Geweldig modern huis van cortenstaal | homify

Geweldig modern huis van cortenstaal

TILL BEHNE TILL BEHNE
Berkhamstead Home Facit Homes Industriële huizen
Loading admin actions …

De keuze voor een bepaald materiaal is doorslaggevend voor het uiterlijk van een huis. En bij sommige huizen is dat nog meer het geval dan bij anderen. Bij dit geweldige exemplaar van Facit Homes drukt de keuze voor cortenstaal heel duidelijk zijn stempel. Cortenstaal is ijzer waar koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Hierdoor krijgt het die stoere roestige look. Maar gelukkig is niet alleen de buitenkant van dit huis fraai, maar valt er binnen ook het nodige te genieten.

Gevel

Solar House Facit Homes Industriële huizen
Facit Homes

Solar House

Facit Homes

De buitenkant van het huis is dus afgewerkt met cortenstaal. Dat in combinatie met het glas en het hout zorgt voor een heel fijn totaal plaatje. En het past daarmee ook nog eens prachtig in de natuurlijke omgeving.

Patio

External Courtyard Facit Homes Moderne balkons, veranda's en terrassen
Facit Homes

External Courtyard

Facit Homes

Bij het terras dat rondom het huis is gebouwd, zien we dit fijne binnenplaatsje, of patio. Een heerlijk beschut plekje waar je lekker kunt zitten en met grote ramen die binnen en buiten aangenaam met elkaar in verbinding brengen. En er staat zelfs een boom die met de jaren door het open dak kan groeien.

Centrale hal

Main Hall Facit Homes Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen
Facit Homes

Main Hall

Facit Homes

We zien hier de lange centrale hal die toegang biedt tot de diverse vertrekken van dit prachtige huis. De hal komt uiteindelijk uit in de zeer fraaie en moderne keuken met daar aan vast een ruime eetkamer.

Slaapkamer

Reclaimed Wardrobe Facit Homes Moderne slaapkamers
Facit Homes

Reclaimed Wardrobe

Facit Homes

Op deze foto zien we een van de meerdere slaapkamers die dit huis telt. De rauwe uitstraling van buiten is ook binnen te ontdekken: met onder meer de onafgewerkte betonnen muren. Dit gaat weer heel mooi samen met de houten vloer en de op maat gemaakte inbouwkast, eveneens van hout.

Trap

Bespoke Stair Facit Homes Moderne gangen, hallen & trappenhuizen
Facit Homes

Bespoke Stair

Facit Homes

En bij dit bijzondere huis hoort natuurlijk ook een bijzondere trap. Hier kun je niet aankomen met iets wat doorsnee is. En dat is dan ook zeker niet het geval. De treden zijn van stevig massief hout, net als de bijzondere trapleuning.

Badkamer

Bathroom Facit Homes Minimalistische badkamers
Facit Homes

Bathroom

Facit Homes

In de badkamer is gekozen voor een in het oog springende natuurstenen tegel aan de muur. Ook alles behalve standaard. Een mooi contrast daarbij is het moderne sanitair van hoogwaardige kwaliteit.

Wasruimte

Utility & WC Facit Homes Moderne keukens
Facit Homes

Utility & WC

Facit Homes

Verder beschikt dit huis nog over het deze geweldige bijkeuken/wasruimte. Hier kun je in alle rust de nodige wasjes draaien, zonder dat het woongenot in de rest van het huis daar onder lijdt. Ook is er nog een aparte wc met wastafel, in dezelfde stijl als de andere badkamer.

Meer foto's van dit geweldige huis, inclusief de ontstaansgeschiedenis, kun je hier bekijken. Meer fraaie moderne interieurs vind je hier. Zou je ook in zo'n droomhuis willen wonen, neem dan eens contact op met een van deze professionals. En in dit Ideabook vertellen we je meer over huizen met bijzondere gevels.

Wat vind je van dit huis? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!