De 5 allerbeste tips voor het organiseren van je huis!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De 5 allerbeste tips voor het organiseren van je huis!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
  door DECORSIA HOME,S.L.,
Loading admin actions …

Is het tijd voor een uitbouw aan de woonkamer? Kan je keuken wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken? Of moet je echt iets doen met de troep die overal her en der in je huis verspreid ligt? In dit Ideabook hebben we tips en ideeën voor je verzameld van onze professionals, waarmee je snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. Zo krijgt realiseer je in mum van tijd de verbouwing waar je al jaren van droomt en ziet je slaapkamer en eindelijk eens opgeruimd en fris uit.

1. Briljante ideeën die je helpen om je huis op te ruimen

Je huishouden laten lopen als een geoliede machine kan soms lijken op een onmogelijke missie die alleen Tom Cruise en zijn team kunnen voltooien. Gelukkig hebben we een aantal fantastische oplossingen gevonden die ervoor zorgen dat je huis altijd opgeruimd zal zijn.

Van verborgen opbergruimte tot meubels die voor je ogen kunnen verdwijnen. Je zult niet geloven hoeveel manier er zijn er om je huis meer gestroomlijnd, netjes en efficiënter te maken!

2. Tips om geld te besparen bij het bouwen van je huis

  door Zebra Property Group,
Zebra Property Group

Fulham, London – rear extension, loft conversion and entire house renovation including inserting swimming pool

Zebra Property Group

Als het je droom is om je eigen huis te bouwen, dan ben je zeker niet alleen.  Maar helaas is voor het bouwen van je eigen huis in de meeste gevallen een flink budget nodig.

Maar aangezien dit homify is kunnen wij je helpen om tot een mooi eindresultaat te komen.  Dus, ben je klaar voor de aftrap van het bouwen van je eigen huis, zonder dat je een bank moet beroven om dit te doen? Kijk dan naar onze tips hoe je geld kunt besparen in het bouwproces.

3. Georganiseerde huizen met slimme ideeën

 Gang en hal door Chase Furniture,
Chase Furniture

Innovative storage solutions.

Chase Furniture

Gaat je kennis alleen zo ver als een paar planken aan de muren bevestigen? Dan zul je versteld staan wat andere mensen met hun huis doen.

In een poging om het huis netjes en georganiseerd te houden bedenken sommige mensen de meest fantastische ideeën. En ook onze professionals komen vaak met de meest originele oplossingen. Kijk maar eens in dit Ideabook.

4. Extra ruimte

 Woonkamer door IQ Glass UK,
IQ Glass UK

Ashley Road

IQ Glass UK

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een extra ruimte aan je huis toe te voegen?

Onze passie is het vinden en delen van de meest inspirerende projecten, zodat je kunt zien hoe andere een dergelijke verbouwing realiseren. In dit Ideabook zie je een aantal mooie voorbeelden!

5. Schoonmaaktips die echt werken

Het schoonmaken van het huis is voor vele niet een van de meest favoriete onderdelen van het huishouden. Dat was ook bij ons het geval tot we aantal fantastische schoonmaak tips vonden die van elke ruimte in je huis een sprankelende en stralende ruimte maakt. Ervaar het zelf en kijk snel naar de tips in dit Ideabook!

Welke tip ga jij gebruiken? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!