Een uitbouw met authentieke charme | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een uitbouw met authentieke charme

Johan van Dijk Johan van Dijk
Toops Barn Moderne keukens van Hampshire Design Consultancy Ltd. Modern
Loading admin actions …

Je huis uitbreiden zonder dat je daar aan de buitenkant duidelijk iets van kunt zien? Dat kan! Dit fraaie Britse project bewijst dat wel. De interieurarchitecten van Hampshire Design Consultancy zijn verantwoordelijk geweest voor de inrichting. En die is dan wel weer heel anders dan je misschien zou verwachten. Benieuwd geworden? We zullen je dan niet langer in spanning laten en gaan kijken hoe dit prachtige project er uit is komen te zien.

Een leuke serre

Vanuit dit perspectief zie je een leuke serre. En als je niet beter weet, dan zou je denken dat dit een schuurtje is dat altijd al bij het huis heeft gestaan. Toch is het een nieuw geheel, en dat zal je binnen zeker gaan zien. Maar voor nu genieten we vooral even van dit mooie beeld.  En dat geldt niet minder voor de heerlijke landelijke omgeving.

Een halfopen ruimte

Als je de eigenlijke voorkant van deze uitbreiding bekijkt, dan kun je een eigentijds beeld niet ontkennen. Op leuke wijze kun je van het geheel namelijk een halfopen ruimte maken door de ramen open te schuiven. En vooral het leuke zitje dat je dan krijgt is een heerlijk plekje om te zitten. Verder vang je al een glimp op van het moderne wat je binnen aan kunt treffen. Nog heel even en dan zullen we dat uitgebreid gaan bekijken.

Heerlijk terras

We blijven nog eventjes buiten omdat we je het terras ook willen laten zien. Ook weer zo’n heerlijk plekje waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten. En let er hier ook even op hoe schitterend het huis is.

Modern interieur

Je had al gezien dat het interieur wat moderner is dan je misschien zou verwachten. Maar dat is helemaal niet erg, het past eigenlijk heel erg goed op deze plek. De uitbreiding van het huis heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe keuken en eetkamer zijn ontstaan. Verder zijn er nog de nodige leuke zitjes ingericht. De natuurlijke lichtinval krijgt verder veel bijval van geïntegreerde verlichting in het plafond en andere leuke lampen.

Dakraam

We hadden het al even over de natuurlijke lichtinval en het dakraam boven de eettafel is daar het beste voorbeeld van. Dat zorgt dat je op deze plek niet alleen kunt eten, maar voor werken of studeren is het ook uitermate geschikt. Uiteraard heb je ook daarbij weer zo’n ontzettend mooi uitzicht. En om nog even op het eten terug te komen: je kunt hier met een groot gezelschap van een aangename maaltijd genieten.

Strakke keuken

Geheel in lijn met de moderne stijl, is hier gekozen voor een strakke keuken. Geen overbodige spullen op het aanrecht, maar een mooi recht en strak geheel. Ook hier weer met de nodige verlichting en daardoor erg sfeervol. Een bar mag aan het kookeiland natuurlijk niet ontbreken. Laat je gasten hier maar lekker van een glaasje wijn genieten als je aan het koken bent. Met die wijnkoelkast is de wijn in ieder geval goed op temperatuur!

Verborgen geheimen

De verborgen geheimen van de keuken zitten achter de kastjes. Dat is ook de reden dat het aanrecht zo lekker leeg is! Voor de koffie schuif je dit kastje gewoon open. En daarbij is ook weer aan de verlichting gedacht. Op die manier kun je elke keer gebruiken wat je nodig hebt en na gebruik doe je de kast gewoon weer dicht. Voor iedereen die de keuken zo leeg mogelijk wil houden, de ideale oplossing.

Heeft deze uitbreiding je geboden wat je verwacht had? Als je nog meer dergelijke projecten wilt zien dan kun je uiteraard nog even langer blijven rondneuzen. Sla dit huis dan ook zeker niet over.

Wat vind jij van dit project? Laat hieronder gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!