Voor & Na: make-over van een oud woonpaleis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: make-over van een oud woonpaleis

Stoa. Stoa.
Project 349 Moderne huizen van Project 3 Architects Modern
Loading admin actions …

In dit ideabook verkennen we de nieuwe look van een Victoriaans huis. Het heeft recentelijk een make-over gehad. De woning ligt dichtbij Altrincham en was eerder een verpleeghuis. De huidige eigenaren hebben het een moderne look en bestemming geven, waardoor er nu volgens de moderne woonwensen in gewoond kan worden. 

In de jaren ’60 en ’70 zijn er enkele minder mooie aanpassingen aan de woning gedaan, deze hebben de bewoners tijdens de verbouwing ongedaan gemaakt. Ze zijn dus gestart met een schone lei om er dit keer echt iets moois van te maken! We gaan hieronder aan je laten zien hoe mooi de veranderingen zijn. Kijk snel met ons mee!

Oude staat van de woning

We werpen hier een blik op de oude situatie. Het lijkt wel een spookhuis! De jaren ’60 en ’70 zijn geweest en liggen ver achter ons. De elementen die we hier buiten zien zijn de verbrokkelde relieken uit die vervolgen dagen. Tijd om ze op te ruimen en te vervangen door een design uit onze tijd! De aanblik van de buitenruimte is rommelig, chaotisch en afstotelijk! Toch, als we het huis goed bekijken, zien we het potentieel van het pand. Laten we snel naar de nieuwe situatie gaan kijken.

Nieuwe stijl

Wat een verschil! De helderheid van deze nieuwe stijl is onmiskenbaar. De open gevel laat frisse lucht en daglicht naar binnenstromen. Het is een totaal ander huis geworden. De slordige klimop is omgetoverd tot een mooie natuurlijke decoratie en de stenen van de woning hebben een schoonmaakbeurt gekregen. De nieuwe uitbouw past qua kleur perfect bij de oude architectuur. Dit zijn aanpassingen die de authentieke woning recht doen! Laat je door een professional inspireren als je een droomhuis gaat inrichten.

Plek om te genieten

Hier zien we de uitbouw van een andere positie in de grote tuin: de plek voor de kinderen om te ravotten. Dit woonpaleis is helemaal compleet! Rechts zien we het terras met zitgedeelte, recht voor ons kijken we recht de serre in! Een heerlijke plek om ’s avonds te zitten. Vooral de bar rechts in de serre schenkt veel plezier in het weekend, als de vrienden over de vloer komen. Een expert neemt je mee op reis door de wereld van het design. 

Het kleine genieten

Het is het huis van de grote verandering, maar evengoed het huis van het alledaagse. De ontwerpers van de woning hadden oog voor de schoonheid in het kleine ogenblik, zo’n moment dat het je ineens opvalt hoe mooi het zonlicht op de vloer valt. In deze stoel kun je lekker in de ochtend je krantje lezen!

Veel hout en sfeer

We staan in de gang naar de keuken waar het ons opvalt hoe dominant (en gaaf) het hout hier is. Een favoriet element in deze hal is voor ons de boekenkast links, daarmee roep je direct een huiselijke sfeer op. Recht voor ons kijken we naar een houten deur die ons naar buiten leidt. Daarvoor staat het sfeervolle keukeneiland met mooi ontworpen krukken. Superfijn zo’n eiland bij het koken, maar ook om met je vrienden aan de bar een cocktail te drinken.

Variabele hoogten

Vanaf deze verhoging krijgen we een mooi overzicht van het interieur. Gaaf dat verschillende ruimten op verschillende hoogten liggen. Je interieur wordt dan echt een wereld apart. Ook hier is de lichtval prachtig en de kamer transparant. Er is geen enkele verwijzing naar de donkere Victoriaanse sfeer van vroeger.

Mooie details

Het is het huis van de details. Overal waar je kijkt zie je smaakvol design en mooie hoekjes om te ontspannen. Boven het keukeneiland hangen mooie designlampen. Deze zijn goede vertegenwoordigers van de mentaliteit die in het interieur te ervaren is: eigentijds design gemixt met klassiek moderne vormen. Deze Victoriaanse woning is een prachtig woonpaleis geworden met een inrichting waar je u tegen zegt! 

We sluiten met deze foto de tour door de woning af. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij! Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en trends.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!