Standard Studio Amsterdam: eigentijds en functioneel

Stoa. Stoa.
Modern chaos-design en Amsterdam Noord, Standard Studio - Amsterdam Standard Studio - Amsterdam Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Functionaliteit was een groot woord in de twintigste eeuw, maar wie dacht dat het principe zijn beste tijd gehad heeft blijkt het mis te hebben. Standard Studio Amsterdam, een bolwerk van gedreven en getalenteerde architecten en interieurontwerpers. De materialen waarmee ze werken zijn duurzaam, esthetisch en hebben vaak een rijk verleden, bij dit laatste moet je dan denken aan vintage meubels. Kortom, een eclectisch geheel. De studio heeft een klantgerichte methode, de wensen van de klant staan dus centraal bij het ontwerpen van het interieur. Vandaag nemen we je mee naar een huis dat op een zeer persoonlijke wijze voor een klant is ingericht. Het geeft een goed voorbeeld van de kunde en creativiteit van Standard Studio Amsterdam. We vinden het dan ook erg leuk om je dit prachtige huis te kunnen laten zien. Kijk met ons mee!

Eclectisch

In deze industriële kamer zien we diverse verschillende stijlen. De glazen moderne tafel is een transparante toevoeging aan de kamer, terwijl de comfortabele stoel het ultieme comfort vertegenwoordigt. De lage leren sofa doet ons denken aan het design uit de jaren zeventig. Daartegenover vinden we een Scandinavisch houtenbankje dat voor een natuurlijk touch zorgt. Let ook even op de prachtige wand met de naakte beton look: gewoon helemaal het einde!

Multifunctionele wand

We hebben hier zicht op een prachtige wand die door zijn nissen veel mogelijkheden biedt, het ligt voor de hand om in de grote nis een tv te zetten, maar decoratieve objecten of kunstobjecten staan er ook erg mooi in, je creëert al gauw je eigen kunstwand. Het hout zorgt voor een gezellige warme sfeer waardoor je woning helemaal top wordt. We omschrijven deze wand als functioneel design met een hedendaagse twist. Door de relatief lichte houtkleur is het juist een goede keuze om er donkere objecten in te zetten. Maar dat laatste hangt natuurlijk af van je smaak.

Keukenkastjes

Normaal gesproken zien we ze liever niet, we stoppen ze weg in kastjes, zo creëren we orde. Maar het is ook leuk om je keukengerei, pannen en potten juist wel te laten zien, natuurlijk wel op een stijlvolle manier. Deze open kast is er de juiste kandidaat voor. En waarom ook niet: mooie pannen mogen gezien worden. Deze industriële kast lijkt zo uit een professioneel magazijn geslopen. In de context van deze moderne keuken zorgt hij voor veel transparantie en sfeer. Een industriële minimalistische hanglamp maak het plaatje helemaal compleet.

Andere hoek

We kijken nu vanuit een andere hoek naar de keuken. Ook in de keuken is het licht hout weer op de wand aangebracht, waardoor een zekere continuïteit in de ruimte ontstaat. De functionele gebieden van de keuken, zoals het fornuis en de oven, zijn uitgevoerd in mooi modern RVS, waardoor een hedendaagse look een feit is. Ook mooi: de RVS plint die onder de keuken doorloopt.

Het kantoor

Een modern huis kan gewoonweg niet zonder een operationeel thuiskantoor. Het kantoor dat we op de foto zien ademt functionaliteit, de stijl valt te omschrijven als twintigste-eeuws. Let even op de kast achter de schitterende bruine lederen stoel en bureau, deze meubelstukken steken prachtig af bij de wand en de basic kast. Dit laatste  levert een mooi vlakkenspel op. De kamer is rustgevend en zeer goed om in te werken. Echt een werkkamer die je verwacht in een huis als dit. 

Tot zover het prachtige door Standard Studio Amsterdam ingerichte appartement. We hopen dat je geínspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, zodat je telkens op de hoogte bent van de nieuwste trends. 

De design gietvloer is geschikt voor alle interieur! Kijk met ons mee naar de voorbeelden!

Zoek je ideeën voor je mancave? Lees dit artikel en je bent weer helemaal op de hoogte.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine