Karakteristiek huisje op het platteland | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Karakteristiek huisje op het platteland

Stoa. Stoa.
Meadowlands van Hampshire Design Consultancy Ltd.
Loading admin actions …

We twijfelen er niet aan dat dit een huis was met een mooie look voordat de renovatie plaats vond, maar een beetje extra flair en visie mocht er toch wel vanaf stralen. Dat laatste is zeker geluk, want de keuken, eetkamer en de lay-out van de begane grond zijn totaal veranderd. Daarbij is er een nieuwe vrijstaande garage gebouw met allerlei praktische snufjes. Een hele verandering dus! 

De woning is gelegen in de buurt van Petersfield, in de South Downs National Park. Het is een huis dat duidelijk alles heeft wat er nodig is om optimaal te kunnen wonen. Functioneel en mooi, dat is hoe we deze nieuwe woning omschrijven! Wandel even met ons mee door de woning en vind je inspiratie!

Traditioneel

Meadowlands - front elevation after van Hampshire Design Consultancy Ltd.
Hampshire Design Consultancy Ltd.

Meadowlands – front elevation after

Hampshire Design Consultancy Ltd.

Wij zijn erg grote fans van het platteland en daar een huis bezitten zou fantastische zijn. Veel mensen hebben deze wens vanwege de rust. De nieuwe woning heeft veel veranderingen ondergaan, hier links zien we de eerste: de garage waarin de bolide gestald kan worden. De looks van de woning zijn traditioneel en veel voorkomend in de omgeving. Wij vinden de oprit erg ruim en dat zet direct een goede sfeer neer! Een expert helpt je met de inrichting van je woning.

Vrijstaande garage

Hier zien we de vrijstaande garage, ziet hij er niet geweldig ui! Passend bij de stijl van het oude huis, absoluut perfect! Om het te zien moet je weten dat deze niet tegelijk met de woning gebouw is. Het is een uiterst praktische aanvulling op het hoofdgebouw. De esthetische waarde ligt vooral in de landelijke look: de stijl past precies bij de omgeving!

Overkapping

Die ziet er toch formidabel uit! Een prachtige overkapping om onder te zitten of een wandeling onder door te maken. Zo krijgt de woning echt een landelijke, luxe look! Vanaf dit punt hebben we een schitterende uitkijk over de tuinen die achter de woning liggen. We zijn nu wel heel erg benieuwd om het interieur even te zien!

Keuken en hal

Hoewel dit niet de grootste keuken is die we ooit gezien hebben is het zeker een van de meest sfeervolle. Het zwart-wit design brengt evenwicht en variatie. Wij vinden de bosbloemen voor het raam erg mooi. Een ander mooi aspect aan dit interieur is de grijze vloer links en de houten vloer rechts. Dat verschil zorgt voor een interessant ontwerp waar de bewoners van kunnen genieten. Laat je adviseren door een expert bij het ontwerpen van je woning

Schitterend dineren

Hier zien we de landelijke eetkamer met een geweldige look! De inrichting is prachtig en matcht helemaal met de natuurlijke kleuren van het landschap. En de rust die je hier ervaart! Echt heerlijk om hier te ontbijten of aan te schuiven voor een schitterend diner. Vanuit deze positie in de woning kunnen we de verschillende functies van de woning zien, zoals we links de keuken kunnen zien. Die open look zorgt voor een sfeer van transparantie en ruimtelijkheid!

Prachtig uitzicht

Tot slot willen we je graag nog even de schitterende woonkamer laten zien. Een plek om de boel de boel te laten. Gewoon om even te genieten van het uitzicht, een goede film of een geanimeerd gesprek. De sofa biedt je veel comfort en de grote ramen laten veel daglicht naar binnenstromen. Moet je de heuvels in de verte zien! Dat ziet er toch fantastische uit! Een woning waar we erg enthousiast over geworden zijn. Met deze foto sluiten we de tour door de woning af. Laat je fantasie de vrije loop en realiseer je dromen! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woontrends en ideeën. We nemen je graag mee naar een ander schitterend project: deze ideale gezinswoning in een prachtige omgeving.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!