureau of Ivan Ovchinnikov
Loading admin actions …

Als het buiten koud en guur is, dan verlang je misschien wel naar een huis in tropische oorden. Maar we nemen je juist mee naar de kou en hebben zo’n vermoeden dat de beelden je haast gaan verwarmen. Op deze plek in de bossen kan het trouwens in de zomer behoorlijk warm worden. Ons reisdoel is een inspirerende modulaire woning die is ontworpen door de experts van Bio Archtitects uit de Russische hoofdstad Moskou. Een woning die binnen drie maanden gebouwd kan worden, maar eentje met een sfeer en charme die je nooit meer vergeet.

Romantisch in de sneeuw

Voor we je mee gaan nemen naar binnen, hebben we eerst een aantal plaatjes voor je die iets romantisch in de sneeuw laten zien. Heerlijke beelden om van te genieten! Maar laten we het huis ook even lekker in ons opnemen. Het oude idee van een chalet lijkt hier op een moderne wijze nieuw leven in geblazen te zijn. Een heel fraai eclectisch beeld is daardoor ontstaan.

Landelijk gelegen

Na het prachtige sfeerplaatje dat we net hebben gezien, zien we nog zo’n sfeervol en landelijk beeld van een prachtig gelegen huis. Dit ontwerp is namelijk echt gericht op een landelijke omgeving. Lekker in de bossen of in een ander fraai en ruim landschap komt deze woning het beste tot z’n recht. En ook vanuit dit perspectief zie je de heerlijke rustiek-moderne stijl weer heel erg goed.

Leuke veranda

Terwijl een winterkleed het huis op deze foto omhult, is dit juist in de zomer een plek om van lekker warm weer te genieten. En wat is er dan fijner dan een leuke veranda waar je op elk moment van de dag terecht kunt? Dat moet hier in ieder geval geen enkel probleem zijn!

Sfeer

Voor we ook het leuke interieur van dit onderkomen gaan bekijken, nog even een sfeerplaatje. Het gekloofde hout ligt namelijk al te wachten op de kachel. En het terras moet nog even wachten op de zomer om aangenaam gebruikt te kunnen worden.

Ontspannen sfeer

Eenmaal binnen in dit huis valt de zeer ontspannen sfeer op. Een rustiek beeld met een klein modern randje valt hier ook weer te herkennen. De kinderstoel en de kinderwagen laten zien dat hier kinderen opgroeien. En wat is er nou leuker dan heerlijk kunnen leven en spelen op zo’n mooie landelijke plek? Bovendien is de bewoonde wereld, zoals je kunt zien, ook binnen handbereik.

Heerlijke tuin

Het grote perceel rond dit huis zorgt dat kinderen in de zomer heerlijk buiten kunnen spelen. En volwassenen kunnen hier een heel leuk tuinfeest organiseren. Heerlijk genieten van een aangename barbecue in een prachtige omgeving. Laat de zomer maar snel komen!

Ontspannen slapen

Met zo’n mooi uitzicht en bovendien zo’n leuke ingerichte ruimte, moet je toch haast wel ontspannen kunnen slapen. Het ontwerp van dit huis leent zich bovendien voor een inrichting in allerlei stijlen. Heb jij al een idee waar je de voorkeur aan zou geven? Deze stijl is in ieder geval een die heel erg goed inspireert.

De houtkachel

Met de sneeuw van de eerste plaatjes in ons achterhoofd, sluiten we ons kijkje bij en in dit leuke huis af bij de houtkachel. Stook die maar lekker op als het buiten wit is! En verder blijft het hier een kwestie van genieten. Ook als vakantiewoning zou dit type huis prima gebruikt kunnen worden. Als je het zou gaan verhuren, dan zullen er maar weinig momenten zijn waarop dit huis niet bezet is.

Ben je aangenaam verrast door deze modulaire woning? Als je een soortgelijk huis wilt zien, dan raden we je aan om dit project ook even te bekijken.

Ben je net zo enthousiast als wij over dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!