Voor en Na: een tweede kans voor de keuken! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een tweede kans voor de keuken!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Kitchen Refit van Replace Your Bathroom
Loading admin actions …

In het dagelijks leven kom je mensen tegen die je soms een tweede kans moet of wilt geven. Maar dat kan ook voor ruimtes in je huis gelden! Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een oude en krappe keuken een tweede kans te geven? Normaalgesproken zijn keukenplanners of interieurarchitecten daar verantwoordelijk voor. Maar badkamerspecialisten kunnen uiteraard net zo goed een keuken bouwen. Zoals de professionals van Replace your bathroom uit het Britse Salisbury. Zij hebben een oude en krappe keuken in iets moois en vooral ruimers veranderd. Kijk lekker meer en laat je natuurlijk vooral goed inspireren!

Voor: waar is de keuken?

Je bent bij Voor en Na’s van ons gewend dat je eerst de oude situatie ziet en vervolgens de nieuwe. Dat er hier gebouwd en verbouwd gaat worden mag duidelijk zijn. Maar er is één probleempje, waar is de keuken dan? Is die al verdwenen of is die verstopt? Het laatste is het geval! Want achter de witte muur is namelijk de oude keuken te vinden. En dat we die muur aan je laten zien is niet voor niets, daar kom je snel genoeg achter.

Voor: weg met die muur!

Weg met die muur moeten de experts gedacht hebben! En dat was ook wel nodig. Want stel je eens voor dat deze muur op deze plek gebleven was. Dan houd je werkelijk waar geen ruimte meer over! En als je een andere ruimte op kunt offeren voor het creëren van wat meer oppervlakte, dan moet je dat ook zeker niet nalaten. Nog even over die oude keuken zelf: die was de moeite van het behouden ook niet waard. Want wat moet je doen met zo’n verouderd geheel? Ook daar mag de slopershamer dus gerust in gezet worden. Op naar de nieuwe situatie!

Na: ruim, licht en inspirerend

De nieuwe keuken laten we je vanzelfsprekend met een stuk meer plezier zien dan het oude exemplaar. Deze keuken is ruim, licht en inspirerend! En dat als ook wel nodig als je de oude situatie op je netvlies hebt staan. Er is gekozen voor een stijl waarin de balans tussen modern en rustiek perfect gevonden is. Het aanrecht is leuk over twee plekken verdeeld en daarbij is heel veel extra werkruimte ontstaan. Je kunt hier nu gerust met een paar mensen lekker culinair aan de slag gaan. En dat wordt hier vast erg gezellig.

Na: strakke keukenkastjes

De strakke keukenkastjes passen prima bij het granieten aanrechtblad. Zoals gezegd een ideale combinatie tussen modern en rustiek. Een keramische kookplaat zorgt dat het niet nodig was om hier een gasleiding aan te leggen. En dat kan heel vaak een prima alternatief zijn. Ook een oven mag natuurlijk niet ontbreken. Let verder ook even op de leuke vloer. Deze tegels geven de ruimte net even dat extra beetje uitstraling. Het geheel moet nog een paar puntjes op de i krijgen en dan kan hier weer jaren met plezier gekookt worden.

Na: nieuwe eetkamer

Het verplaatsen en opnieuw opmetselen van muren heeft er voor gezorgd dat er naast de keuken ook een kleine eetkamer is ontstaan. En daar mag je zelf je fantasie ook even op los gaan laten, want daar moet nog een leuke tafel voor worden uitgezocht. Gezellig wordt het vast wel, want de keuken vormt daarvoor al een prima omgeving. Zo zie je maar hoe een oude bedoening in iets heel erg leuks kan veranderen.

De juiste sanitaire specialist voor je keuken of badkamer kan voor iets schitterends zorgen. Voor nog zo’n leuke keuken, moet je hier ook zeker even een kijkje gaan nemen.

Wat vind jij van dit project? We zijn benieuwd naar je reactie!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!