10 ideeën voor een geslaagde verbouwing!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 ideeën voor een geslaagde verbouwing!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
  door Phi  Architects
Loading admin actions …

Ben je klaar om je huis wat extra vierkante meters te geven? Onze professionals uit de hele wereld kunnen je hier bij helpen! Ze ontwerpen en implementeren de meest ongelooflijke verbouwingen aan huizen. Kijk zelf maar!

De makkelijkste optie

  door Phi  Architects
Phi  Architects

Rear Extension

Phi Architects

Een van de wensen van de huiseigenaren was een grote raampartij om licht de woonkamer binnen te laten stromen en meer ruim te creëren. Door de uitbouw hebben de bewoners nu ook een prachtig uitzicht op de tuin!

​​Dubbele hoogte

  door Jeff Kahane + Associates
Jeff Kahane + Associates

Primrose Hill, House Extension

Jeff Kahane + Associates

Je kan het niet goed zien op deze foto, maar deze uitbouw beslaat twee verdiepingen. Op de begane grond is voldoende ruimte voor 5 fietsen en op de verdieping erboven bevindt zich de eetkamer met een glazen wand en een groot dakraam.

Passende uitbouw

Dit schitterende Victoriaanse huis hebben de bewoners op een prachtige manier gerenoveerd. Door een juiste materiaalkeuze past de uitbouw aan de tuinzijde ook mooi bij de stijl van het huis.

Luxe in de stad

 Huizen door Affleck Property Services
Affleck Property Services

Side extension build in timber frame

Affleck Property Services

Deze verbouwing is gerealiseerd in de kleine ruimte tussen de tussen gebouwen. De bewoners hebben nu een gezellige keuken-eetkamer en een zitkamer op de tweede verdieping.

Dichter bij de tuin

 Huizen door London Building Renovation
London Building Renovation

Single Storey Extension, Roxborough Rd II

London Building Renovation

Een prachtige moderne en open uitbouw die het huis een grote ruimte geeft voor de keuken, de eetkamer en de woonkamer. Het dakraam zorgt voor extra licht in de grote ruimte.

Uitbreiding van de keuken en badkamer

 Huizen door The Market Design & Build
The Market Design & Build

Looks like it was always there!

The Market Design & Build

Een bescheiden uitbreiding verbergt een prachtige nieuwe keuken en badkamer. Ruimte die de bewoners extra comfort en ruimte biedt!  De lichtkoepels in het dak laten zorgen voor een mooie lichtinval.

Uitbouw met een modern terras

 Terras door New Images Architects
New Images Architects

Private House – Holland Park

New Images Architects

Na de uitbouw van dit huis is de tuin omgetoverd tot een ongelooflijk mooi terras in een minimalistische stijl. Rustige kleuren, mooie materialen en subtiele beplanting geven deze tuin een prachtige stijl.

Voor freelancers

Deze uitbouw is een droom voor iedere flexwerken. Je kantoor aan eigen huis. Ben je klaar met werken dan sluit je je deur af en laat je het werk even voor wat het is. Ook klanten kun je met een gerust hart in deze nieuwe ruimte uitnodigen!

Glazen kubus

 Huizen door Maxlight
Maxlight

Pivot Door and Frameless Glass Box Extension

Maxlight

Deze prachtige glazen constructie geeft de bewoners niet alleen veel extra ruimte maar ook een fantastisch uitzicht op de naburige huizen.

Tuinhuisje

De eenvoud van dit ontwerp is zeer indrukwekkend. Met driedubbele ramen en een ‘warme vloer’, kan deze uitbouw ook prima in ons land gerealiseerd worden. Ga je deze uitbouw maken in je appartement op de tweede verdieping dan is het raadzaam om te onderhandelen met de beneden buren. We zijn er zeker van dat ze je creativiteit zullen waarderen!

Voor meer ideeen, kijk ook eens in dit Ideabook.

Welke verbouwing spreekt jou het meeste aan? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!