Voor en Na: klein stenen huisje wordt inspirerend landelijk onderkomen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: klein stenen huisje wordt inspirerend landelijk onderkomen

Johan van Dijk Johan van Dijk
The Bothy Landelijke huizen van Architects Scotland Ltd Landelijk
Loading admin actions …

Een charmant klein stenen huisje in het bos. Erg leuk om te zien, maar naar de hedendaagse normen niet geschikt om in te wonen. Mensen die mogelijkheden zien grijpen zoiets natuurlijk met beide handen aan! De bewoners van de woning waar we nu gaan kijken hebben de experts van Architects Scotland ingeschakeld om een inspirerend landelijk onderkomen te ontwerpen. Authentieke charme en nieuwe toevoegingen voeren bij dit project de boventoon. Kijk lekker met ons mee en droom ook over zo’n prachtig huis in de bossen.

Voor: een natuurstenen huisje

Als je een natuurstenen huisje als dit tegenkomt in het bos, dan word je eigenlijk al op slag verliefd. Wat een leuke plek en wat een charmant onderkomen. Maar veel meer dan een veredelde bergruimte is het op dit moment niet. Bovendien heb je laarzen nodig om überhaupt bij de voordeur te komen. Zonder een stevige verbouwing kan dit huisje niet verder door naar de toekomst.

Na: heerlijke woning

Er is intussen heel veel gebeurd zoals je kunt zien. Het oorspronkelijke huis zelf is flink opgeknapt en om meer woonruimte te creëren zijn aan beide kanten vleugels aan de woning gebouwd. En wat een heerlijke woning is daardoor ontstaan! Het landelijke en rustieke spat van het scherm af! Stel je toch voor dat je vanaf het terras van dit huis en de omgeving kunt genieten. Laten we snel kijken hoe het er binnen uit is komen te zien.

Een authentiek beeld

Entrance Porch / Green Oak Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Architects Scotland Ltd Landelijk
Architects Scotland Ltd

Entrance Porch / Green Oak

Architects Scotland Ltd

Zodra je bij de voordeur bent, zie je een heel mooi authentiek beeld. Maar door het vele glas is het ook een eigentijds geheel. Zo lopen klassieke, landelijke, rustieke én moderne elementen prachtig in elkaar over. En wij hebben een heerlijk sfeerplaatje om van te genieten.

Eclectische keuken

Het eclectische beeld dat we net al bij de voordeur zagen, is ook in de keuken weer duidelijk zichtbaar. Rustiek met een modern randje is misschien wel de beste omschrijving. Op een sfeervolle manier lopen keuken, eetkamer en woonkamer naadloos in elkaar over. Lekker ontspannen leven en ondertussen heb je buiten een prachtig natuurlijk panorama om te bekijken.

De gang

De gang is ook een schitterend voorbeeld van een ruimte waarin het moderne en rustieke op een aangename manier bij elkaar komen. Vooral die leuke lampjes aan de muur maken het helemaal af.

De eerste slaapkamer

We laten je de beide slaapkamers van dit huis graag zien. De eerste ruimte valt op door een klassieke inspiratie die ook weer met een modern randje vormgegeven is. Lekker ontspannen slapen moet in deze omgeving toch geen enkel probleem zijn. En denk daarbij ook vooral aan het heerlijke uitzicht dat je hebt zodra je ’s ochtends de gordijnen open doet.

Tweede slaapkamer

De tweede slaapkamer is zo mooi dat je die ook zeker niet mag missen. Het is hier dan op de zolder misschien niet zo groot, maar de sfeer is er eentje waar je u tegen zegt. En rechts is nog een verrassing te vinden die we je zo gaan laten zien.

Een bijzonder balkon

De verrassing die we je graag laten zien is dit bijzonder balkon. Dit balkon kent namelijk geen deuren, maar de ramen doen als zodanig dienst. En wat is het dan heerlijk om de ramen open te kunnen zetten en de heerlijke boslucht op te kunnen snuiven. Voor iedereen die graag een balkon wil, maar ook een beetje met ruimtegebrek te maken heeft, een ideale oplossing!

Heb je de smaak goed te pakken en wil je meer mooie huizen zien die op zo’n manier als deze zijn opgeknapt? Dit project is dan ook geknipt voor jou!

Zou je ook graag zo wonen als dit? We zijn benieuwd naar jouw wensen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!