Voor en Na: van verschrikkelijke bende naar prachtig modern onderkomen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van verschrikkelijke bende naar prachtig modern onderkomen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Novodeco Modern
Loading admin actions …

Een huis dat een verschrikkelijke bende is, daar wil je toch niet graag in leven. Met dit appartement was het op sommige plekken namelijk het geval. Vooral de stijl en de sfeer in het huis waren nou niet bepaald om vrolijk van te worden. Sterker nog, als je in de oude situatie zou moeten leven, dan is een depressie niet meer ver weg. Gelukkig zijn de Spaanse experts van Novodeco hier de reddende engelen geweest. Een prachtig modern appartement is het resultaat. Kijk met ons mee naar alle verschillen!

Voor: keuken in transitie

Moderne keukens van Novodeco Modern

Met een bende bedoelen we vooral de chaos die je in de oude keuken aantrof. Maar gelukkig gaat het hier wel om een keuken in transitie. En dat was ook hard nodig. Kijk maar naar die tegeltjes die al heel wat jaren hopeloos uit de mode zijn. En dat geldt ook voor de natuurstenen vloer. Zeker in deze combinatie doet dat wel heel erg gedateerd aan. De lichtinval is daarnaast ook iets wat wel wat beter geregeld mag worden. Laten we maar snel kijken naar het nieuwe geheel.

Na: hippe keuken

Moderne keukens van Novodeco Modern

Niets, maar dan ook niets, herinnert meer aan de oude keuken die hier eens was. Dit hippe geheel is namelijk iets waar je wel heel erg vrolijk van wordt. Vooral het rode aanrechtblad maakt een prachtig modern geheel van de ruimte. En de lichtinval is nu ook dik in orde. Naast een fraai dakraam is er ook namelijk goed over de verlichting nagedacht zodat je hier altijd aangenaam in het licht kunt koken. Een klein rustiek randje is te vinden in de vorm van de nieuwe laminaatvloer. Ook een stuk beter dan die oude tegels!

Voor: woonkamer zonder stijl

Moderne woonkamers van Novodeco Modern

Wat moet je nou zeggen over deze woonkamer zonder stijl? Of is dit toch wel een stijl te noemen? Erg gezellig is het in ieder geval niet om hier lekker te ontspannen. En hoe moet je gasten ontvangen in zo’n ruimte? Bovendien is het met zo’n klein oppervlakte als dit wel erg benauwend. Zo snel mogelijk slopen en dit vergeten is de enige oplossing.

Na: ontspannen en genieten!

Moderne woonkamers van Novodeco Modern

Het verschil en het contrast met de vorige foto kan bijna niet groter zijn dan dit. In deze woonkamer kun je nu optimaal ontspannen en genieten. Het moderne en minimalistische ontwerp zorgt dat het krappe gevoel helemaal verdwenen is. En de lichtinval is nu wel prima. De bewoners hoeven zich nu niet meer te schamen als mensen op bezoek komen.

Voor: een oude kast

Moderne slaapkamers van Novodeco Modern

De oude kast is een prachtig antiek element. Maar in deze combinatie is het toch iets waar je niet aan moet denken om in te slapen. Ook hier mag de bezem flink door.

Na: eigentijdse slaapkamer

Moderne slaapkamers van Novodeco Modern

Deze eigentijdse slaapkamer is een prachtig voorbeeld van een ontspannen modern geheel. Hier wil je maar wat graag slapen en sta je fris en fruitig weer op.

Voor: nog meer oude tegels

Moderne badkamers van Novodeco Modern

De tegels die we in de oude keuken tegenkwamen, waren in een andere variant ook in de badkamer te vinden. Wederom tijd voor verandering!

Na: rustiek en modern

Moderne badkamers van Novodeco Modern

De nieuwe badkamer is in een fraaie rustieke en moderne sfeer vormgegeven. En ook hier zie je een prachtig dakraam voor extra lichtinval. Een prima geheel waar je ook weer heerlijk kunt ontspannen. En de bewoners kunnen dan ook genieten van het resultaat van een zeer geslaagde verbouwing. Wij zijn er in ieder geval erg vrolijk van geworden.

Heb je nog niet genoeg gekregen van huizen zie helemaal zijn getransformeerd? Van dit project zal je dan ook zeker kunnen genieten.

Wat vind jij het meest geslaagde van dit project? Laat het ons gerust weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!