Ligne V: luxe wonen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Ligne V: luxe wonen

Stoa. Stoa.
Knokke :  Garage/schuur door ligne V
Loading admin actions …

Creatieve studio Ligne V  timmert al bijna dertig jaar aan de weg. In hun lange carrière hebben ze zeer uiteenlopende opdrachten aangenomen, variërend van privéwoningen, winkelcentra,  horeca, kantoorprojecten en zelfs prachtige openbare gebouwen. Ligne V  is voornamelijk werkzaam in België, Nederland en Frankrijk, waar deze interieurarchitecten de stedelijke ruimte verrijken met hun verfijnde stijl. Vandaag laten we je een prachtig huis zien dat helemaal volgens de luxe minimalistische stijl ingericht is, waardoor het een prachtig inspirerend voorbeeld is. Kijk snel met ons mee.

Een goed begin

Knokke :  Garage/schuur door ligne V
ligne V

Knokke

ligne V

We beginnen onze tour door het huis op een excellente plek, een luxe garage. De eigenaars van het huis zijn dol op auto's en hebben met deze garage een nauwelijks te evenaren stalling voor hun heilige koeien. Het design is helemaal van deze tijd, de minimalistische feel zorgt voor een rustig sfeer. Het ingetogen kleurenpalet past precies bij die van de auto's. Let ook op de lichtcirkels op het plafond. Gewoon prachtig! De garage is gemakkelijk toegankelijk en erg praktisch. Esthetiek en bruikbaarheid staan hoog in het vaandel bij Ligne V.

Poëtisch

Knokke :  Gang en hal door ligne V
ligne V

Knokke

ligne V

De sierlijke beweging van de trap zorgt voor een poetische sfeer in de ruimte. Zwart en wit gaan hier een bijzonder dynamiek aan. Het is design van de trap is ingehouden, maar toch zijn er op het einde van de spijlen kleine decoraties aangebracht, zij het op minimalistische wijze. De heldere wanden weerkaatsen het licht en maken ons nieuwsgierig naar wat er boven allemaal te zien is. De strakke lijnen van dit trappenhuis ogen erg luxe, waardoor jij je al snel waant in een hedendaags paleis: wat ook het geval is! Een mooi design door Ligne V.

De hal

Knokke :  Gang en hal door ligne V
ligne V

Knokke

ligne V

We bevinden ons nu op de woonverdieping en kijken door de hal richting de woonkamer. Het valt op hoe helder en transparant de hal is. De vloer weerkaatst het licht en glimt als een spiegel. Deze ruimte is zo licht dat je gevoel direct goed is. Ook is er ruimte voor decoraties, zoals het kunstwerk aan de muur en de antracietkleurig decoratieve tafel met de mooie plantenbakjes. Let ook even op de prachtige kroonluchter, die heeft een natuurlijke organische schoonheid, en is een soort tegenwicht voor de strakke elementen in deze hal. Je gasten zullen zich direct op hun gemak voelen, licht heeft nu eenmaal een goede uitwerking op het gemoed. Het is mooi dat de deuren van de woonkamer zwart zijn, zo ontstaat er een zwart-wit-verhouding die er om bekend staat een visuele balans te bewerkstelligen. Kortom, deze hal is expressief en helemaal in balans!

Het goede leven

Knokke :  Wijnkelder door ligne V
ligne V

Knokke

ligne V

We bevinden ons nu in een geheel ander deel van het huis, namelijk de persoonlijke wijnkelder met de beste wijnen uit Frankrijk, Duitsland en Italië. Bij een excellent gerecht hoort een excellente wijn, dat weet iedereen. Het aanleggen van een persoonlijk wijncollectie is daarom een goed idee, je investeert op die manier in mooie avonden. Goede wijn heeft een goede opbergplaats nodig. Een wijnkelder is de juiste plek om kostbare wijnen op te slaan. Belangrijk is een goede temperatuur en een juiste ligging van de flessen. Raadpleeg een wijnexpert voor de juiste methode! Deze wijnkelder heeft een mooie strakke vormgeving en een hedendaagse indeling. Let even op de mooi houten kasten en schappen. Ook opvallend zijn de moderne deuren met zwarte kozijnen. We omschrijven deze als temperament vol. Genieten van je woning was nog nooit zo vanzelfsprekend. 

Tot zover de inrichting van Ligne V. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, want dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends! 

Interieurarchitecten Rupert & Rupert hebben een herenhuis op de Veluwe compleet modern ingericht! Kijk naar het prachtige resultaat! 

Het design van Standaard Studio Amsterdam is modern en eigentijds. Check it out!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!