Bungalow wordt uitgebreid met geweldige aanbouw

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Bungalow wordt uitgebreid met geweldige aanbouw

TILL BEHNE TILL BEHNE
{:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door JMAD Architecture (previously known as Jenny McIntee Architectural Design),
Loading admin actions …

Het is een bekend fenomeen: je zit heerlijk in je eigen huis maar zou op zich nog wel wat extra ruimte kunnen gebruiken. Wat ga je doen? Verhuizen en een nieuw thuis opbouwen, of zijn er nog andere oplossingen? Die zijn er zeker! In sommige gevallen kun je namelijk een heel stuk aan je huis laten aanbouwen, waardoor je de vertrouwdheid van je eigen huis kunnen behouden. Maar dan met ineens veel meer ruimte.

Voor: oude situatie

Vandaag bekijken we deze zeer geslaagde aanbouw, gerealiseerd door Jenny McIntee Architectual Design. De grote tuin die bij dit huis gehoord, biedt genoeg mogelijkheden en dus is er gekozen om een flinke aanbouw te realiseren.

Voor: de aanbouw

Zoals je kunt zien komt er een flink stuk woonoppervlak bij. En dat gaat niet eens ten koste van de tuin, er blijft genoeg ruimte over. Het is belangrijk om van tevoren een goed plan te maken: nu is het de tijd om leidingen, elektra en andere basisbehoeften aan te leggen.

Voor: ramen

De stenen muren beginnen al aardig ergens op te lijken. In het plan zijn natuurlijk ook openingen voor ramen en deuren opgenomen. Omdat je iets nieuws bouwt, kun je je helemaal uitleven en alles zo inrichten als je wil.

Voor: ruimte

Hier krijgen we al een eerste blik op de binnenkant van de aanbouw. Er is niet bezuinigd op het oppervlak dus qua formaat is dit een hele behoorlijke aanbouw.

Voor: dak

En met dak ziet deze aanbouw er al bijna klaar uit. De meeste ramen zitten er ook al in. Nu nog een stukje afwerking en het feest kan beginnen.

Na: klaar!

En zo ziet de aanbouw er dan uit als hij eindelijk klaar is. Het ontwerp sluit naadloos aan op de bestaande bouw. Alsof het er altijd al heeft gestaan. Dankzij de aanbouw is er nu veel meer leefruimte en tegelijkertijd is er een knusse inham ontstaan, waar je beschut kan zitten. En er is meer dan voldoende tuin overgebleven om van te genieten.

Na: goede keuze

Het ligt voor de hand om te stellen dat het een goede keuze is geweest om niet te verhuizen, maar om deze aanbouw te realiseren. Er is een fijn en ruim huis ontstaan met nog voldoende buitenruimte.  

Wil je nou zelf ook je huis vergroten met zo'n geweldige aanbouw? Schakel dan de hulp in van een van deze professionals. Inspiratie voor de inrichting van die aanbouw kun je hier op doen. En in dit Ideabook lees je meer over het realiseren van meer leefruimte zonder een aanbouw.

Past deze aanbouw niet geweldig bij het huis? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!