Een gezellig appartement vol met inspirerende ideeën! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een gezellig appartement vol met inspirerende ideeën!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Architrek Modern
Loading admin actions …

Zodra er ergens een chic appartement vol met inspirerende ideeën te vinden is, dan staan wij als interieurliefhebbers natuurlijk vooraan om te komen kijken. In het geval van dit project van de Italiaanse experts van Architrek is dat natuurlijk ook zo. En eigenlijk is dit meer dan een appartement, want er is ook nog een verdieping. Je zou het daarom ook een penthouse kunnen noemen. Welke naam we het ook geven, het is in de eerste plaats heel erg mooi en bijzonder. We hopen dat jij daar ook zo over denkt en zijn benieuwd naar jouw oordeel.

Een goed begin

De rondleiding door dit huis starten we in de woonkamer en dat is wat ons betreft een zeer goed begin. Kijk maar naar het prachtige interieur, de mooie lichtinval en de leuke locatie. Een ideale combinatie voor een huis. De foto’s aan de wand zorgen voor een verhoging van het artistieke effect. Maar eigenlijk zie je nog vrij weinig in dit beeld, want de woonkamer maakt namelijk deel uit van een groter geheel dat je verwachtingen zal overtreffen.

Inspirerende leefruimte

Snap je nu een beetje wat we bedoelden met het overtreffen van de verwachtingen? En hebben we gelijk of niet? We zien in een min of meer open concept meerdere ruimtes op prachtige wijze in elkaar overlopen. De woonkamer, de eetkamer en zelfs een werkkamer zijn hier namelijk te zien. De stijl is daarbij ook prachtig om te bekijken. Een modern geheel dat door middel van hout een fraai rustiek randje heeft gekregen. Deze inspirerende leefruimte smaakt naar meer!

Open haard en trap

Voor we de trap naar boven gaan nemen, blijven we nog even hangen bij de prachtige open haard. Een centraal punt in het huis. Maar het is bovenal natuurlijk een enorme sfeerverhoger en een aangename manier om je huis in de winter lekker extra warmte te geven. Ook hier zie je nog even weer hoe mooi de grote eettafel z’n plek inneemt.

Naar boven!

Als je eenmaal naar boven wilt, dan is de trap zelf ook al een ervaring op zich. Je zag namelijk net dat het eerste gedeelte uit hout is opgetrokken, maar het tweede gedeelte is in beton uitgevoerd en zweeft als het ware in de ruimte. Het zorgt voor een bijzonder effect, vooral ook omdat het iets is wat je eigenlijk nooit tegenkomt op deze manier. Maar je ziet hier meer bijzonders. Wat dacht je namelijk van de aparte vorm die het dakraam heeft?

Licht van boven

De ruime overloop laat naast bijzondere vormen ook iets anders zien. Het dakraam zag je vanaf de trap al, maar er is nog iets bijzonders te vinden. Er is namelijk een stukje glazen vloer gemaakt onder het dakraam. Daardoor komt het licht van boven ook op de onderste verdieping terecht en heb je aan de eettafel wat extra daglicht.

Frisse slaapkamer

Even voor de sfeer laten we je deze slaapkamer zien. Ideaal als kinderkamer of logeerkamer. Hier is de balans tussen rustiek en modern ook weer heel erg fraai te zien.

Master bedroom

Ook de master bedroom mogen we natuurlijk niet missen. Diezelfde eclectische stijl als zo net is hier ook onmiskenbaar aanwezig. En let vooral ook even weer op de lichtinval!

Heerlijke badkamer

In deze heerlijke badkamer komen we aan in de laatste ruimte die we kunnen bekijken. Ook hier zijn de bijzondere vormen weer een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Vooral de prachtige douche is daar zo’n mooi voorbeeld van. Erg handig ook dat je zittend kunt douchen. En als je nog meer wilt ontspannen dan ga je natuurlijk lekker in bad.

Dit huis biedt heel veel inspiratie. Wil je nog meer bijzondere wooninspiratie op doen? Bekijk dan ook dit leuke huis!

Wat vind jij het meest bijzondere van dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!